Iss, odma mi crijevnu peristaltiku potiče njena slika ... Recept ćem proslijedit Miloj majci jerbo pripremanje ribe još nisam svladala /koja sramota za dalmatinku :) / . i ja tebi želim ugodan weekend, da se lipo zabaviš i zaboraviš malo na probleme ;)
17.12.2005. (05:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ribice... ove brze recepte si trebao dan ranije napisati...pa bi brže kuhala za obitelj btw... obožavam kad je familija na okupu naravno, ali žudim da jednom netko drugi okupi familiju, da ja samo obrišem labrte i odem kući spavati...
17.12.2005. (08:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrijeme bi bilo da i meni netko nešto skuha, svi se kod mene skupljaju...sad za božić, pa spremam dva dana prije , pa onda poslije ...samo se našljakam...
17.12.2005. (09:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ma nemoj, namamiš me žlicom čušpajza pa politikom u glavu. Pa mi se mam niski tlak preobrati u visoki. Ja ti inače prvo moram probati neko jelo, pa tek onda odlučim hoću li ga spravljat ili ne...
17.12.2005. (09:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dobro jutro franc, dobri su ti recepti a riba je i zdrava...malo se ti meni opusti i ako je tesko u takvoj situaciji...ajme kod mene snjezi, nije normalno prava
oluja a tako krupne pahulje...pusa iz ciriha
17.12.2005. (09:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dobro jutro Franc...hvala na receptima...uredno pohranjeni, da se iskusaju jednog dana...i nesto gledam, kako li me ona crvena papirka (ljuta) podsjeca na nasu Carlicu....:))Ugodan ti vikend zelim....
17.12.2005. (10:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Savršena svetost bi rekla:"Bože , oprosti im jer ne znaju što rade!"- no tko je od nas tako savršen? Meni je oduvijek o tome bio problem vjerovati da neko ne zna što radi! Ma zna on dobro, znaju oni dobro!
17.12.2005. (11:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E Franc, kakva ti je ovo musaka? red ribe red politike...a bas sam uzivala u receptima dok nisam vidjela ona omrazena lica...svejedno, lijep vikend ti zelim :-)
17.12.2005. (12:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisam baš za eksperimentiranje u kuhinji. Pogotovo ne kad su neke kombinacije riba, bademi i kikiriki. Bljak:) Danas sam napravila lonac sarme i svi su se ubili u njoj. Da sam im servirala ovakva čudesa, hitili bi mi lonac u glavu:)
17.12.2005. (17:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kak možeš uz jelo stavit Kahlicu i njoj slične? a đto se tiče Srba ma ima ih u Cirihu više nego u Beogradu... a tek onih s hrvatskom putovnicom... neznam samo otkud im....
17.12.2005. (21:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
super post.... pogotovo recepti, koje ću iskušati... pozdrav.
P.S. naporan tjedan i radovi na blogu su mi onemogućili čitanje pa sad odrađujem zaostatke
17.12.2005. (22:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tu gdje su tvoji komentari, umjesto ISPECI PA RECI, terbalo bi stajati ISPECI PA POJEDI. Sve osim onih začina (Mladić, Carla, Mesić,...), pregorki su za mene. E, pa, Franc, pravi si, pozdrav!
18.12.2005. (04:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
HO...HO...HO...HOOOO !!! Franc ti si jedan dobričina i znam da zadnji dana nije baš sve kak treba al evo obećajem da ću ti u idućoj godini jednu velku ribu zakačiti na tvoju udicu...
18.12.2005. (20:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vizontela
Iss, odma mi crijevnu peristaltiku potiče njena slika ... Recept ćem proslijedit Miloj majci jerbo pripremanje ribe još nisam svladala /koja sramota za dalmatinku :) / . i ja tebi želim ugodan weekend, da se lipo zabaviš i zaboraviš malo na probleme ;)
17.12.2005. (05:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SadisticoShy
hm..ja bi klopu bez fuking politike, nego gdje nabaviti: ulje od kikirikija za prženje ????
17.12.2005. (08:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
IMA LI SPRAVA KOJA MOŽE IZMJERITI JAĆINU BOLI,LJUB
Ribice... ove brze recepte si trebao dan ranije napisati...pa bi brže kuhala za obitelj btw... obožavam kad je familija na okupu naravno, ali žudim da jednom netko drugi okupi familiju, da ja samo obrišem labrte i odem kući spavati...
17.12.2005. (08:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lolina
vrijeme bi bilo da i meni netko nešto skuha, svi se kod mene skupljaju...sad za božić, pa spremam dva dana prije , pa onda poslije ...samo se našljakam...
