Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • mijao

    žao mi je ovih ljudi; mislili su pošteno, ali su bili na krivom teritoriju; sada samo mogu po Švicarskoj pričati svoju tužnu priču; razočarana je većina hrvata koja je za vrijeme domovinskog rata pomagala Hrvatskoj;

    avatar

    04.01.2006. (08:38)    -   -   -   -  

  • more~snova

    na zalost poznato mi je ovo jer se prije misec dana vratila moja prijateljica sa muzem i dicom nakon neuspjesnog povratka u domovinu ( godinu dana su bili doli).
    njo pelila kad joj je mala od ni godinu dana zavrsila u split na hitnu i tamo su joj je samo oduzeli ( bez obzira na njenu molbu da jos nikad nije bila odvojena mala od nje i da ona zeli ostati uz dite ) i na kraju ju je doktor u 5 ujutro zvao da dode jer malui nisu mogli nikako satima smiriti. usput joj je medicinska sestra rekla da ako da kuvertu bit ce joj sve lakse na sta je moja prijateljica ( rodena u svedskoj) doslovno poludila . ja zivim u svedskoj ali nakon one prve euforije srice kad iz aviona vidim more i dalmaciju vrlo brzo me vrati na zemlju raznorazni dogadaji, sverc-komerc, mutne radnje koje se izvode javno i slicno.

    avatar

    15.10.2006. (12:46)    -   -   -   -  

  • more~snova

    njo pelila= njoj se casa strpljenja prelila
    nemam pijma zasto mi je izbrisalo pola recenice. pozdrav sa sjevera

    avatar

    15.10.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...