Komentari

sexigrad.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • gugo

    tvoje je pravo prestati voljeti..čak te to nitko i ne pita niti od tebe traži to dođe samo...samo mu nemoj reći da ga doživljavaš više prijateljem,to nije fer izmisli nešto bolje..nešto što će ga ostaviti u utisku da ste se voljeli..

    avatar

    15.12.2005. (15:56)    -   -   -   -  

  • flavia

    sviđa mi se što ćeš biti toliko iskrena i sve mu objasniti,na lijep način (barem sam ja stekla takav dojam!)

    avatar

    15.12.2005. (15:59)    -   -   -   -  

  • moja virtualna livada

    draga.. ma pročitala sam ti postove niže. žao mi je da si u takvoj situaciji. kako stvari stoje, stvarno moraš prekinuti s "M", jer da ideš dalje, samo bi ga povrijeđivala i od toga nema smisla, jasno.. iako si već pala drugom u zagrljaj, možda bi mogla sama to proći ipak. ovako će se puno toga umotati u tvoju dušu, ionako već nemirnu. jako zauzeti muškarac nije najbolje rješenje, izuzev u smjeru da će te zabaviti na kratko (jer ima obaveza i prema drugoj ženi) pa ćeš otići dalje i naći pravu osobu (hoću reć, ne zauzetu). šta će ti to??? pogotovo sad kad imaš pravo izbora zašto si ne napraviš da ti bude bolje? okej, ma shvaćam tu početničku zaljubljenost, al maske padaju nakon nekog vremena. već u startu znaš da neće biti dobro, pogotovo ako se on ne želi rastati od te žene. ali ono... ako se želiš igrati s vatrom, znaj da možeš biti opečena, a to ti nakon svega, ne treba. pusa!!!!!!!!!!!! javi nam kako je prošlo s M.!!

    avatar

    15.12.2005. (16:17)    -   -   -   -  

  • aibreann

    samo iskreno reci ono što ti je na duši, eto... možda ne skroz direktno, ublaži malo riječi kojima ćeš mu to reći, ali ne smiješ više odugovlačiti i nanositi bol i njemu zavaravajući ga a i sebi ostavši u lošoj vezi bez ljubavi u kojoj ćeš samo patiti... pusa, hrabro! ;)

    avatar

    15.12.2005. (16:41)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    mislim da si dobro odlučila...barem nećeš imati grižnju savjesti, neće te više mučiti ti da varaš čovjeka kojeg si 2 godine neizmjerno voljela...a za Novog ne znam šta da ti kažem, lijepo je sve to dok se ne zaljubiš,a kada ti postane previše drag htjeti ćeš nešto više što će njega možda gušiti (pošto ima takvu jednu kod kuće) pa ćeš samo papiti...znaš da ti mi svi želimo svu sreću ovoga svijeta pa nećemo ništa prognozirati,nego će biti onako kako bude...i to je to...pusa i javi nam kako je prošlo!

    avatar

    15.12.2005. (18:47)    -   -   -   -  

  • lazy daysleeper

    A dobro, koliko godina ima taj Novi, kad te uspio tako smantat? Osim što je oženjen, nije valjda još i star?

    avatar

    15.12.2005. (20:38)    -   -   -   -  

  • Zara

    samo naprid, javi kako je proslo!!!!

    avatar

    15.12.2005. (23:06)    -   -   -   -  

  • azrijel

    "gledam ga, vidim prijatelja u njemu...". a to nije dovoljno...i upravo je ovo što si napisala ono što mu trebaš reći. sretno i pusa do sljedećeg čitanja

    avatar

    15.12.2005. (23:15)    -   -   -   -  

  • Eryka

    sretno, napravi kako osijećeš...i nemoj žalit za izgubljenim...šta bude biti će...treba donjeti odluku i stati iza nje

    avatar

    16.12.2005. (10:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...