Komentari

petrusijan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • dodji

    Nekad skuzim isto tako da trpam sve frajere u isti kos i da cesto kazem da se deckima ne moze vjerovati. Ali negdje valjda ima neki koji nije 'kao svi' i ceka na mene? Da, svijet je otiso kvragu, u globalu, ali jos svatko od nas moze probati sacuvati samo svoje komadice koji su bas onakvi kakvi trebaju biti. Stay positive!

    avatar

    28.12.2005. (08:59)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    da, ima casey pravo, još je ostalo onih "normalnih"!!! vjeruj u ljubav...kako kaže Oliver,premda ponekad deprimira to čekanje, isplati se. Mi, malkice stariji(!?) zadovoljimo se i trenutkom pa onda od njega živimo...živimo... a pred tobom je još puno, puno ljubavi!!! glavu gore! pusa : *

    avatar

    28.12.2005. (09:03)    -   -   -   -  

  • Blue ocean...

    Da, i meni smeta to sto su i svecenici postali... Ma necu puno govorit, samo bila sam u Vukovaru i sto su im sve obecavali i to... Kad je televizija bila upaljena svi su se nacrtali tamo 18.10 i svi nesto obecavaju, a kad se kamere ugase, svi podu u svojim skupim autima i ne vracaju se... Strasno nesto... Jos kad za umjetnu oplodnju recu da to nije dijete, nego stvar... To za normalan odfnos se slazem i znas sto ja mislim tako da necu vise nista govorit... Puno pusa...

    avatar

    28.12.2005. (16:45)    -   -   -   -  

  • VEOMA MNOGO NIČEGA

    HELLO..HVALA NA KOMENTARU:))) MORAM DA TI POHVAIMPJESME!!!INAČE,U SLOBODNO VRIJEME I JA PIŠEM POEZIJU ALI JE NIKOM NE POKAZUJEM..NAVRATI JOŠ KOJI PUT..

    avatar

    28.12.2005. (23:46)    -   -   -   -  

  • Lipi Andjeo

    99% muškaraca vara svoje žene... ajd dobro, ajmo uzeti neku analizu. od tih 99% sto vara žeze, a s kim ih vara. Valjda svi muškarci varaju s slobodnim ženama. Ma fora je u tome sto se samo o muškarcima prica kako ne valjaju sto se tice varanja, a s kim mogu muškarci varati svoje žene,ako su ostale žene svetice. Cudno je danasnje vrijeme,ali je cinjenica,da se muskarce uvijek optuzuje za preljub.

    avatar

    08.01.2006. (02:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...