Komentari

punkykriza.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Smiješi se..sutra će biti gore! =)

    prvi sam put na tvom blogu i prva dajem komentar ovom postu =))) Baš ti je blog nice =)) Nije baš da slušam punk, ali svrati nekad i do mene ako hoćeš... baš si dobro napisala ovaj post (iako nemam pojma kome je namjenjen)...pozz.. =))

    avatar

    14.12.2005. (16:32)    -   -   -   -  

  • aaabbb

    ...ovi komentari nisu bili zlonamjerni nego samo mala poruka sa puno riči:a ta je da se spustiš na zemlju...to si već i zapamtila...na poznam te baš dobro...al pričaju se pričice...malo su ovi komentari bili pretjerani...al jebiga...sretno!....ovo je sve od mene

    avatar

    14.12.2005. (21:19)    -   -   -   -  

  • RizLu ImAm, A LiČnU KaRtU NeMaM

    ma mislima nema beda. ali čemu to kad me neznaš. pa ne viruj svim pričama, a ono btw mogla bi reči i ko si, mislim reda radi. i zašto to nisi meni rekla u facu????

    avatar

    14.12.2005. (21:41)    -   -   -   -  

  • Posljednji tragovi izgubljene mladosti

    Ma boli te kurac za sve....heheh! potpuno se mogu razumjeti s tobom u ovome i ostatku tekstova...možda se znamo?hehehe! nice blog!!!

    avatar

    16.12.2005. (12:16)    -   -   -   -  

  • sabhjuman

    kao što piše na mom blogu realnost je iluzija nastala nedostatkom alkohola tako da realnost sux

    avatar

    16.12.2005. (13:19)    -   -   -   -  

  • sabhjuman

    ajmo zarakijat op-op

    avatar

    16.12.2005. (13:19)    -   -   -   -  

  • DeVoTcHkA

    joj joj, imash 13 godina, a vec sudis o tome koja muzika valja a koja ne. joj joj curo, ajde malo lakse. nambr 1, nemozes slusat pank 7 godina jer to znaci da si ga pocela slusat sa 6. ajd ne kenjaj. tad nisi jos ni u skolu isla. reci istinu, slusam ga toliko i toliko i to je to. nitko ti nece zamjeriti. nije stvar u tome koliko ga slusas vec sta slusas.mozda cak nije ni to vazno, nego jednostavno tvoj stav o svemu tome.... za moj ukus, neki od ovih bendova su smece, ali ima i par dobrih. jednostavno budi svoja. i ja sam kad sam tek pocela s tim pank shemama bila cjela u nekom ludilu, npr, pankeri s irokezom, uaaaaa. s vremenom, ti se neki stavovi izmjene i nije ti vise sve tako divno i krasno. shvatis da ti je ustvari najvaznije da ti znash tko si i sto si i da nema potrebe za dokazivanjem. i kazes da mrzis sminkere, repere, bla, bla. gle, jasno mi je da si mlada, i ja sam tako razmisljala da budem iskrena, i nadam se da ces i ti s vremenom promjenit misljenje. svatko ima pravo na drugaciji odabir. ti volis pank oni vole rep, pop, sta vec. sve ti je stvar tolerancije i ukusa. jel kontash? i ne daj se, ne daj da te vrijedjaju, jer to cine samo ljudi bez zivota. one sheme, s pozerima, ma nitko nije pozer. sve je to za ljude.pozer je netko tko ne cijeni dovoljno sebe, pa ide okolo i vrijedja ljude koji su po njegovom vidjenju jadni i naziva ih pozerima. eto. zato, stand strond and proud! baj da vej, bila sam na festu, live and loud, ove godina, i bilo je odlicno, iako se ustvati islo samo radi angelica. malo vam je zbrkan grad, tesko se snac, ali eto, uspjeli smo. pozdravi narodnog, ako ga znash. reci da je od jedne skinete sta ju je upoznao u splitu na ateistima. i vidimo se iduce godine na festu, ako dodju dobri bendovi... i nemoj ovo shvatiti kao vrijedjanje, to su samo moje kritike, jer zelim mlade ljude uputiti u pravom smjeru.... uzivaj i pozdrav! komentiraj koji put na mom blogu da cujem i tvoje misljenje. oi!

    avatar

    17.12.2005. (16:59)    -   -   -   -  

  • DeVoTcHkA

    prvo, respect sta me nisi naoala, i sta znash prihvatit kritku! svaka cast. tu se vidi da kuzish neke stvari. :) a sta se tice koliko ga dugo slushash... nije bitno koliko dugo, vec kako, zasto i hoces li ga volijeti i sa 90 godina... drago mi je da te starija ekipa usmjerava. to je lijepo od njih, to i ja pokusavam sa nasim zg podmladkom, ali ekipa, sta je mladja, od mene me tu gleda ko neku fejkericu, koji kurac, pa jednostavno nemam volje za pomagat im kad ne cijene to. sve u svemu, respect i komentiraj koji post! oi! PS:i meni su pistolji smece, al sam ih ipak prije slushala. :) al jebiga, sta je je, ipak su nekakav pocetak panka... mislim, moglo bi se rec da jesu. i kad sad sve to gledam, mislim, zbilja su instrumentalno bili koma. ali poslali su svijetu poruku panka i ostali zapamceni...

    avatar

    20.12.2005. (15:31)    -   -   -   -  

  • cnb69

    Nomalno da ćeš zastupat svoje mišljenje.Dobro si ono rekla. MA najvažnije je u punku da nedaš da te drugi zajebaju!

    avatar

    20.12.2005. (20:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...