Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • McCalo

    U najavi!!! Labud - Bubuleja koji svira po zivom mesu. Prica o coveku koji neguje jedan od zanata koji mladi narastaji sve vise izbegavaju i podcenjuju...

    avatar

    13.12.2005. (22:20)    -   -   -   -  

  • McCalo

    Posto vidim da niko od Bubosa ne reaguje, moram ja. Izrazavam veliko cudjenje sto je manje poznatiji i trofejniji klub Proleter izabrao da se fuzionise sa, dozvolicete, jednim anonimnim B.Dvorom, a ne sa klubom iza koga je bogata proslost i jos izvesnija perspektiva - FK Bubuleje! Nasa ponuda je bila vrlo realna i obostrano korisna i tu nemamo sta da krijemo. Gospodi iz Proletera ponudjeno je da preuzmemo sva njihova dugovanja koja bi izmirili nasi mnogobrojni sponzori, a svim igracima garantovali smo korektan status u klubu - nastavak karijere u podmladjenom pogonu Bubuleja B... Kako bilo, mi ostajemo u korektnim odnosima sa novoformiranim klubom u gradu i zelimo im srecu u daljim takmicenjima. Porucujemo: krenite utabanim stazama uspeha FK Bubuleja!

    avatar

    13.12.2005. (22:28)    -   -   -   -  

  • PonosniGwidouvekBuchwald

    Izuzetno sam ponosan ! Odavno nisam citao bolji intervju. Ovo je primer ozbiljnog i studioznog pristupa autora temi i sagovorniku. Predlazem Mc Chala za godisnju nagradu udruzenja sportskih novinara Sveta.

    avatar

    16.12.2005. (02:08)    -   -   -   -  

  • ZNAPORAC

    Pozdravljamo Ponosnog, i pridružujem se predlogu, ali znalo se to oduvek da Bubosi svakakva čuda kriju u svojim redovima, odnosno ovaj intervju je pokazatelj da je McCalo spreman da preuzme i ozbiljnije stvari na svoja pleća.

    avatar

    16.12.2005. (11:29)    -   -   -   -  

  • ZNAPORAC

    Trazim od uprave da obelodani zapisnike sa pregovora sa FC Proleterom, i da nam objasni zasto su pregovori propali, da nebude jos jednom Vuk pojeo Magarca.

    avatar

    16.12.2005. (11:31)    -   -   -   -  

  • McCalo

    Zna se ko su vladajuce strukture u nasim redovima Znaporce! Ako se vec toliko ponosimo demokratskom anarhijom koja vlada u nasim redovima red je da se sve obelodani. Tigrovina kao covek koji je predvodio nasu delegaciju pojacanu sefom analitickog tima Seminarcem, morao bi da se oglasi...

    avatar

    16.12.2005. (17:06)    -   -   -   -  

  • bubuleje

    Predlazem da uputimo jedan demarsh.

    avatar

    16.12.2005. (17:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...