Komentari

lanterna.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • ...ne tiče me se......

    zanimljiv post imas, vidim u tome sve pozitivno ... tako treba, zivot ide dalje nevalja ostajati na jednoj tocki vec ici naprijed...ah ja svake godine idem u skolu od 3 do 6 mjeseci...i ako radim ;)) kako ovdje kazu neka usavrsavanja...na pocetku je bilo tesko dok se mozak nije aktivirao ;)) a poslije ide sve samo od sebe, zelim ti puno uspjeha u svemu...pozdrav!

    avatar

    11.12.2005. (22:13)    -   -   -   -  

  • Big Vern

    Yey, you're back! Znaci vratila si se u skolicu? Ma bravo, to ti je odlican potez. Ja se takodjer igram idejom da zapocnem nesto sto vec godinama zelim uraditi a nikako da skupim hrabrosti i uradim otkako sam pocela raditi. Vadim se na to da ne bih imala vremena za ucenje dok radim, no ako uspijem i izborim se za 'specijalnu privilegiju' na poslu da mi odobre extra slobodnog vremena za studiranje, mozda od toga nesto i bude. Nadam se da bude.

    avatar

    11.12.2005. (22:38)    -   -   -   -  

  • sve je to dim

    stvar je u cjeloživotnom učenju :-) danas ako stalno ne učiš, onda zapravo zaostaješ. S te strane pozdravljam tvoju odluku da upišeš poslije diplomski studij specijalizacije.. i samo polako, ne treba žuriti, stigne se sve, dug je ovaj život :-) za razliku od nas koji imaju večernju ili noćnu školu (ili čak samo životnu školu), ti ćeš lijepo kroz koju godinicu okačiti diplomu iz managementa na zid i udri brigu na veselje :-)) pozdrav ti

    avatar

    11.12.2005. (22:47)    -   -   -   -  

  • jagode

    prethodnici su to lijepo sročili... u svakom slučaju ako imaš mogućnosti ulaži u školovanje, i to ono koje te veseli i koje ti omogućuje napredovanje... 5:-)

    avatar

    11.12.2005. (23:43)    -   -   -   -  

  • debela na dijeti

    znas kaj? a da kupis diktafon? tak ti i ja imam jednog na faksu koji melje i melje, onda upadne s nekom glupom digresijom koja ipak ima veze s gradivom (donekle) pa ne znas dal da i to zapises, a dok o tome razmisljas on je vec ko zna di. ja sam si zato pocela nosit diktafon, zamolim kolege u prvoj klupi da mi snime i rijesen problem. imam najbolje biljeske s tog predavanja na cijeloj godini :)

    avatar

    12.12.2005. (01:28)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    mene moja tvrtka stalno školuje, ja radim s kompjuterima a tu ti se stalno nešto mijenja...

    avatar

    12.12.2005. (11:53)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Radim u malom muzeju pa jok. Inace, dok radih u jednom od vecih training i usavrsavanje je vrlo visoko kotiralo na dnevnom redu. A sad ovi mali samo kukaju kako bi oni rado da me posalju tamo i tamo, samo neima se para. Eh.

    avatar

    12.12.2005. (16:34)    -   -   -   -  

  • Juliere

    ma moje je usavrsavanje da me bace na prvi front realne bitke u poslu, pa uci onako "learning by doing"... pa se snadji...

    avatar

    12.12.2005. (17:08)    -   -   -   -  

  • non´se

    mene salju samo psihologu :) a u skoli su me slali pedagogu :DD no, motivacije meni iskreno mnogo fali ;)

    avatar

    12.12.2005. (19:26)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Čuj, barem ti nije bilo dosadno a i vrijeme ti je prošlo u hipu :)

    avatar

    12.12.2005. (20:52)    -   -   -   -  

  • aibreann

    opaaa, zvuči kao pravi zalogaj! :) super je što si se uhvatila u koštac s problemom, tako treba, već se vidi da ćeš uspjeti magistrirati... good luck!

    avatar

    12.12.2005. (21:42)    -   -   -   -  

  • čudnovati kljunaš

    Draga i kljunasta seko.....nekak si brijem da buš u tom malom gradu našla veliku kljunastu šansu.....samo jebiga moraš izdržat.....i ne smeš puno cugat u kantini....pogotovo ne sa konobaricom Renči il ne daj bože sa mojim kljunastim prijateljem gazdom Krešom.... Puno te pozdravlja tvoj kljunasto napaćeni brat

    avatar

    13.12.2005. (09:49)    -   -   -   -  

  • Slobs u Iraku

    I ja nameravam nesto slicno sledece godine. Uhh..

    avatar

    14.12.2005. (11:09)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Svaka čast što si odlučila ići na doškolovanje. Ja bih trebala diplomirati sljedeće godine, negdje u 5. mjesecu. A onda, tko zna... htjela bih na posdiplomski iz ekonomije, ali onda moram baš na magisterij, na svom faksu mogu odmah na doktorat zbog bolonje, na kraju ne znam niti sama što ću...

    avatar

    14.12.2005. (16:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...