Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • osmijeh

    ja sam htjela, al se poskliznula na ledu i sad ne mogu niš napisat :-))))

    avatar

    16.12.2005. (15:36)    -   -   -   -  

  • dispet

    teško da će običan čovik, žitelj Hrvatske tu momentalnu deflaciju osjetit na svojoj koži... /// nego evo jedno pitanje za tebe, tj. zanima me kako stoje dionice "BiH Telecoma"... Mislim da još nije privatiziran te da bi uskoro trebao biti. Nakon privatizacije bi se po meni trebao osjetiti lagan porast vrijednosti dionica dotične kompanije... Uglavnom, što ti misliš isplati li se sad uložit u dionice BiH Telecoma? (ako možda znaš nešt o tome)

    avatar

    16.12.2005. (16:14)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Kako stvari stoje, nece osjetit ni žitelj Hrvatske koji trguje s US dionicama, jer nema znacajnijih, cak ni ocekivanih pomaka. Sto se BH Telecoma tice, opcenito su i velik broj Hr, a posebno BiH/SiCG dionica podcjenjen i postoji mogucnost dobre zarade, ipak, mozda je taj trenutak prosao pocetkom 2005te kad je dionica skocila s 18 na 30km, sad je oko 25km vec cijelu godinu. Upitna je kvaliteta i sigurnost BH telecom managementa, po nedavno objavljenim podacima imaju 10% manje prihode, ali se nadaju da ce imati istu dobit kao prosle godine, ali su im se mijenjali neki zakoni vezano uz mobilnu telefoniju, te navodno ulazu u naprednu telefoniju (adsl, gprs,..), za sto kod njih jos ima prostora. Afair, 90% je u rukama drzave, 10% malih dionicara, ali se mozda nesto promjenilo, ne uzimaj podatke zasigurno, ako ti trebaju za ozbiljan posao. Iako izbjegavam davati fin. savjete, kao sto pise u lijevom stupcu, MOJE OSOBNO MISLJENJE je da dionica ima potencijal za rast, ali ne mogu reci _kad_, niti koliko. Ipak, ne bih se zacudio da za 2-4g bude oko 80km, a ni 100+ me ne bi posebno iznenadilo. Ovisi o mnogo detalja, da ih drzava nije sjebala najvjerovatnije bi imali bar 10% vece prihode, ovako imaju 10% manje.

    avatar

    16.12.2005. (19:12)    -   -   -   -  

  • dispet

    Ma stvar je u tome što je frend digao kredit i dost toga odlučio uložit u dionice BiH Telecoma - jer kako sam kaže gotovo je siguran da će profitirat na njima... Pa eto radi tog me zanimalo tvoje mišljenje - naravno fala na iscrpnom komentaru ;) Pročitah ja da izbjegavaš davat fin. savjete - te mi savjeti kao takvi ne trebaju (još san ja sa financijama na 0kn) - već me čisto interesiralo drugo mišljenje osobe koja se kolko-tolko kuži u ovakve stvari (u ovom slučaju tvoje)... Primjetih da si ti ipak dost oprezniji od njega :/ Ništ, pozdrav!

    avatar

    18.12.2005. (00:14)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Kredit? U dionice? UF! Ali hebiga, who dares - wins, kako bi Dellboy rekao.

    avatar

    18.12.2005. (04:28)    -   -   -   -  

  • Slobs u Iraku

    Super ti je ona pricica oko Dioklecijanove palace. Neverovatno da takve stvari josh uvek postoje. (ne mislim na palacu).

    avatar

    18.12.2005. (13:31)    -   -   -   -  

  • BLOG DJEDA BOŽIĆNJAKA

    Jesi pisao Gotovini???

    avatar

    18.12.2005. (17:52)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    @djede: jesam i to dva puta, da me ne moze zajebat kao ti prosle godine i reci nije dobio moje pismo jer se izgubilo u posti! ;)

    avatar

    18.12.2005. (20:54)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Sviđa mi se ovaj dio iz tvojeg boxa "Stvari su 10% onakve kakve zaista jesu, a 90% kakvima ih vidis."Bilo bi dobro potruditi se preokrenuti taj postotak u našu korist".

    avatar

    19.12.2005. (19:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...