Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • roki

    neka su i klapili

    avatar

    26.12.2005. (01:00)    -   -   -   -  

  • mecka vise neigra

    avatar

    26.12.2005. (01:45)    -   -   -   -  

  • sitne ribe

    avatar

    26.12.2005. (08:31)    -   -   -   -  

  • ehbes travu i nije toliko opasna hehe onako malo neki 15-tak min. budes u fori i proje te.Mislim nebi vam ja prico puno ali tocno znam tko je i kada prvi donio indisku konoplju u nas grad Uskoplje.Mislim da je to bilo davni sedamdeseti kad su se ulicama Uskoplja pojavili mladici onako zapusteni i dugi kosa.Jedanog od njih osobno poznam.Pricao mi je o svemu tome iako sam bio mlad tada.Ne samo da je murija imala posla po Engleskoj i Americi posli pojave 70-ti,Beatlusa,Doorsa,Zepelina,Joplina i ostali ulicama Uskoplja se na svakom metru moglo vidjeti dugokosi mladici u neobicnim odorama i jos neobicnijoj obuci a sve to je sta su se mladici furali upravo na nabrojane sto je i stvorilo osnovnu sumnju kod glupe ''jugo milicije''da se uzima droga.Postoje i zivi svjedoci iz tog vremena kada glupa ''jugo milicija''privodi i nasilno sisa svakog koji im je pao u ruke.Sramotno je jos uvjek u tom gradu kada se vidi na ulici covjek sa dugom kosom i izlizanim farmerom da mu se kaze iza leda ''drogeras''a on je u stvari roker ili ako je celav da mu se kaze da je skinheads a uglavnom je decko punker.Prvi ''hasis'' se produvo u poznatom ''discu'' a tocna lokacija je podrum Hotela Radusa i navodno su ga donili uskopaljski studenti iz veci gradova Croatie,Zagreb,Split,Rijeka,....Toliko je to bilo do rata ali ovo sad je malo navise krenilo hehe a u ratu su tipovi imali i svoje osobne plantaze za uzgajanje ''indiske konoplje''ehbiga znate da u ratu nema pravila hehe,recimo bilo je slucajeva kad se obracunavalo izmedu Uskopaljski narkica kradom plantaza.Evo onaj i danas sam 100% uvjeren da bi se indiska konoplja mogla pronac na vise lokacija u samom Uskoplju.Recimo moja lokacija bi bila ''podovi''a sad cete rec koliki su podovi hehe dok bi druga bila ''partizansko groblje'' treca ''orlova stjena sotina'' ja mislim da se njen prah prilio doli do potoka hehe.Sve ove lokacije koje su nabrojane vise nemaju gazda jer njihovi vlasnici su napustili Uskoplje davno.

    avatar

    26.12.2005. (09:19)    -   -   -   -  

  • Zdrimacka crvenkapica

    Ja ipak mislim da nema bezopasne droge. Droga je droga, neka je malo jaca neka ne ali sve u svemu svaka droga je opasna. Inace visok postotak narkomana su poceli sa travom, malo njih se odmah bacilo na heroin, LSD ili ostale jace droge. Eto ja sam imala priliku posjetiti nekoliko lijecilista ( skola organizirala) i slusala sam pricu covjeka koji se dosao lijeciti od Hasisa. Kad je pricao o svom prvom jointu neko ga je upitao:" jeli to bio pocetak?" On je odgovorio da je to bio kraj.

    avatar

    26.12.2005. (15:27)    -   -   -   -  

  • hrkljuš

    Ma hajvani pali i neka su. Doduše oko praznika padaju uvijek "lake" droga (u Albaniji tona marihuane) a to ostavlja prostora majmunima da prodaju hors i težu drogu naivicma (jer se oko prznika ima love). Kada ima levata da se navuku na nešto jebeno, neka izvole. Uostalom drogiraju se papci koji se nemaju nicim drugim dokazati, pa su kao tako nesto zajebani (mami svojoj). A ovaj što priča da se drogiralo u hotelu Raduša, hahah. Pa jadan inebio to je bila romantika.

    avatar

    26.12.2005. (19:46)    -   -   -   -  

  • E pa pajdo sve ovo pisanje nemoze proc bez legendarnog ''Seje'' i njegovog kafica.Kafic koji je niko medu prvima u Uskoplju i koji se nalazio odma kod ''Sandrine'' kafane.Da vam recem u ono doba se kod naseg Seje legende tulumarilo do zore i tip je jednostavno mogao biti bogatiji i od Sandre i svih gazda da je bio supak.Sejo je jednostavno bio raja i ostao to ce svako potvrdit iz tog vremena.Njemu novci uopce nisu bili bitni jer je zivio za raju i znalo se posli ponoci kad bi se zatvarao njegov kafic jednostavno bi i sam sa ekipom produzio do Ploce i Tokiceve kafane na Mjuzu di bi Sejo castio cjelu ekipu do zore.Znam samo da mu je u ratu strado kafic(izgorio)jer se naso na samom udaru kako topnicke tako i pjesacke vatre.Dali je oporavio ''kafe'' nije mi poznato ali bi volio da jeste jer je ''Sejo'' jedan fin covjek bez imalo iskvarenosti.

    avatar

    26.12.2005. (19:48)    -   -   -   -  

  • dije sad onaj kacker ako je hackiro i ulazio u moje computere,sad bi bio red i da ih pronaje jer su ukradeni.Ajd pa nam javi ako se neko snjima spojio na net....

    avatar

    26.12.2005. (20:18)    -   -   -   -  

  • Ej Uskoplje rodni grade sinovi te tvoji brane, sinovi su tvoji hrabri, svuda zvani Uskopljani. Grmi,sjeva krv se lije, Starcevic brigada bije. Dusmane brzo bjezi sa naseg tla ide Cicina satnijaaaa.

    avatar

    27.12.2005. (08:44)    -   -   -   -  

  • al se zeleni hehe,ma nek je samo zeleno evo i Mxicanci imaju zelenu zastavu i zelene dresove i nama je lijepo to vidit mada su katolici.

    avatar

    27.12.2005. (08:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...