Komentari

rodny.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • loverica

    ej....da vani je bilo jucer zima al sam ja otisla do frendice i onda smo imale turneju po ivanicu i onda sam se jakoooo zagrijala tak da se ne brines da nisam slucajno umrla od hladnoce kad me prijatelji nebi pozvali na đir i odvezli doma.... :)) btw. sretan bozic :))

    avatar

    26.12.2005. (15:38)    -   -   -   -  

  • egipatski mis

    e, sve najbolje povodom blagdana.... pa, meni se nije baš činilo prikladno ić van za badnjak, pa sam ostala doma u toplini doma, uz bor, kolače, hranu, poklone, muziku, komp, igrice.........

    avatar

    26.12.2005. (22:08)    -   -   -   -  

  • loverica

    neznam neznam neznam neznam... zajebavam se! zabranu izlazaka imam receno je do 1.3. al u subotu vjerojatno idem van ak neke osobe dodu po mene. zasto sam rigala???PITAJ BOGA,ni meni to nejde u glavu!!!a anja-ah posebna prica...neda mi se o tome,ugl. ja sam joj javila da nejdem u zg,onda je ona bila kod ivane-a kak im je bilo i ko je sve bio nemam pojma nit me zanima,sam mi je anja bila poslala da kao nek mi bude zao kaj nisam s njima da ce im bit odlicno...ma bas me briga... kaj da ti kazem??? aj cujmo se!!!

    avatar

    02.01.2006. (18:19)    -   -   -   -  

  • Sindy :)

    Kaj je Fukyca!? Daj napiši neki novi post, daj si malo truda. :)

    avatar

    03.01.2006. (20:56)    -   -   -   -  

  • toncha

    DA,FLUKEC,DAJ NEKI POST,SVI PISU O NOVAJ,KAK JE BILO A TI NISTA...DI SI BIO ZA NOVU,DAJ ZINI!:)LELE,SLIKE SU DOBRE...MA ODLICENE!BOSANAC...JAOOOOO DE ME NADE!pisi post inace nista od derneka sutra,a ni danas!

    avatar

    05.01.2006. (17:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...