Komentari

takemeaway.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • [...umjetnik u duši... ]

    ...nisi imala para...hmm :/ ...pošto je bio Božić(doba kada smo svi bolji), oprošteno ti je...prijatejice, drago mi je za svu sreću koja ti je ispunila život u zadnje vrijeme, al 18 STRANICA!...to nije normalno... :)

    avatar

    26.12.2005. (20:40)    -   -   -   -  

  • ConsiderThis

    well.. sretan Bozic..:) Sto se tice drzanja nekih stvari za sebe- ma sta te briga.. pisi.. to su ionako tvoje misli.. PoZzDrav

    avatar

    26.12.2005. (21:30)    -   -   -   -  

  • (= forgotten =)

    ey!! evo sretan ti Božić, sa zakašnjenjem :)) a novu ti čestitam unaprijed.. :)) evo kissam te.. uživaj.. poosa

    avatar

    27.12.2005. (01:04)    -   -   -   -  

  • *God Put A Smile Upon Your Face*

    Heej....:) Jooj, blago tebi - ja samo sapavam, čitam, jedem, gledam tv i tako po cijele dane....bwah bwah...:( Kod mene pada snijeg i baš je lijeeeeeeeeepoooo.... Drago mi je da si happy i....budi i dalje happy :) heh heh!! pozdraveeek!!!

    avatar

    27.12.2005. (09:41)    -   -   -   -  

  • fuxa

    Ajoj man mene vata neš čudno nemogu da spavam sinoć sam išla oko 11 zaspati pa se vrtim po krevetu i razmišljam pa sam vidjela da to nije dobro pa odem na chat i bila sam tamo do pola 5 sati ujutro man..i zaspala sam u 5 neznam šta mi je..i full me glava sad boli i sve ma jao meni se neda niš raditi nevolim školu i svaka ti čast na tih 18 stranice..lol..ne bi ja hvala lijepa..baš mi je drago što su ljudi danas happy..;))...i ja sam..onako još je od sinoć to ostalo..;))...hehe..ajde nisi jedina ja imam 0.07 lipa na mobu..haha treba i to imati..hehe uživaj..bigggg kissssssssssssssssss..;))..e da snijeg pada ja sad idem mislim poslje do frendice da se grudamo i smrznemo..lol..hehe

    avatar

    27.12.2005. (13:10)    -   -   -   -  

  • LiFe Is BeAuTiFuL :))

    Hello!! Blago se tebi...meni se dani svode na papanje, spavanje, ljenčarenje..dobro, prošećem pesa i pročitam pokoju stranicu:)) Uživaj!!! Pusek!

    avatar

    27.12.2005. (14:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...