Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ....:::: Amon Raa ::::....

    ma da pa sve je jasno čisto kao u pola noći da gledam mrave i travu kako raste. TO sa kupovinom i prodajom je komplicirano, kako se rade muljevi? daj to objasni, kako se mulja u dionicama,

    avatar

    22.12.2005. (22:15)    -   -   -   -  

  • kumfather

    pokušavam pratiti tvoje postove (pregledao sam i stare), ali da jebe rak raka, fakat je to sve skupa prilično complicated, držim da je jednom neukom čovjeku poput mene ipak bolje angažirati znalca, btw koliko koštaju usluge brokera i isplati li se to?

    avatar

    22.12.2005. (22:39)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Amon: s dionicama mogu muljati samo oni koji imaju na kontu par stotina milijuna dolara te imaju i jake politicke veze, nama, obicnim smrtnicima, to nije bitno. :) kumfather: da, ali ne angaziras brokera, vec fin. savjetnika, odnosno, daleko najbolje ti je, u tvom slucaju, uloziti u fond. Hr fondovi su prijasnjih godina redovito imali prinose od 30tak %, ja bih bio zacuden kada bih prve godine poslovanja imao prinos od 15%. Naravno, to sto je odredjen fond prosle godine imao prinos 35%, ne znaci da ce i ove, dapace, ali, da je taj prinos siguran, banke bi propale. :) Pisali smo o inv. fondovima, izdvojio sam 1. Aureus, 2. ST balanced/equity, 3. Ilirija. Iako pise s strane, napomenuti cu da je to moj stav, nista ne savjetujem. :)

    avatar

    22.12.2005. (23:02)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Nevalja pisati u zurbi. :) Ulagati u investicijski fond, a s 15% prinosa u prvoj godini trade-anja bih bio iskreno prezadovoljan.

    avatar

    22.12.2005. (23:11)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    slazem se sto se tice trejding prostora/sobe itd.. Na HKu smo poceli pisati o stvarima kao kompj hardware (video kartice, monitori), u planu je i softw, ergonomske stolice, tastatura, rasvjeta i slicno jer IAKO DOBAR PROFITABILAN TREJD MOZEMO "OTKUCATI" SA KOLJENA (laptopa) IPAK DUGOTRAJNO USPJESNO TREJDANJE ZAHTIJEVA SVOJ PROSTOR I MATERJALNU PODLOGU (kao i sve) ZA USPJESNOST! Zato ja obicno ne izlazim is svoje trejderske sobe dok je MArket otvren osim po kavu ili povremeni snack, cak ako i ne trejdam, jer je to moje radno mjesto! Pozdrav

    avatar

    23.12.2005. (20:02)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Meni neprestano netko ulazi u sobu i gnavi s raznim nerealnim zahtjevima, ili udje da bi drzao miting o stvarima za koje me nije briga niti ista mogu promjeniti, ali mi svejedno odzimaju paznju pa ne mogu pratiti burzu niti raditi research. A nedostatak koncentracije tj. donosenje odluka u nervoznom stanju moze i u pravilu donese gubitak.

    avatar

    23.12.2005. (20:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...