17.12.2005. (09:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pjesma o jednoj mladosti
Ma nemoj, namamiš me žlicom čušpajza pa politikom u glavu. Pa mi se mam niski tlak preobrati u visoki. Ja ti inače prvo moram probati neko jelo, pa tek onda odlučim hoću li ga spravljat ili ne...
17.12.2005. (09:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...ne tiče me se......
dobro jutro franc, dobri su ti recepti a riba je i zdrava...malo se ti meni opusti i ako je tesko u takvoj situaciji...ajme kod mene snjezi, nije normalno prava oluja a tako krupne pahulje...pusa iz ciriha
17.12.2005. (09:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mirisdunje
dobro jutro Franc...hvala na receptima...uredno pohranjeni, da se iskusaju jednog dana...i nesto gledam, kako li me ona crvena papirka (ljuta) podsjeca na nasu Carlicu....:))Ugodan ti vikend zelim....
17.12.2005. (10:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Raskopčana Mjesečina
Franc,Franc,jesi majstor za kulinarstvo.jedino neznam jelbi Carlica htela zmenom probat te tvoje recepte.Jel ona uopće kaj jede?
17.12.2005. (11:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sitke
Savršena svetost bi rekla:"Bože , oprosti im jer ne znaju što rade!"- no tko je od nas tako savršen? Meni je oduvijek o tome bio problem vjerovati da neko ne zna što radi! Ma zna on dobro, znaju oni dobro!
17.12.2005. (11:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
studena
E Franc, kakva ti je ovo musaka? red ribe red politike...a bas sam uzivala u receptima dok nisam vidjela ona omrazena lica...svejedno, lijep vikend ti zelim :-)
17.12.2005. (12:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
neno u sredini
kaj se tiče prvog recepta:a di da nabavim štapiče?da prvo kupim ražnjiče i iskoristim onda te štapiče za tu kinesku pizdariju?
17.12.2005. (14:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ona
Nisam baš za eksperimentiranje u kuhinji. Pogotovo ne kad su neke kombinacije riba, bademi i kikiriki. Bljak:) Danas sam napravila lonac sarme i svi su se ubili u njoj. Da sam im servirala ovakva čudesa, hitili bi mi lonac u glavu:)
17.12.2005. (17:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zgdnevnik
Pa kaj hoćeš da ljudima proradi apetit i odma nakon toga da se spovraćaju? Neš ti zahtjeva...
17.12.2005. (18:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
ma bljak...i to ne na hranu i recepte...
17.12.2005. (19:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kocka
kak možeš uz jelo stavit Kahlicu i njoj slične? a đto se tiče Srba ma ima ih u Cirihu više nego u Beogradu... a tek onih s hrvatskom putovnicom... neznam samo otkud im....
17.12.2005. (21:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kocka
prati mi blog više ljudi neg ja znam... ima jedan na drugom serveru za kojeg nitko nezna.. e taj je samo moj.... i tak će ostati...
17.12.2005. (21:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Darkwolf
Više volim one naše recepte na koje smo naučeni.Nisu mi ti okusi fini.
17.12.2005. (21:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
welcome to my blog
super post.... pogotovo recepti, koje ću iskušati... pozdrav. P.S. naporan tjedan i radovi na blogu su mi onemogućili čitanje pa sad odrađujem zaostatke
17.12.2005. (22:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
umoran
Tu gdje su tvoji komentari, umjesto ISPECI PA RECI, terbalo bi stajati ISPECI PA POJEDI. Sve osim onih začina (Mladić, Carla, Mesić,...), pregorki su za mene. E, pa, Franc, pravi si, pozdrav!
18.12.2005. (04:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
siščanka
pripremit ću ove kineske riblje kolačiće
18.12.2005. (12:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...ne tiče me se......
zvuci primamljivo o kolacima :)) hvala za recept...pusa
18.12.2005. (12:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slatka Žvakica
A jesi izmiješao! Da nam bolje prisjedne! Pogledaj ovaj mail fernando63@net.hr.
18.12.2005. (15:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
BLOG DJEDA BOŽIĆNJAKA
HO...HO...HO...HOOOO !!! Franc ti si jedan dobričina i znam da zadnji dana nije baš sve kak treba al evo obećajem da ću ti u idućoj godini jednu velku ribu zakačiti na tvoju udicu...
18.12.2005. (20:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
BLOG DJEDA BOŽIĆNJAKA
HO...HO...HO...HOOOO !!! Debelo si je zaslužio....
18.12.2005. (20:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zbog komentara
jutro...e, da mi je naučiti sržati te kineske štapiće;))...više ne dolazim k tebi prije gableca jer si se opasno počel razmetat receptima;))
19.12.2005. (09:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...