Komentari

dasampostar.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • emka

    Mislim da je zbilja pretjerao. Kako mu je uopće palo na pamet to pisati?! Mora se ispričati, definitivno! Ja, osobno, nisam frustrirana tako da nemam potrebe niti pisati niti govoriti ovakvo što o profesorima, a oni koji to rade još uvijek nisu odrasli. Jadno!

    avatar

    10.12.2005. (23:13)    -   -   -   -  

  • emka

    takva rangiranja i ocjene rada profesora nisu nešto nepoznato i nepoželjno. premda neki komentari opasno prekoračuju rub uvredljivog govora, u cjelini ti su komentari zapravo objektivni prikazatelji (slagali se mi s njima ili ne) stanja u toj (i u drugdje) školi. nude, doduše, oskudnu i možda odveć subjektivnu, no ipak zanimljivu analizu. mislim da je spomenuta pedagoška mjera prestroga - time se postojeći problemi sigurno neće riješiti. riječ je o pozivu na raspravu, a ne na šutnju.

    avatar

    11.12.2005. (23:51)    -   -   -   -  

  • poštari

    drago mi je što se slažemo, fric

    avatar

    12.12.2005. (09:04)    -   -   -   -  

  • emka

    Ja mislim da taj Riječanin nije razmišljao objektivno. Dapače, svatko ima pravo na mišljenje, ali opet treba znati granice. U redu je raditi rang liste i malo komentirati profesore ali opet treba gledati ljude kao individue. Meni su svi profesori više - manje dobri i zbog toga se osjećam super u školi i zato mislim da je ovaj Riječanin napisao svoje subjektivno mišljenje koje je rezultat nezadovoljstva ili potrebe da se osjeća nadmoćno i cool, da riješi svoje frustracije pruzrokovane možda lošim ocijenama za koje su, naravno, krivi profesori (moš' mislit). A ako je stvar baš tako ozbiljna, ako su profesori tako nepodnošljivi, uvijek postoje "nadležna tijela" kojima se može žaliti. I na kraju me zanima kako biste vi reagirali da se, recimo, radilo o vama? :-))))

    avatar

    12.12.2005. (22:32)    -   -   -   -  

  • poštari

    a tko je "hahaha"??? ... također mislim da nije razmišljao objektivno, što god to značilo. slažem se i s adri da je to nezrelo. (ne slažem se da ih nije gledao kao individue.) baš u toj nezrelosti je ključ, ali nezrelost se, nažalost, možda može relativizirati time što je velika većina društva nezrela (moj dojam i mišljenje). također treba uzeti u obzir specifičnost pisanja bloga - to je vjerojatno nešto, u percepciji pisača, na nejasnoj granici privatnog i javnog, ali tko bi to sada sve izanalizirao... ne znam kako bih ja reagirao, ne volim prognozirati svoje reakcije. na prvu mi se čini da bih to ignorirao.

    avatar

    13.12.2005. (00:02)    -   -   -   -  

  • emka

    Drago mi je što se netko slaže samnom. Već sam pomislila da je moj komentar totalni promašaj. Hvala! :-)

    avatar

    13.12.2005. (20:32)    -   -   -   -  

  • poštari

    ma kakav promašaj, ajmo malo samopouzdanja!:-)

    avatar

    13.12.2005. (20:37)    -   -   -   -  

  • emka

    mislim da ukor nije rješenje ove situacije, rjecanin je samo napisao svoje mišljenje s kojim se slaže sigurno cijela škola, ipak trebaš imati hrabrosti za to. mislim da su kukavice one koje šute a ne koje o tome pricaju!

    avatar

    15.12.2005. (20:59)    -   -   -   -  

  • anika

    potpuno se slazem s tobom nezanimame

    avatar

    18.12.2005. (21:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...