Komentari

stjepanovblog.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ne kuzim to sa cusackom!?? u posljednja 2 tjedna pogledala sam 1000 njegovih filmova, slika..stogod... Uglavnom, skembice, kakva si da mi se javis na telefon..nije da te nisam zvala PAR puta na telefon, pa eto razmisli..,Vidim da vam je nova godin aprosla genijalno, ja se svoje ne sjecam, rekli su mi da mi je žak houdek pjevao da se razbudim, jerbo sam spavala na kaucu, ono sminkica..ah ta danasnja mladez,uglavnom veliki srk dozivih...eto vjerojatno se necemo vidjeti do pocetka skolske godine jerbo imam velike planove ovaj 1,5 tjedan sto mi preostaje, pa eto ljudovi, uzivajte, naucite biologiju(dadada) i cya..... sve vas voli vas jedini i najdrazi pilic

    avatar

    03.01.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    To BoLeeeeeeeee, svaka ti dala!! Hoćemo ga opet gledati? Baš je fim dobar, al za ozbač!! Još nam se i Pile javilo......joooooooj baš kul. Pile, bum ja nekako došla do tebe. Makar dimnim signalima, al čut ćemo se mi!!! Vidjet ćeš!!!!

    avatar

    04.01.2006. (17:44)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    I poruka Sonji: ajd me kolaj, mislim da nam je to potrebno. I ne, neću šiziti. Ajd, kad vidiš ovo (ja i dalje ne smijem) ajm ekspekting jor kol.

    avatar

    04.01.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...