Komentari

kreativnost.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • krilce

    bravo,bravo lipi post spisateljski talent je još tu

    avatar

    25.12.2005. (00:13)    -   -   -   -  

  • Kognitivne transpiracije

    Ima mista, ima mista. Stvarno dobro pišeš.Da samo tako govoriš...

    avatar

    27.12.2005. (01:35)    -   -   -   -  

  • drilling skull

    Ma ti si luda, nenormalna, poremečena, idiotizirana, udarena, retardirana, maloumna, mongoloidna, tupa, umnozakinuta, ma prava šibenčanka! Daj se javi dok si ode da popijemo " koju"!!!!!!!!!!

    avatar

    27.12.2005. (02:24)    -   -   -   -  

  • piso mornar

    mene taj zagreb ne privlaci ni malo... bija san gori par puta na kratko, ali osim veceg izbora, u mojoj glavi on nema vrlina. Veliki grad, guzva, malo prirode, manje slobode, masu nepoznatih ljudova, cudnih baba...svasta. Ali morat cu otic jedan put gori upoznat Sarmu :)) (niste ga valjda ostavili gori priko praznika?!)

    avatar

    27.12.2005. (15:01)    -   -   -   -  

  • službeni blog Revolucije

    moran priznat dobar post.zato i jedva čekan gori u zagreb doći jer to je misto puno veći opseg operiranja na mom hobiju koji je sad u stagnaciji, što je čak i dobro. napuših se trenutačno pa ću vas zato ugnjavit malo jer neman koga drugoga.dobra je ova trava bila majku joj.u zagrebu je najbitniji dija svega to šta si odvojen od svojih roditelja i da ti je život nesputan;slobodan si raditi sve ono šta si oduvik tija, poput alkoholnih seansi, kanabisnih seansi, seansi raznovrsnog drogiranja, orgija, bdsm-a itd...svak po svojoj želji.i bitno je to da ćeš u zagrebu stvarno biti u mogućnosti to napravit jer je to ipak grad od puno ljudi u kojem ćeš definitivno naći one sebi slične i sebi korisne i moć ćeš lako ostvarit svoje afinitete.jebiga, ipak je to europski grad.kent vejt

    avatar

    30.12.2005. (01:55)    -   -   -   -  

  • Phoenix

    DI JE NESTA LINK NA MOJ BLOG SA TVOG BLOGA?

    avatar

    18.02.2006. (06:53)    -   -   -   -  

  • kerubin

    child_in_time dojdi jednom kod mene, potrudit cu se da ti ukazem da ljepote ovog zabacenog grada, ima potencijala za zabavu, ima i kinetike :)
    divno je vidjeti da se autorica ovog krasnog bloga nije ostavila pisanja!

    avatar

    06.06.2006. (17:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...