Komentari

dijamantic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • spookie

    ...nećem čitat ovak na netu,puno bi me koštalo, pa ću zato te vrijedno skinuti :O) kao i obično i onda u miru božjem iščitavati sveudilj i poprijeko, te ti tražiti mane greške i nebuloze...a ti ne zamjeri na sitničavosti mojoj...glede nosa..nađi neku dobrovoljku ljubilicu i nek mu cmače nosić povazdan, pa će bol nakon nekog vremena uminuti i nestati, a zamijeniti ćeju sveukupni osjećaj ljubavi....nego, ne priupitah, o nosu kojeg kućnog ljubimca konkretno govorimo....?

    avatar

    04.01.2006. (09:34)    -   -   -   -  

  • .....:::::HAKUNA MATATA:::::.....

    kHm..kHm..sAm jA dobRo pročitALa..baLega???????..šTa tO znaČI....=))..AHhahhahh....i Da proČitaLa saM komEntAR nA bLogu oD teArs.....=** bAbOoOo jednAaAaA..=)))

    avatar

    04.01.2006. (16:32)    -   -   -   -  

  • male misli s ove i s one strane

    helou dijamantiću! I'm back :)! Bilo je...neopisivo lijepo!!! Kako si ti? Kaj ima novog? Nadam se da je za doček bilo lijepo.

    avatar

    04.01.2006. (17:18)    -   -   -   -  

  • spookie

    e sretjice moja, ništa ti ja od tvoje navedene autobijografijeje nisam do sada upoznala...molim prosvijetliti mladu damu glede činjeničnoga stanja...a u svezi proučavanja skinutih persona...ako si u metropoli, dapače, rado upoznajem nove vrste kućnih ljubimaca; štoviše, s nekima sam čak i do kavica te nečeg nalik prijateljstvu dotjerala...dragi moj kamenčiću, mala je uvijek otvorena za nove poglede na život ( afkors, u granicama-izuzmimo sex drogu alkohol i brze vožnje prometalima )...sve ostalo po dogovoru...:O)))

    avatar

    04.01.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • .....:::::HAKUNA MATATA:::::.....

    .....AHHAHhahhah..=)) thNx nA objAšnjEnju..Ahahhahh..=)) jaK sI!

    avatar

    05.01.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Dovraga, ovo je napeto ko hozentreger ;)))

    avatar

    09.01.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...