Komentari

princesssara.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • My house , my rules

    ey meni je snijeg super

    avatar

    29.12.2005. (15:25)    -   -   -   -  

  • _*anchi*_

    ja volim snijeg, pogotovo po noći gledati kak pada, pozz

    avatar

    29.12.2005. (16:22)    -   -   -   -  

  • miss angel

    HoLLa... Sarich! Dufgo se nismo vidjele...treale bismo se....iam ti PUNO tog za rec................nazovem te, pa se dogovrimo za van.......kissa

    avatar

    29.12.2005. (18:34)    -   -   -   -  

  • friends,boys and school

    ej curo!naravno da ću ti dat svoj novi blog kad ga napravim. malo sam čitala tvoje postove i stvarno ti moram reć da me se ovaj doljnji vrlo dojmio.smatram da sam ja osoba koja ti može reć da obično ljudi kad te smatraju umišljenom su ljubomorni na teba i ogorčeni što nisu ti.to je bila prva stvar a sad dguga.nemožeš se promijeniti!!!!! to ti takoder mogu reć iz vlastitog iskustva.ti si ti i nemožeš promijenit ono što si dobila rođenjem.svi te volimo zbog toga.nemoj se niti pokušavati mjenjat jer češ samo biti nesretna i biti češ cijelo vrijeme u depri.treća stvar:princ na bijelom konju NE postoji!!!!dečki su idoti,bezosjećajni,gadovi i samo im je stalo da nas p....u!!!sorry ako postoji netko ko nije takav ali čisto sumnjam.pusssa najveća tebi!!

    avatar

    29.12.2005. (19:50)    -   -   -   -  

  • friends,boys and school

    e da i još jedno pitanje:jel znaš već tko živ????

    avatar

    29.12.2005. (19:52)    -   -   -   -  

  • layla

    ah te sniježne radosti

    avatar

    29.12.2005. (20:44)    -   -   -   -  

  • Anna

    Hey ho....ok,evo mene za kompom pa da napokon se i ja uključim u taj vaš lijepi svijet...fkt se dugo nismo vidjele ;) i sad sam napokon u miru mogla sve pročitati...zakaj misliš da...dobro,nije bitno,al predzadnji post je totalno pesimistički i više sliči meni neg tebi! Curo,daj malo veseliji pogled na taj svoj život koji kadkad i nije najljepši...A zadnji post onaj u kojem spominješ mene je nevjerojatan. Svi koji ovo čitate čitajte ovako: snijeg je baš forica i kaj ga nije super gledat dok pada? Ja sam bila stvarno happy,al kad je došo red da idem doma,smračilo mi se pred očima...Sara,čekala sam pred tvojom zgradom nekih 10 minuta a snijeg pada,ali pada...katastrofa,a još sam i zimogrozna.Evo,raspisala se ja,moram prestat.Ki$$

    avatar

    29.12.2005. (20:46)    -   -   -   -  

  • princess aurora

    ajoj žao mi je!kaj me nisi nazvala da ti radim društvo?!!?pusa i sam zovi ak me trebaš!

    avatar

    29.12.2005. (21:37)    -   -   -   -  

  • Lenna

    Odgovor na ono na mom blogu. Da si samo nazvala to bi trajalo minutu znaš da mi kažeš Lena Ana je jako rano morala ići pa mi je bilo glupo te zvat e onda se nebi ljutila ali ne ti mi pošalješ poruku Ja bi htjela da se vidimo tek oko šest pola sedam,a nisi možda pomislila da se ja cijeli dan dosađujem ma kakvi.

    avatar

    29.12.2005. (22:22)    -   -   -   -  

  • My house , my rules

    imao sam ja snjega svugdje pa cak i u ustima

    avatar

    30.12.2005. (00:47)    -   -   -   -  

  • KRAFNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hvala , baš mi je drago !Samo jel mi možeš reći (ostaviti komentar na mom blogu) kako si to napravila ?!Bila bih ti jako zahvalna !!!

    avatar

    30.12.2005. (12:19)    -   -   -   -  

  • Lenna

    Ovako vidjela sam komentar i kaj s tobom??? Kad se ti zbediraš ili tak postaneš tužna ja te pokušavam razveselit a onda je tebi još gore. Ali ja bar pokušavam. Niti ja više ne znam kak da se na tebe postavim ali to očito nije bitno glavno da je tebi jako teško. E pa žao mi je što ti ne znaš što bi ali ja ti tu ne mogu pomoć. Na hip hopu si imala izbor da li želiš slušat mene i moje jadanje ili otić i zabavljat se sa Mirtom i gle ovdje nema čuda izabrala si ono drugo. No nema veze jer su me druge cure tješile ali dobro možda sam ipak ja kriva jel ne mogu se ja sam tak odjednom zbedirat jer tebi to ne paše pa oprosti ako ti sve ne ide po planu. ovo vezano za Sofiju nisam te mogla nazvat zato što je ona ovdje bila cijelo vrijeme a nije odmah otišla za razliku od ane.i plus što ja Sofiju vidim jednom u 7 mjeseci a ti se sa Anom viđaš puno puno češće I šta sam ja trebala napravit dok ona meni priča tu o svom maturalcu da joj kažem čekaj dosadna si samo da nazovem saru pa mi možš nastavit pričat. Da te nešto pitam bi li ti to napravila???

    avatar

    30.12.2005. (14:42)    -   -   -   -  

  • miss angel

    Hey, sarich, kad ćemo van??

    avatar

    30.12.2005. (14:52)    -   -   -   -  

  • not active

    puo,puno,puno,puno,puno,puno,puno,puno,puno,puno ti hvala, aj ostavi mi jos koji komentar,aj kiss

    avatar

    30.12.2005. (15:11)    -   -   -   -  

  • Lenna

    Joj molim te moš se mislit kak ti razgovaraš sa mnom taman kad ja mislim da je sve ok ti si u još većem bedu i kažeš da ono kad si se smijala da je to bio smijeh kroz suze i onda opet po istom. A ono kad si ti došla kod mene wow baš ti hvala. mislim bolje je i da otiđeš nego da mi se pojaviš s facom kao joj evo opet tebe u bedu baš mi se neda ovdje biti rađe bi bila na sto drugih mjesta itd. i naravno da ti onda niš neću reć nego ću čekat da otiđeš da se možeš ići zabavljat. da lakulo ti je kaj je cijeli cirkus završio e pa ti nisi sudjelovala u tom cirkusu tak da nemaš pravo glasa za taj cirkus. Ti bi se htjala sa mnom družit samo kad sam dobre volje e pa dobro tvoja želja je moja zapovijed. i btw za grad koliko se ja sjećam ja sam tebe nazvla i odkud sam ja u školi mogla znat da mi mama neće biti doma. i sa sofijom se nemogu viđat kad želim jer jedan vikend idem kod tate a drugi se ŽELIM družit s tobom. a po tjednu i ona i ja imamo previše obaveza.

    avatar

    30.12.2005. (15:12)    -   -   -   -  

  • My house , my rules

    svakom po zaslugama

    avatar

    30.12.2005. (19:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...