Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • _|_

    wooosap...ajd, stao sam da vidim what are you all about. bok. vec vidim da djelimo neka misljenja.

    avatar

    12.12.2005. (07:24)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    zapravo ocekuju se jos 2 povecanja (utorak na 4.25 i Jan na 4.50% ukupno), sa time da je ovaj u utorak siguran, onaj pocetkom slijedece godine vjerojatan a onaj u Martu kad nastupi Bernanke kao novi sef FEDSa na 4.75% samo moguc i to mozda vise iz razloga da Bernanke ne izgleda kao "lav bez zubiju" tj premekani tip koji odmah prestaje dizati interese (ali sve se to moze promijeniti dolaskom bullish ili bearish ekonomskih vijesti). Naravno Market nece cekati da FEDSI zaista kazu "Gotovi smo sa dizanjima" da bi imao ralley jer uvijek gleda unaprijed i zato je Santa Claus ralley vrlo moguc! Kada bi u utorak npr FEDSI samo izdaleka najavili kraj dizanja (makar i u Martu) Market bi imao veliki run ali oni to naravno nece napraviti.. pozdrav

    avatar

    12.12.2005. (11:45)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    ispravak, mozda najave neku vrstu SUMNJE u potrebu agresivnog daljeg dizanja ili da bi se USKORO mozda moglo RAZMOTRITI DALJE DIZANJE (FEDSI obicno tako okolisaju sa izjavama) ali ne ocekujte nista konkretno tipa "Gotovi Smo"! Market je navikao citati njihove izjave "pod povecalom" tj razmatrajuci rijec po rijec!

    avatar

    12.12.2005. (11:48)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Osim toga mislim da SU OVAJ PUTA BONDSOVI U PRAVU A NE ZLATO! zlato raste i iz svih onih drugih razloga (koje sam naveo nedavno na svom blogu) dok bondsovi sa izravnavajem krivulje yieldsa predvidjaju nize interese u buducnosti a ja mislim da ce FEDSI zapoceti PONOVO SPUSTANJE INTERESA vec mozda drugom polovinom iduce godine, kada se osjeti slabost u ekonomiji! Ne vidim da ovakav uspon zlata moze potrajati ali, naravno, kao i uvijek kad je o Marketu rijec, dozvoljavam mogucnost da sam potpuno u krivu!

    avatar

    12.12.2005. (23:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...