Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Štovani Uredniče Promina.blog.hr Hvala ti na ti na tvome trudu i upornom nastojanju, da sve što je iole za našu Prominu značajno,putem interneta proslijediš u svijet,kako bi svaki Prominac od Norveške do Australije i Novog Zelanda mogao biti obavješten što se u njegovoj rodnoj Promini događa.Osim nešto tehnike,za tako šta potrebno je i puno ljubavi,a toga kod tebe ima,u što se može svatko uvjeriti. U ovoj prigodi,dozvoli mi,da tebi i tvojoj obitelji poželim vesele Božićne blagdane te sretnu i uspješnu Novu godinu 2006. Sa štovanjem!kapitanija mataska.

    avatar

    24.12.2005. (19:39)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Hvala Kapetanija mataska! I ja tebi i tvojoj cijeloj obitelji želim svako dobro... zdravlja, sreće i blagostanja.. Da se što češće sretnemo na ovom blogu, a još češće u Promini.

    avatar

    26.12.2005. (11:23)    -   -   -   -  

  • Oćemo,oćemo, i ode, tj na blogu,a i tamo pa makar na zidiću kod Joke,šalim se malo,he he.. Eto,danas je sv.Stipan,kad cila kapitanija mataska slavi, a ja sam i ove godine prisiljen biti dalje od zavičaja.No, na kraju jedne i početku druge godine ,nema mista pesimizmu!Uz pozdrav!Živio!!

    avatar

    26.12.2005. (13:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...