Komentari

whirligig.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • kaleb

    Ajme, kako si me rasplakala!! Čitala sam na Rodama da si u bolnici, ali nisam znala da je bila ovakva frka - čuvajte mi se obje, znam da će sve biti dobro i šaljemo vam brdo, brdo pusa - pred vama je dug put, ali onog trenutka (za oko 3 mjeseca) kad se ugledate, sve ćete zaboraviti i počet će novo razdoblje:))))Javite se ako uspijete koji put, ako imaš laptop u bolnici ostavi mi mail pa možemo izmijeniti brojeve telefona da vam sms-ovima kratim duge bolničke dane:))Cure, hrabre ste i ponosim se vama, a i tata vam je super - pazite se i mazite. p.s. Javi ako hoćeš što čitati, donesem ti knjige, časopise, što god želiš:)))PUSA najveća!!

    avatar

    31.12.2005. (22:32)    -   -   -   -  

  • Snoviđenje

    O Bože...kao da sam slutila,nigdje ti mame nije bilo,ni na pravokutniku :( malecka drži se,Leonisa,znam kako ti je ja sam prije točno 2 godine izgubila bebu,znam koliko je to strah kad prokrvariš,sve brige do tad iščeznu,postoji samo jedna molitva-Bože,samo da moja beba bude dobro...Imale ste tjedan pun uzbuđenja,a to vam najmanje treba,meni je teško bilo pomiriti se da bi trudnoću morala odležati,al što je to naspram sreće kad čuješ svoju bebu i priviješ je na prsa :) blagoslovljen bio tata,pa sve je u paru lakše,i tete iz sobe,pa kad one rode i odu,doći će druge,nećeš biti sama.Molim se za vas dvije zvjezdice male,želim vam puuunooo zdravlja u 2006. godini i ljubavi.Puno toplih zagrljaja i pusica :*

    avatar

    01.01.2006. (16:04)    -   -   -   -  

  • ragpicker's dream

    damn... glavno da je sve dobro, da je tatica znao reagirat na vrijeme i da su napokon liječnici napravili dobru stvar. pozdravi mami i maloj lei, sve najsuper u 2006. :)

    avatar

    02.01.2006. (11:28)    -   -   -   -  

  • Mo

    Mama i Lea držite se! glavno da je sad sve ej okej! I uvjeren sam da bude sve ok! Sve najbolje i kao prvo puno zdravlja u novoj godini!

    avatar

    05.01.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • Smeđooka

    sve nabojle objema, drzite se! leonisa, molim te nemoj radit vise show programe da ne bi organizirali forumaska dezurstva pred bolnicom! brzo ce to proci, stisni zube! pozdrav i buducem tati, bravo na hladnoj glavi i super reakciji!

    avatar

    10.01.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Leici i mami velika pusa! Držim vam fige da sve dobro prođe i da nam se javite, kojim postom, kada stignete kući!

    avatar

    25.01.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  • kaleb

    Jel zna netko ikakve novosti o Leonisi i bebici? Nadam se da su obje dobro, Kaleb i ja stalno mislimo na njih i šaljemo brdo pusa:)))

    avatar

    01.02.2006. (08:46)    -   -   -   -  

  • Tighelia

    Čestitke sretnoj mami i maloj Leici! :o*

    avatar

    28.03.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...