Komentari

mmedo.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • sweet child

    HVALA na razumijevanju,HVALA na strpljivosti,HVALA na utjehama,HVALA na zagrljaju,HVALA na osmijehu.. HVALA na svemu što si do sada napravio za mene i što si me razumio i podržao,slušao i savjetovao.. HVALA na tome što si tu.

    avatar

    19.12.2005. (20:12)    -   -   -   -  

  • kika

    pa znaš da naposljetku ipak ta ljuskica jajeta uđe u žlicu i izvadiš je van...nedostaješ mi

    avatar

    20.12.2005. (11:19)    -   -   -   -  

  • kimmchee

    Ne znam što da ti kažem...Ne želim ti reći da će sve biti dobro, jer znam da ti VJERUJEŠ da hoće... bit ćeš ti sretan kad dođeš kući u petak i pozdraviš svoju obitelj... nadam se da nisi ipak toliko agresivan...strah me..... znas kako je rješavam problem s ljuskicom???Čekam da se jaje ispeče i onda ju izvadim sa žlicom... eh da, i još nešto...NE TRAŽIŠ PREVIŠE...a sve te to čeka tu..ako već na tamo... ma još ću ti se javiti kad smislim bolji komentar...

    avatar

    21.12.2005. (10:52)    -   -   -   -  

  • Gnothi Seauton

    TO DA SE TREBAŠ UGURATI MEĐU LJUDE JE PUKA IDIOTARIJA! POTROŠAČKO DRUŠTVO, MASA KOSTIJU I MESA BEZ IMALO MOZGA U GLAVI, POKLONICI AMERIKE - TO SU DANAŠNJI LJUDI! I KAKO ONDA NETKO MOŽE REĆI DA IM SE TREBA PRIKLONITI ?? GLUPARIJA.. S poštovanjem, Uruz I.

    avatar

    21.12.2005. (13:18)    -   -   -   -  

  • hitchhiker

    Auch,... volio bi da ti mogu pomoći,... a i sam sam u sličnoj fazi,... između tu i tamo,.... DRŽ' SE!

    avatar

    21.12.2005. (17:45)    -   -   -   -  

  • livija

    možda ti i nije tako loše da malo postaneš usredotoćeniji na sebe a ne samo na druge... znaš meni je pomoglo... a i nekim drugim zajednićkim znancima koji ne bi funkcionirali tako kao sada...( my best friend npr. :) ) iako se ne cujemo cesto redovito te provjeravam, ne brini:)) nemam na racunu a net kad ga se dokopam znat ces.. uskoro ce Božic pa se drzi do tada.. kisses & hugs

    avatar

    22.12.2005. (08:18)    -   -   -   -  

  • *Mala_Chi*

    Dado, necem ti nista drugo reci, nego Sretan Bozic, i ja ti nemrem pruziti niti toplu salicu caja, jer dok dodje do tebe vec se ohladi, a ni zagrljaj, ali mogu ti pruziti to da budes sebican i da uho za slusanje! Ne trazis puno, ne boj se, nitko te ne osudjuje garant :-) ups, ipak sam ti rekla vise:-), a ti izvolis svaki put kad imas potrebu poslati histerican mail, imas moju adresu :-)

    avatar

    26.12.2005. (23:59)    -   -   -   -  

  • Ma sve 5 !

    dobro, Bogamu, cemu tenzije opet? :-) Sine ira et studio !! pusti Bacha ili Handela i smiri se...ili idi mlatit vrecu... p.s. hint: stvari se ne dogadjaju oko nas, nego u nama. tocnije, u nasoj glavi.

    avatar

    29.12.2005. (01:00)    -   -   -   -  

  • kimmchee

    okej... evo, ti si čitaj.... Kad sanjaš, sanjaj vječnost, jer samo ona traje. Kad voliš, imaj nade jer ona nikad ne nestaje. Sve što voliš čuvaj...Jer život prolazi bez pitanja i objašnjenja, a ostaju samo tragovi onoga što smo voljeli i željeli, onog za što smo živjeli... Znam da nema veze s tvojim postom..ali možda ti bude bolje.. :)

    avatar

    05.01.2006. (00:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...