Komentari

sexigrad.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kirshna

    znam draga kako ti je,mislim da te je kod Novog privuklo to što si konačno nakon dugo vremena opet osjetila one "leptiriće" u stomaku...imala sam i ja takvih kušnji,ali nisam poklekla i sada sam sretna zbog toga!napravi ono što smatraš da je najbolje,nemoj se sekirati i ostati sa M.-om samo zato što ti je žao jer ste dugo već zajedno ili tako nešto...misli na svoju budućnost!pusa i držim ti fige da sve riješiš!

    avatar

    15.12.2005. (09:55)    -   -   -   -  

  • Zara

    E da... sjediti na dvije stolice... pa dusice ja ti nisam bas prava osoba za savjetovati to. i ja sam sjedila na dvije stolice (nije bila ista situacija) ali nisam se nesto previse opekla iskreno. iako su svi protiv toga sjedenja, mislim da bas trebas biti malo sebicna. Novi ti samo pomaze da shvatis mozes li dalje s M. ili ne! Sto se tice Novog, bolje ti je da sve to odmah prekines jers vremenom ces traziti vise i trazit ces da budes njegova a on ti to nece moci pruziti...

    avatar

    15.12.2005. (10:39)    -   -   -   -  

  • aibreann

    bolje biti single nego u lošoj vezi u kojoj si samo iz navike, to znam iz iskustva... i ne znam zaista što da ti savjetujem, teška je situacija... listen to your heart, to je sve što mogu reći... samo nemoj govoriti sama sebi da si glupa jer nisi, osjećaje ne možemo kontrolirati niti puno utjecati na njih! drž se, bit će sve ok na kraju! kiss ;)

    avatar

    15.12.2005. (11:46)    -   -   -   -  

  • belissima

    Već godina dana imam dečka koji je oženjen . Veza koja je puna ljubavi i razumjevanja. Nije lako nikome ,ali u konačnici najgore češ proći ti tj. ja . U početku sam imala groznu grižnju savjesti i mučila sam sama sebe tim više kada smo se mi upoznali njegova je žena bila trudna par mjeseci.(to im je prvo dijete ) Možeš mislit kroz šta sam prolazila. Pokušali smo rastaviti bar 10 puta i onda smo odustali jer nije išlo. S vremenom sam prestala osječati grižnju savjesti i polako se počela osječat usamljeno i izdano. Njegov odlazak od kuće nije bio izvediv jer je beba premalena, a žena neuračunljiva(mislim da iskorištava situaciju). Meni je super jer on bar 15 dana mjesečno živi sa mnom (može si to zbog posla priuštit), tako da sam imala sreće. Sva ta borba i muka koju sam proživila potrošila me i sada polako dižem ruke od nas , pripremam se za odlazak, emocija je još prejaka ,ali spremna sam na sve . Počela sam ga optuživat da me zanemaruje iako znam da to nije istina jer se trudi i svaki tren provodi sa mnom , više je tu nego kod kuće , mrzim ga šta sam mu ljubavnica , a svjesna sam da drugačije ne može . Nikad ni nisam bila klasična ljubavnica, nikad se nismo skrivali , svi njegovi i moji znaju za nas i nikad se nismo skrivali, znaju da živi kod mene , da se volimo , samo ona ne zna ili glumi da ne zna . Sigurna sam da zna da ima nekoga i svaki put se potrudi upropastit nam zajedničke trenutke . Možda će neke iznenaditi moj stav prema njoj , ali predugo sam mislila na sve osim na sebe , patila , bila sama i tugovala , sada isključivo mislim na sebe i nije me briga za nju. tek kada to proživite znat ćete o čemu pričam , a dao Bog da nikad ne doznate . Kriva sam jer volim . Zato se čuvaj , to ti je moj savjet .

    avatar

    15.12.2005. (12:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...