Komentari

demijan.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • klinci

    Neka za promjenu i ja tebe malo ucmoljim... a ne samo obrnuto!!! I ja sam u toj dobi imala prijateljicu s kojom sam izmjenila stotine i stotine pisama... jedino što smo mi živjele u istoj ulici... a pisma su nam bila neka vrsta oduška... danas se mailamo... svaka sa svog kraja planete... i ne tako često, ali još uvijek s ljubavlju. Ovaj put pusu šaljem i tvojoj mami!!!

    avatar

    20.12.2005. (13:22)    -   -   -   -  

  • trill

    I ja se nadam :)) I vaša djeca i moja i sva...šteta da se izgubio na neki način taj pisani oblik komunikacije. Znam da se zamijenio sa mejlovima, ali nije to to. Nema očekivanja poštara, mirisa papira, proučavanja rukopisa..sad si i mene podsjetila na takve lijepe trenutke :))

    avatar

    20.12.2005. (13:57)    -   -   -   -  

  • Friva

    Sa mojom prijateljicom, koja je u srednju krenula u Split, a ja sam i dalje ostala u našem mjestu, razmijenila sam isto jako puno pisama.Eto, moje kćeri su napisale pisma za svoje dide i bake, mama je pomogla. Blog je isto neka vrsta pisma koje pišemo za svoju djecu, zar ne. Riječ je najvrijednija ostavština.

    avatar

    20.12.2005. (18:57)    -   -   -   -  

  • Sabina

    Naravno da si osoba koja je najduze uz mene.Kad smo se nedavno srele (danas majke:))) moje "pametno plavo oko" pitalo je kakva ti je ona prijateljica kad ne idete na kavu?Tada sam joj ispricala pricu i ona je rekla."kako mislis pisali,pa rekla si mi da kad si ti isla u skolu niste pisali na kompjuteru."I sama znas koliko sam se ja tesko zblizila sa svojim "stojem",i danas mi silno nedostaje taj osjecaj otvaranja sanducica,pa opipavnje pisma,sve one ilustracije na kuvertama,rukopis.... Bio je to neki drukciji nacin komunikacije,mozda ipak malo topliji i intimniji od ovog danas. Hvala za sve one rijeci,sva pisma,hvala sto sam imala takvu prijateljicu sve ove godine,nastvarnu i stvarnu u isto vrijeme.Zelim takvo iskustvo svima,a pogotovo (danasnjim)nasim klincim i klincezama.

    avatar

    21.12.2005. (07:43)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    ovo je baš ugodan post. milina ga čitati

    avatar

    21.12.2005. (08:35)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Moja vučica čuva neka pisma dragih ljudi godinama.Pisma koja su pisana kad je bila trudna.Neke poruke na papiričima.Čuva svoje dnevnike, teke sa pjesmama.Neke crteže koje su crtala dijeca isto tako njihova pisamca.Sve je to pospremljeno.

    avatar

    21.12.2005. (09:42)    -   -   -   -  

  • Mlada mama

    Još uvijek imam prijateljicu s kojom se dopisujem. To više nije pismima, već on-line. To mi je jedno od najdražih prijateljsava :)

    avatar

    21.12.2005. (10:09)    -   -   -   -  

  • more~snova

    ooooo da, obozavala sam pisma i vodila sam rekord u ulici po njima jer nije bilo dana da mi postar nije morao doniti pismo. dopisivala sam se sa puno njih u bivsoj jugi ali i po svitu, najvise africi i aziji ( maleziji).a ta pisma jos uvik su na tavanu i prije par godina sam ih isla provjeriti da im slucajno nije vlazno tamo :-) . a za napisati mejl...............ajme to mi je tako tesko i ako i pisem onda je to samo par recenica. a pisma...... po 7,8,ili vise stranica :-)

    avatar

    21.12.2005. (13:17)    -   -   -   -  

  • dva

    zadnje pismo sam pisala mojoj baki prije 6 godina. živjela je u canadi. od kad nje nema, ne pišem više. al čuvam stara pisma, i baš se raznježim kad ih čitam

    avatar

    21.12.2005. (15:13)    -   -   -   -  

  • Stop! Drop! KABOOM!!

    TO je lijepo..ja nikada nisam imala tako nekog prijatelja..bezveze..:( a htijela bi..još uvijek..

    avatar

    21.12.2005. (17:01)    -   -   -   -  

  • Mamina svakodnevnica

    znaš da i meni fali takav način komunikacije. dosta mi je sms-ova, maila, msn-a.....zadnje pismo sam napisala (nakon dugo godina) prije nekih 2-3 miseca prijateljici u njemačku. i tako sam se lipo raspisala da sam pismo završila nakon velikih 6 ispisanih stranica i sa jednim do dva žulja na prstima :-) ali mi je bilo baš lipo. sve se bojim kako naša dica neće niti znat šta znači napisat rukom pismo. koliko mi je god draga ova moderna tehnologija toliko je i mrzim. baš lipo šta si na takav jedan način stekla prijateljicu za cili život.

    avatar

    22.12.2005. (14:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...