Komentari

chimaera.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • pushit

    bok

    avatar

    14.12.2005. (01:07)    -   -   -   -  

  • **enter the world of fantasy**

    hvala na komentaru, a sto se tice Drizzta se potpuno slazem..pozdrav^_^

    avatar

    22.12.2005. (21:08)    -   -   -   -  

  • _a mortal girl

    ja mislin da budućnost jest određena, ali mi imamo slobodnu volju i biramo između nekoliko mogućih smjerova, mogućnosti. Poslin svih tih smjerova postoji novi određeni smjer događaja koji vodi do slijedećih posljedica i slijedećih događaja. Jednostavno, budućnost vjerojatno jest određena, ali mi imamo izbor. Ako zaribamo, zaribamo. Ne izaberemo uvijek pravilan smjer..zapetljati ću se u vlastita razmišljanja.lol Sviđa mi se tvoj blog!! :)

    avatar

    02.01.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • rhcp_lady

    oi! drago mi je da san te upoznala ;) btw...zanimljiva je ova tema :P

    avatar

    08.01.2006. (20:36)    -   -   -   -  

  • dispet

    Evo pogledah ti tekstove (po prvi puta) i mogu ti reći da sam dosta razmišljao o stvarima koje spominješ u tekstovima. Moje si mišljenje odlično izrazila ovom rečenicom - "slobodna volja je samo dobro zakamuflirana varka"... Znam da će se naći mnogi koji će reći kako smo mi ti koji krojimo svoju sudbinu i možemo utjecati na nju - ali ja ipak mislim kako smo već od samog rođenja u neku ruku "određeni".../// Kad je riječ o snovima, ko da živim drugi život dok sanjam - jer u tim izmišljenim situacijama glavne glumce uvijek igraju stvarne osobe iz mog života... tko zna, možda i ti jednom završiš u nekom od mojih snova :) btw... nikad se ne ostvare... zašto - nemam pojma :/ /// budem malo pogledao taj "drugisvijet" - sigurno ima još zanimljvih tema... /// eto ga, budi mi pozdravljena!

    avatar

    08.01.2006. (22:08)    -   -   -   -  

  • dispet

    btw, zašto malo češće ne pišeš?

    avatar

    09.01.2006. (16:36)    -   -   -   -  

  • Azzul S'phyre

    šta ja znan.. pišen kad mi naleti neka muza :))... al te toliko zanima ova tematika? ako me sjećanje ne vara ti i ne viruješ baš u ovakve "aktivnosti" ;)

    avatar

    09.01.2006. (19:34)    -   -   -   -  

  • dispet

    @Azzul S'phyre: pa zanima me... ja san mislia da je tu riječ o sasvim drugim stvarima... recimo o duhovima nikad nisam razmišljao - ali o ovom ostalom (najviše sudbini) jesam... /// pogledao sam malo forum i žao mi je što je vrlo malo stvari napisano na bazi ove te tematike :(

    avatar

    09.01.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • Azzul S'phyre

    a pa na forumu bar uvik moš pitat to šta te zanima ;)

    avatar

    09.01.2006. (21:36)    -   -   -   -  

  • dispet

    o, pa već si odgovorila... e da, vratih se samo da ti kažem kako san jučer ponovo sanja i san mi je bija totalno čudan (da ne kažem sjeban) - probudih se u 5 (što mi inače nije običaj)... zašto ti to govorin - zato šta si se ti pojavila na samom kraju sna koji nije ima nikakve veze s tobon i onda naglo otvorih oči :/ zašto?, kako?, neman pojma... /// što se tiče foruma - neman nekih pitanja, već svoja razmišljanja... budem to postao kad nešt složim... eto ga, uživaj!

    avatar

    09.01.2006. (21:53)    -   -   -   -  

  • Azzul S'phyre

    O snovima ne znan puno.. i ja svašta sanjam al čizuz di si mene sanja i to još da te to probudilo u 5 uri… nisan valjda imala zube do kolina i dvi sablje… al snove možeš protumačit kao neku poruku podsvjesnog.. znači i onaj primjer šta u snu gledaš tv može bit nekakva poruka – da gledaš tv u neko određeno vrime jer će bit nešto šta trebaš vidit ili obrnuto da se okaniš toga kako nešto ne bi vidia – mislin glupo i banalno al eto.. možda na taj način tvoja budućnost kontrolira tvoj um i tvoju volju navodi na jedan određen slijed :)

    avatar

    10.01.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • dispet

    nisi imala zube do kolina i dvi sablje :)) jednom ću ti ispričat san ako želiš pa ćeš mi reć svoje mišljenje o poruci koju mi šalje... inače, vjerujem da snovi imaju neko značenje i znam da mi nešto poručuju - samo nikako otkriti što :/ tko zna, možda se to podsvjest samo poigrava sa mnom dok spavan :)

    avatar

    10.01.2006. (20:41)    -   -   -   -  

  • Upravni Referent

    Zdravo... Kad ćemo već pričati o snovima i déja vu osjećaju, znajte da ja živim u takvom "neobičnom" svijetu... Meni se svakih nekoliko minuta dogodi déja vu osjećaj, ali ponajviše se ostvare moji snovi... Malo me strah toga, jer je osjećaj da znaš što će se dogoditi grozan... Počnu me prolaziti trnci a ne znam šta učiniti... Sve u svemu, hvala ti na ovom ZANIMLJIVOM blogu! P.S. Oprosti na duplom postu, zaboravio sam korisnički račun pa si dobila moj KRIVI blog... Još se jednom ispričavam!

    avatar

    28.03.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • SonJa

    Ne, ja mislim da je to nešto slično kao kad pas zna da će mu gazda dobit napad: stvar je u percepciji valnih duljina koje su već pokrenute prije nego se sam događaj dogodio, tj. događaj je iniciran puno rnije nego će se (nezaustavljivo) i morati dogoditi. Slučajno ulovimo te valove i nazovemo ih dejavu, al zapravo je to kao kad vidimo da se lopta kotrlja niz krov, pa prije nego padne mi znamo da će pasti dolje. I čudimo se kak smo to znali?

    avatar

    25.11.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...