Komentari

petrusijan.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Blue ocean...

    Hey, fakat ti moram rec da jedva cekam da otvorim blog samo da vidim tvoj komentar... Ti si stariji i nekako znas moju situaciju i ne smatras me nekom malom glupacicom koja se preserava i samo misli da moze volit u tim godinama ( nadam se :) ) Ides doma, super :) A ako nju vidis sa nekim... Joj... Bit ce ti tesko iako ces to prezivit... E je li vjerujes da ako je nekome sudeno da ce na kraju ipak bit zajedno? Ja vjerujem da se sve dogada s razlogo., i ono sto si reko da ako te iskreno volila da vas nista ne bi rastavilo... Fakat jes tako... Ali njemu ocito nije bilo bas stalo i mislim da me smatro nezrelom... A u biti on je taj koji se cijelo vrijeme zajebavo... Mislim nije cijolo vrijeme, ali... Ma kontas?? :) E sto studiras? Kako ide ? Pozz!! :) Pls write me ;)

    avatar

    20.12.2005. (18:03)    -   -   -   -  

  • Blue ocean...

    E i samo jos nesto... Je li ti pises ove pjesme? Predivne su i kao da mi neko cita moje misli i stavlja ih na papir... Fakat su lijepe

    avatar

    20.12.2005. (18:05)    -   -   -   -  

  • Blue ocean...

    Ej :) Ja sam tek 1.srednje!!! :( I totalno te kontam o cemu pises... I ne mozes vjerovat kako mi je drago sto si otkrio :) moj blog i javio se, jer fakat nekako sam mislila da muski bas i ne razmisljaju tako... Kao ti :) I full mi je drago sto si me razuvjerio... thx :) Jesi bio ikad u Dbk.u?? Jesi za Novu u svom Osijeku ili u Zg.? Pozz :))

    avatar

    20.12.2005. (19:25)    -   -   -   -  

  • Blue ocean...

    Ej!!! skontala sam da si ti :) Ma slusam ti skoro sve, osim sto ne volim narodnjake... Ne volim bas ni onu prenasilnu, histericnu muziku... Ali u biti zavisi o pjesmi- nije mi toliko vazno ko pjeva i rijeci... Mail mi je marisarbanasin@yahoo.com i bilo bi mi full drago da se dopisujemo jer vidim da dijelimo misljenje... :) Ja cu za Novu vjerojatno na Babinom kuku, daleka mi je tamo i malo po stradunu, vidit cu... Samo da bude dobra ekipa... :) E a je li se cujes ikako s njome?? jes bio s ikojom drugom otkad ste prekinuli, mozda previse pitam nego ja jesam, ali nisam uspjela zavolit nikoga kao njega, naravno da sam osjecala nesto, ali... E ae poslusaj ako mos pjesmu GOODBYE MY LOVER od Jamesa Blunta kad i ako budes mogo... Poslusaj rijeci... Ako nista, procitaj ih bar, ima ti na mom blogu, pa sa strane u boxu... Ae pa mi reci je li ti se svida... Vejiki pozdlav :) Write

    avatar

    20.12.2005. (20:27)    -   -   -   -  

  • fuxa

    Eee šta da ti kažem nego sve sam napisala u komenarima dole..i to je sve..

    avatar

    20.12.2005. (20:42)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    pa što ako i jesi patetičan!? dopusti si to, tako se liječe rane na srcu i duši- jer oboje strada, kada te ljubav napusti--znam to jako dobro, starija sam, ako ne odboluješ ljubav, nikada nećeš biti slobodan-za novu ljubav, a ona će doći, vjeruj mi!!! i ja još vjerujem, premda sam dosta toga odbolovala! pusa i blagoslovljen Božić!!!

    avatar

    21.12.2005. (12:50)    -   -   -   -  

  • dodji

    Lakše mi je kad vidim da još netko bolno dočekuje kraj faksa tj ovaj kratki božićni prekid. Naravno da se veseliš što ćeš biti doma, odmoriti se malo ali tu su i druge strane. Ne znam što ti poželjeti, da ju sretneš jer to sigurno želiš i da bude sama pa da manje boli. Sretno i sretan Božić!

    avatar

    23.12.2005. (08:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...