Komentari

samomisli.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • beštijica

    Ovo se zove podvlačenje godišnje crte. Nažalost, nisu nam svi životni trenuci lijepi, no Bog se pobrinuo da nam da točno onoliki križ koliki možemo ponijeti... Da se ponovno rodim, voljela bih te ponovo upoznati i osjetiti mir kojim zračiš. ;*

    avatar

    28.12.2005. (23:27)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Dok sam čitao tekst, pitao sam se kakav je tvoj život bio jer mi je bez toga bilo teško pojmiti kakavi bi bio da se ponovno rodiš. Kako je tekst odmicao, bilo mi je jasnije. :-))) I nemaš samo ti još puno toga za učiniti. I ja primjerice moram konačno negdje ubaciti onu janjetinu da te konačno uspijem upoznati.

    avatar

    28.12.2005. (23:33)    -   -   -   -  

  • misko

    Ako stvarno tako osjećaš, onda si ti sretna osoba! Mnogi bi htjeli mnogo zoga promijeniti! Užasavaju se čitavog svog života! Koliko si puta čula: da sam onda učinio (la) ovako...da sam...Vidiš, i ja bih sve ponovio: opet bi kao klinac kidnuo na more, udisao slani zrak, opijao se, grlio život!

    avatar

    29.12.2005. (00:12)    -   -   -   -  

  • Helix

    E baš mi je drago što si se javila, žurim u grad, predveče se vraćam i u miru čitam. Puno te pozdravljam!

    avatar

    29.12.2005. (09:32)    -   -   -   -  

  • alkion

    Već na samom početku priče sam osjetio njen završetak: da se ponovo rodim želio bih da mi život bude upravo onakav kako sam ga i proživio, uz jedno veliko SAMO - samo da me nikada ne napuste drage mi osobe. Uspomene, samo misli, volio je vjetar - pitam se: da se ponovo rodim da li bih imao sve to??? Još jednom tebi i tvom mladom nasljedniku sve najbolje u novoj 2006. godini. :)))

    avatar

    29.12.2005. (11:37)    -   -   -   -  

  • tipkojisjedi

    Svaki je život - prvi život. I ponovljeni bi bio prvi. I svaki je dobar život - nedovršen. Jer: kakvi su to ciljevi i planovi koje čovjek u jednom životu može ostvariti?? Sretnu novu Tebi i Tvojima želi Ponton

    avatar

    29.12.2005. (14:22)    -   -   -   -  

  • Friva

    Sve si rekla, teško je bilo što dodati. Bilo je odlično, već sam negdje rekla, mješavina emocija, od smjeha do pokoje suze u oku...lijepo je bilo biti tamo! Pusu ti šaljem!

    avatar

    29.12.2005. (14:24)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @beštijice, eh, da, zaboravila sam u ovom postu nešto vrlo važno: Da se ponovno rodim, otvorila bih svoj blog i na njemu pisala i otkrivala Ljude. S velikim LJ. Poput tebe. :-) @rock, mene je teško namamiti janjetinom. Ako mi ne obećaš neku morsku hranu, ili barem nekog dobrog sira i vina... morat ćemo se oboje ponovno roditi da se upoznamo :-))) @misko, ma ja bih ponovila čak i pogreške kojih sam svjesna. Ipak je to moj život, valjda i na njih imam pravo kao i drugi :-)))

    avatar

    29.12.2005. (20:28)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    jako topla priča koja dira u srce. da se ponovo rodim samo bi neke sitnice promjenio, većina toga bi ipak ostalo isto ovako :))

    avatar

    29.12.2005. (21:59)    -   -   -   -  

  • la riscoperta del Mu

    da se ponovo rodin napravija bi iste greške, samo bi ih pokuša napravit prije. nekako san se zaustavija na liniji života i ljubavi na dlanu, pa san čita malo unazad i doša do "volio je vjetar". inače, ni na jednome dlanu neman linije ljubavi, rekla mi je to jedna ciganka i moj prijatelj mosquito.

    avatar

    29.12.2005. (22:27)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @alkione, hvala ti na dobrim željama. Nadam se da ćeš proživjeti puno lijepih stvari u ovom životu, prije ponovnog rođenja :-))) @ponton, ti uvijek znaš što treba reći. Jako mi se sviđa ono da je svaki dobar život nedovršen. Hvala ti. @friva, da, divna je bila ona 'mješavina' tuge, radosti i ponosa. Drago mi je da smo to podijelile. @misteriozo, i one sitnice koje bismo možda promijenili imaju svoju draž :-)))

    avatar

    29.12.2005. (22:33)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @darth vader, nemoguće je da nemaš liniju ljubavi! Nije ta ciganka dobro gledala. Ako prestaneš vjerovati u ljubav, onda ni linija života nema baš puno smisla.

