Komentari

queenfrommars.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lazy daysleeper

    Aha, Keith Richards ne može bez cigareta. Nastoj da bude BIJELI ronhill. A kako to da na ovoj zadnjoj listi nema Nives Celzijus? :)

    avatar

    11.12.2005. (07:00)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    čuj,ni nju stvarno ne obožavam baš previše.lijepa mi je i to je sve.a napisala sam ti,99% hrv.estrade mi je u banani tak da su svi oni tu negdje ali onih 5 ljudi što sam napisala su mi stvarno strava.

    avatar

    11.12.2005. (15:01)    -   -   -   -  

  • buuuubica

    ej! :) malo sam u zaostatku, pa nisam jos procitala ni onaj prethodni post, ali evo sad cu.. samo da ti javim da evo, imash novi kod mene :) sad idem citati, pa cu opet komentirati :) pusa

    avatar

    11.12.2005. (16:01)    -   -   -   -  

  • buuuubica

    znash kaj cu ti rech za tu pretilost? pogledaj danasnju djecu u osnovnoj skoli i prije, kad smo mi isle u osnovnu. ja mogu sigurno reci da su djeca sve veca i veca.. kad sam drzala praksu u osnovnoj, u 6.om i 7.om razredu.. mogu sigurno reci da je pola te djece bilo vece i tezhe od mene :) haha ok, ja imam 50 kila, ali... opet, prije nije bilo tako. kaskamo za amerima, ali ako ovako nastavimo.. stici cemo ih. a kaj se tiche gay-eva.. dobrice su oni. imam dva frenda koji su dushe od ljudi, zajedno su, i bash im je lijepo. ono, nisam sad bash ZA to, ali nemam ni nista protiv.. bash kako kazhes.. ko voli, nek izvoli :) evo, sad sam sretna, nadoknadih propusteno kod tebe :) pusssa

    avatar

    11.12.2005. (16:14)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @buubica sve ja to kužim za gay osobe,ne smeta mi,samo je pitanje do kuda ić sa pravima.nek se oni i žene,ali posvajat djecu.?to mi već ne leži.iskreno ne bi voljela imat dva tate ili dvije mame.ali o ovome se da raspravljat danima...tako da je najbolje ostavit se za sad toga.

    avatar

    11.12.2005. (16:57)    -   -   -   -  

  • urban_princess

    nicholas cage je lik koji je totalno sve ono suprotno od slike mog idealnog, ali istovremeno mi je toliko seksipilan da je to strašno. divan je zaista i ja bih rado s njim puno više od kavice:). a što se robbia tiče - mmmmljac! mislim da on definitivno za znanje, a ne mislim pri tome na glazbeno, naravno! pusa i uživaj danas od 18 - 20.

    avatar

    11.12.2005. (17:11)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @urban_princess vjeruj mi,uživala sam.20 savršenih spotova.nagledala sam se zbilja svega.kak je njima dobro u životu!sad sam trenutno u transu.nevjerovatno je šta čovjeka može usrećit.u ovom trenutku ne bi poželjela ništa drugo osim ovoga što sam upravo dobila.

    avatar

    11.12.2005. (19:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...