Komentari

ninochka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Koka,pa mi pricamo o Sanjici ...pa ona ni ne zna drugacije...Pa njoj je sam pojam bloga nov, ona valjda misli da blogeri imaju zelenu put,ljubicaste oci i ticala na glavi...Iskreno, Sanja kao pjevacica nema kvalitete (vokalne), a bome ni kao voditelj. Mogu meni ljudi srat da je ona lezerna i simpaticna, ali nije to dovoljno za biti voditelj, pa makar i talk show-a. A znas kaj mi je najbedastije-oni komentari kod nje tipa "Sanja ti si moj idol,svrati kod mene na blog"!!! Mislim ljudi, helouuuuuu, kaj ste dreka jeli???

    avatar

    16.12.2005. (07:50)    -   -   -   -  

  • kuda dalje?

    Pitaš: " dobro, kakvi to novinari izlaze s tog novinarstva?" Dobri novinari. Čak bi savjetovao Sanji da nekoga zaposli, jer ovakvo blesiranje se rijetko vidi i u najboljim parodijama. Popularnost njene emisije tjera na suze oči jer govori puno o narodu koji živi na ovim prostorima.

    avatar

    17.12.2005. (12:02)    -   -   -   -  

  • tko zna....nitko nista ne zna...krhko je znanje

    sorry imah priliku upoznati neke od produkata studija novinarstva. danas zaista svatko misli da moze biti novinar, sto se, na moju veliku zalost, vidi u svim medijima. nepismenost postaje glavno obiljezje radija, televizije i novina. uzasno, gdje su svi silni lektori, sto ih uce profesori knjizevnosti i hr. jezika? uce li ista djeca koja zele postati buduci novinari osim sportskih rezultata, jer odavna postoji podstapalica u novinarstvu - glup k'o sportski novinar. :( cast izuzecima, oni mi uvijek uliju novu nadu i vjeru u ono dobro.

    avatar

    17.12.2005. (22:41)    -   -   -   -  

  • borgman

    gledao, 3 minute, slušao ostatak na pola uha, druga mi polovica ušiju bila na najomiljenijoj trenutnoj igrici. Blog...je za Sanju isto što i glog, a možda i grog. Dobra stvar u tome je što je uopće spomenula riječ na TV-u, a gledatelji onakvi kakvi jesu (nepismeni u većini), su prvi put čuli objašnjenje za tu riječ...nama dobro, biti će još blogova, a ona je i ne znajući ispunila svrhu:P

    avatar

    18.12.2005. (01:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...