    avatar

    29.12.2005. (22:50)    -   -   -   -  

  • dnevnik šumskog crnca

    eh i sad ću ja na ovo ostaviti glupavo-kratki komentar tipa: drago mi je zbog tebe :)))

    avatar

    29.12.2005. (23:00)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Kako si ti to lijepo opisala, ja sam se tako poistovijetila da ne mogu k sebi doći...;) Moram sad malo razmišljati o tome...

    avatar

    30.12.2005. (00:14)    -   -   -   -  

  • Helix

    (jao, draga Uspomeno, vjeruj mi da sam jutros odvojila vrijeme za tvoj post i moj komentar , a sada komentara nema, pokušat ću ponoviti, ali i sama znaš da je to teže nego potpuno nešto novo pisati) Pročitala sam nekoliko puta, i svaki put sam uočila nešto novo. Mislim da sam shvatila. One velike, a tako neopipljive stvari u životu: ljubav, bol, radost, tuga, toliko su važne, toliko obilježavaju nas kao osobe da nismo u stanju zamisliti neki drukčiji život, život u kojem bi te važne stvari bile potpuno nove i različite. Ja sam uvijek zamišljala neki svoj novi život kao potpuno drukčiji do ovog koji živim. Sve bih ja mijenjala da se ponovno rodim. Mislim da si me ti poučila da možda ipak ne bih. Hvala ti na svemu što sam od tebe naučila za vrijeme ovog kratkog druženja. Nadam se da ćemo se još dugo družiti. Želim ti mira, zdravlja, puno radosti s tvojim sinčićem i prijateljima. Nadam se da sam i ja među njima.

    avatar

    30.12.2005. (15:17)    -   -   -   -  

  • Hlynur

    Ma ča smo samozadovoljni na kraju leta!!! Neka, zaslužila si. Ti si jedna jaka krasna lijepa dobra i hrabra žena, majka i kućanica. I jako sam sretan što si mi prijateljica. A sad, ajde prat suđe i peglat robu, nećeš valjda blatna u Novu godinu!!!

    avatar

    30.12.2005. (23:23)    -   -   -   -  

  • pegy

    Volim čitati kako netko sanja budan. :) Inače baš nisam škrta na riječima, ali u nekim situacijama stvarno ne mogu puno govoriti. Što ne znači da puno ne osjetim. Želim ti sretnu novu 2006. i šetnju nekim novim stazama i putevima koji će te odvesti tko zna gdje. :)

    avatar

    30.12.2005. (23:44)    -   -   -   -  

  • la riscoperta del Mu

    liniju srca koja počinje ispod kažiprsta ili srednjaka, pa se priko dlana pruža do maloga prsta ili izlazi iz dlana, neman ni na jednome dlanu. jedino moguće rješenje vidin u britvi, nožu, skalpelu ili nekome drugome oštrome predmetu. zadnja dva dana razmišljan o tvome postu "volio je vjetar", zapita san se nekoliko puta oće li ikad neko moć za mene napisat nešto takvo u slučaju da se dogodi nešto ili ne znan...

    avatar

    31.12.2005. (00:28)    -   -   -   -  

  • Friva

    Sve najbolje želim tebi i tvom sinu u sljedećoj godini!

    avatar

    31.12.2005. (19:15)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @skalinovski, eh, lijepo od tebe da si svratio :-) @big blue, volim kad moj post nekoga natjera na razmišljanje :-))) @helix, mislim da mnogi griješe kad zamišljaju za sebe neki drugi život. Jer dok zamišljaju taj neki drugi, nepovratno odmiče onaj pravi koji žive. Drago mi je ako sam te navela da bar na trenutak pomisliš da nije sve baš tako loše.

    avatar

    31.12.2005. (20:13)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @Hlynur, ajde da i ti meni jednom priznaš da sam nešto dobro zaslužila. Volim kad si u mimozastom stanju :-))) Za pranje i peglanje čekam tebe da se vratiš iz Bijelog Svijeta, jer da se pet puta ponovno rodim, ne bih bila tako dobra kućanica kao ti :-)))

    avatar

    31.12.2005. (20:18)    -   -   -   -  

  • uspomena

    Pegy, hvala ti na lijepim željama - sasvim je sigurno da ću šetati i šetati... negdje ću valjda stići :-))) @darth vader, "Volio je vjetar" je moj najdraži post i drago mi je da si si toliko razmišljao o njemu. Od srca ti želim da imaš nekoga tko bi tebe doživljavao na taj način, iako bi bilo najljepše da se nikad ne dogodi da netko mora umjesto tebe doživjeti bilo koji trenutak. @friva, i ja tebi i cijeloj tvojoj obitelji želim sve najnježnije i najbolje i najtoplije u sljedećoj godini.

    avatar

    31.12.2005. (20:23)    -   -   -   -  

  • jopet ti mene razgali

    avatar

    03.01.2006. (12:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...