Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Zdrimacka crvenkapica

    Tipicno za vecinu oceva, daju djeci novce i ponosno misle da su ispunili sve svoje obaveze prema njima. Mame su tu drugacije. One su tu kad su djeca sretna, tuzna, bolesna, zaljubljena i prolazi s njima sve zivotne poteskoce. A sto se tice materica i ocica ja sam potpuno zaboravila da uopce postoje. Kroz autorov tekst sam se malo prisjetila ali eto mislim da ce se tesko to prenositi prije mislim da ce se zaboraviti.

    avatar

    18.12.2005. (19:24)    -   -   -   -  

  • Moj doživljaj oca nije takav kakvoga ga ti imaš Crvenkapice. A za materice i očiće mislim da će opstati onoliko koliko se svi mi potrudimo. Ja sam danas darovao svoju djecu.

    avatar

    18.12.2005. (21:46)    -   -   -   -  

  • ja sam im sinoč darovo mater

    avatar

    19.12.2005. (18:46)    -   -   -   -  

  • Ne idem u katolicu hrvatsku crkvu, nego u pravoslavnu srpsku crkvu i oni imaju materice i ocice, samo sto su pomejerene za 14 dana (tj za dvije nedjelje zbog razlike u kalendarima, oni su jos uvijek na starom kalendaru) Lijepo je se sjetiti ovih praznika. Drugi narodi imaju majcin i ocev dan samo tada djeca daruju roditelje.

    avatar

    20.12.2005. (18:01)    -   -   -   -  

  • Vuk Uskopoljski

    Ne postoji "katolička hrvatska crkva" ! Katolička crkva je univerzalna za razliku od pravoslavne koja je "nacionalna" (pa postoji makedonska, srpska, crnogorska, ruska...). Osim toga i katolici imaju majčin dan, kojega slave i Hrvati katolici. OK?

    avatar

    22.12.2005. (21:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...