Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Carla

    Treba promislit o mogućnosti čitanja novina preko drugih medija, što nemora značiti da nije bio u blizini. Pozdrav.

    avatar

    15.12.2005. (23:19)    -   -   -   -  

  • anonimac

    A koga sve zastupa odvjetnik Luka Šušak? Kakvi bi se zaključci iz toga mogli izvući?

    avatar

    15.12.2005. (23:42)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    @Carla "muž će me ubiti kad vidi da sam se udebljala tri kilograma" Kaj bu je na daljinu preko laptopa zatuk'o? LOL! Sorry Zeljko, al ja si nemrem pomoc a da se ne nasmijem ovom...(cak i kada ne ulazim u to gdje je tocno bio-jedna stvar je citati novine preko drugih medija,a druga stvar je biti u blizini) Pozdrav!

    avatar

    16.12.2005. (08:10)    -   -   -   -  

  • Dragi Blog

    Željko, kad smo kod ekskluzivnih informacija, evo ti informacije za koju, razradiš li je, možeš dobiti godišnju nagradu HND-a: INTERVJUA GOTOVINE I PUKANIĆA NIKAD NIJE BILO! Pukanić nikada nije intervjuirao Gotovinu. Cijela je stvar proizvedena na Pantovčaku. Mesić nije uvućen u tu hrpu pizdarija, nego je ravnao paradom. Za sada toliko. O tome je li bilo intervjua ili ne pokušaj saznati u krugu oko Doktora ili od samog Pašalića. Ni malo se ne šalim. I, da, Leb...Hvala na pomoći! Već sam izgubio grlo obrazlažući kako Tv Nova nikad nije prodana CME-u, kako je to samo Pavićeva i Kutlina podvala, kako je cijela stvar išla preko Vladimira Smoleca (Digitel), koji je otprije imao nekakve veze s Amerikancima, tj. Lauderom, kako je taj Lauder Montgomeryjev prijatelj, itd., itd....Sve u svemu, Ćaleta je pod pritiskom Kutlinih novih zatvorskih prijatelja - pucanj u nogice! - odlučio Novu vratiti Kutli i Paviću, jer su to ipak opasniji igrači od Grubišića, kojega je Ćaleta posve izjebao za povelik novac! CME je tu samo pokriče! Doduše, ni Vinko nije loše prošao: eto ga u Jadran-filmu. Dok mu kum i to ne uzme, budući da ga ne može isplatiti. I tako dalje, i tako dalje...Sve u svemu: TV NOVA nije prodana Amerikancima! TV nova je u rukama Gruppoa! (Željko, evo i druga tema za godišnju nagradu; provjeri stvari kod Stipe. On to sve ionako dobro zna. Kao i Sanader - ta, Sandija je Kutle davnih dana darivao za kredit kod Hypoa.) Kako sam samo dobar u ova blagdanska vremena! Koliko darova! Haj-ho, haj-ho....

    avatar

    16.12.2005. (08:45)    -   -   -   -  

  • Dragi Blog

    Zanimljivo je kako se ni Mesić ni Račan ni Sanader više ne pitaju: Gdje je lova isisana iz hrvatske privrede! Očito, lovica je vračena, samo, na račune stranaka ili pak dio u privatne zaklade i na račune! Dečki ih nikada nisu mrzili - samo su im zavidili! I zato je sve gornje moguće!

    avatar

    16.12.2005. (08:48)    -   -   -   -  

  • Dragi Blog

    Mate, ajde barem ispravi č! Koji se kurac ljutiš!? Klinča-selo pa Klinča-selo...Kakve sad to veze ima!? Ja napišem da je lovica 'vračena' a ti ni da bi! Stvarno si naprosto izlapeo.

    avatar

    16.12.2005. (08:51)    -   -   -   -  

  • Dragi Blog

    Lebac, dobar si k'o leb, ali mlad, pa ne pamtiš dane kad je Latin radio na 'Mreži', za Pavića i Kutlu (mogao bi to ipak znati po dugogodišnjem Latinovom cendranju po kolumni da mu iz tih dana Nino duguje pustu lovicu). Zato nije nemoguće da Latin ponovo osvane na njihovoj televiziji, TV Novoj, naime. Tamo mu je uostalom i mjesto: tamo mu je sudrug Svilan, a uz intelektualku Hrgu samo nam još Latin fali!

    avatar

    16.12.2005. (09:04)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Carla, da je Dunja Zloić Gotovina mislila na čitanje novina preko interneta nebi rekla "... kad tata bude čitao novine, jutros će popizditi...". Preko interneta se novine mogu čitati u svako doba. Ujutro se novine, uglavnom, drže u ruci.

    avatar

    17.12.2005. (01:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...