Komentari

takemeaway.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • moja (glupa) razmišljanja

    Čujte i počujte!!! 30. 12. 2005. u Umagu, na rivi (tamo iza banke, negdje kraj klupica) je koncert. Sviramo mi... SKATRICA (jeftini pank), MALTRETATOR MASTURBATOR (thrash/death/black/škifo core), MENI JE ZAKON (HC punk) i POKVARENA MLADEŽ (punk). Koncert će biti na zatvorenom (u velikom šatoru). Poćeti će oko 9, 9 i pol... al nije bitno, feštat će se i cugat će se prije, za vrijeme i poslje koncerta. Dođite svi, ne plaća se nikakav upad!!! Bit će štala!

    avatar

    20.12.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • *...THE OPĆA GANG...*

    Istina da te niš ne kužim...''Zašto je takav?'', ni na to pitanje ne mogu odg. kad nisam sigurna o čemu je riječ...Al kažem ti, nemoj se bedirati ni zbog čega, jer život je kratak i treba ga iskoristiti što bolje...ne smiješ dopustiti da ti misli zaokupljuju stvari zbog kojih se ne vrijedi bedirati....''Girls wanna have fun'', sretno bejb, pusek

    avatar

    21.12.2005. (00:11)    -   -   -   -  

  • fuxa

    Daj ajde šta se bediraš...ja jedva čekam Božić,a još više Novu..ma luda sam e pa želim ti da se lijepo zabaviš i nemoj biti tužna daj nije nice...ma joj neznam šta da kažem danas sam full neka spaljena i zbunjena al sam happy jer još samo 2 dana škole..ooooo man i onda 20 i neš dana slobode,a kasnije ni ne želim pomisliti..,;)...ma daj ajde...fuck the school..;)..kizzzzzzzzzzzzzzzzz.;)...be cool...;)..

    avatar

    21.12.2005. (19:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...