Komentari

llp.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mrtvipisac

    Krivi način, što li? .... Btw, zapjenila sam se dok sam pročitala Poslanicu splićanima. Odličan 5! ... A, što se jedrenja tiče, iste su nam boljke samo što ja nemam ispite kao ti.:)

    avatar

    11.12.2005. (22:52)    -   -   -   -  

  • Teuta i Morski

    a sicanja naviru leute moj...eto jutros si me bacia u bluz ...imam drveni kaic, sami ga gardili i porinuli 65. prije 7 godina sin ga obnovio, ostavio samo staru kolumbu. prosle godine oplovili sve sto se dalo od rijeke do slapova krke i kornata, ove nesto manje...vjeciti zaljubljenik u more i drvo, uspjeo sam tu moju ljubav prenijeti i na sina...toma je bio moja pomorska himna,hrapava glasa...listajuci tvoju arhivu jutros naisao sam i na njega.i znam da cu i danas citav dan pjevusiti:rastocija si se leute moj...

    avatar

    12.12.2005. (09:43)    -   -   -   -  

  • luda_krava

    asti patka... hvala na pohvalama... u mojoj arhivi ima nekoliko dobrih tekstova, no nisam stavljao linkove sastrane... inače, malo po malo ispisujem tomine pjesme te ih se može naći na lijevo sortirane po zbirkama.

    avatar

    12.12.2005. (11:01)    -   -   -   -  

  • Teuta i Morski

    ako bude srece mozda se i sretnemo u nekoj pustoj vali...izbjegavam sluzbena sdrista...samo more i moja fameja

    avatar

    12.12.2005. (12:39)    -   -   -   -  

  • luda_krava

    možda se i sretnemo, ili smo se možda već i sreli. no sigurno se nećemo sresti negdi u pustoj vali... to je ka i s bržolama. koliko ih čovik može pojest na prazan štumik? samo jednu! ... ... zezam se to ja malo. ;)

    avatar

    12.12.2005. (13:59)    -   -   -   -  

  • luda_krava

    brod nije samo kobilica i trup. paluba i jedra. to se samo nužno što brodu treba. ono što brod jest je sloboda. kamo god poželimo ići, idemo. sloboda prije svega.

    avatar

    12.12.2005. (14:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...