Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • kad cete prominit ime tog kluba .Sloga je simbol komunizma,haha koji papucarski klub.Steta da u mom gradu jos uvjek zivi takvo neko ime koje podsjeca na crni komunizam.Jeli vi znate Slavisu Cedinog onog vatrenog navijaca Dinama iz Uskoplja.On je srbin ali nije se stidio covik sta je okorjeli BAD -BLUE-BOYS.Uvjek kad je Dinamo igrao prolazio je kroz grad sa transparentima i u odori Dinamovoj od glave do pete kroz Uskoplje.Koja sloga i picka materina.

    avatar

    10.12.2005. (19:21)    -   -   -   -  

  • A jesi pametan. Pa kud baš nađe Dinamo za usporedbu. Zar si zaboravio da je i Dinamo simbol komunizma. Sigurno si ti i tada bio za promjenu imena a vidi se kako je to završilo. Svi u Slogi znaju tko su, što su i što žele, a ti razmisli pa napiši nešto pametno (ako znaš). Dosta je takvih pametara koji sve kritikuju u Uskoplju. Dođi i pokaži štoi znaš i koliko voliš ovaj grad i Hrvate. Sigurno si do sada preumoran od pomaganja. Baš ti hvala. Slaviša je svakako bolji od tebe on je uvijek bio za Dinamo.

    avatar

    10.12.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • V.

    Sloga nije nikakav komunistički naziv, već Sloga u sebi nosi tradiciju HSS-a na području Uskoplja (usp.: Seljačka sloga Hrvatske seljačke stranke), a takvi ljudi su ju i osnovali i ni za Boga ju se ne smije mijenjati. Eno Muslimani su promijenili (u FK (!?) Sloga 46.) pa su dobili nakaradu. Dodajući godinmu osnutka željeli su biti stariji od samih sebe!

    avatar

    10.12.2005. (23:36)    -   -   -   -  

  • oće li opet manjo na ulazu naplaćivat po 2 marke?

    avatar

    10.12.2005. (23:56)    -   -   -   -  

  • nece manjo naplacivat po 2 nego po 3 marke, jer treba i Ivanu skolovat! #

    avatar

    11.12.2005. (01:04)    -   -   -   -  

  • Ma da nije tema ali cestitam Stanku Cvrtku na drugom pokusaju (sklapanje braka). Nek ti ovaj put bude sretno. Pa ako nista zena ti je barem zrelija.

    avatar

    11.12.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • Sta mislis zrelija nego on? Ili nego prva? Nije tu zrelost u pitanju vec pamet a dabe kad pameti nema.

    avatar

    11.12.2005. (20:40)    -   -   -   -  

  • Sta mislis zrelija nego on? Ili nego prva? Nije tu zrelost u pitanju vec pamet a dabe kad pameti nema.

    avatar

    11.12.2005. (20:41)    -   -   -   -  

  • ih da je ovo drugi pokusaj dobro bi bilo,vec bog zna koji.Tj tip je imo vise zena negoli ti na glavi dlaka.Svojom sposobnoscu i prisebosti je junak kad su u pitanju zene.On jest ustasa od glave do pete sa malo razvijenijim mozgom od ostali koji nikad nisu bili ni blizu zenska na dva metra.Iscrpniee bi bilo da ste pratili sve njegove siteve o zenama skojima je bio.Sve su to pravi komadi,bombe koje je tesko ulovit,ali eto covjek ima smisla,zna i umije da dobije svaku onu koja mu se svidi.Jedina mana mu je sto nikada nije uspio da dobije neku zatvorenu seljancurinu.Prije par godina je vidan u drstvu menaderke iz jedne banke,razlaz je uslijedio zbog ucjena i novca kojega je ponestalo,zato je i priselio pet ulica od bivse.

    avatar

    11.12.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  • Ti se za moje dlake nebrini, ali neznam o kome ti pises ali 100 % ne o istoj osobi kao ja! Taj tip osim misla za salu nista drugo na sebi privlacno nema. Zelja za novcem koji nema ali bi htjeo imat to mu je sve u glavi. A i to para sto ima automat mu rado proguta.

    avatar

    11.12.2005. (21:32)    -   -   -   -  

  • mene intresira sta je bilo na splitskoj rivi.Bice malo se okupili i onako povikali Ante,Ante svi smo za ta i onda razlaz.Ocito se slazu sa politikom Ive Kenjadera i Punoglavca Stevana Mesica.Hrvati zapamtite da su na nasim prostorima ratovi neizbjezni svako 50-tak godina a za Hrvasku se tada vise niko nece borit.

    avatar

    11.12.2005. (21:33)    -   -   -   -  

  • Tj tip koga ti toliko hvalis nezna zinuti da zbari zenu a ti mora da si mu dobar pajdas. Njega koja nije zbarila nije ni on nju. A to sta se tice menaderke to mu je i bio cilj - lova a ne koka!!!

    avatar

    11.12.2005. (21:43)    -   -   -   -  

  • Sta je Uskoplje nije valjda da vec spavate?!

    avatar

    11.12.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • mislim prije svega ,da je ovaj blog prava stvar i moze se usporedit sa obicnim chat roomom ali sa malom razlikom i nedostatkom.E to i vi vidite pa je jedina zaostalost sto je sve na javi dok se recimo na chatu mozes zatvorit u svoju sobu i onako otvoreno razmjenit spiku.Tog tipa nikad u zivotu nije intresirala lova vec sasvim nesto drugo.Doduse lova je danas sve, s njom je lakse u svakom pogledu i nacinu zivljenja.Lovom se danas kupuje sve,vode se ratovi,omalozavaju se oni koji je nemaju.Postoji kod tipa jos nesto sto je zabrinjavajuce a to da takvi kao sto si i sama uopce misleci na lovu ,nikda nisi pristala na razgovor.U to ste se i uvjerili sami.Sad kad je tip ulovio drugu,iskazujete nezadovoljstvo,zavidnost i sve ostalo sta tip neigra po vasemu.Hvalim te boze sto se mogu zabarakirat ovde u svom domu da me takvi nemogu zaokupirat.U svakom slucaju mi se svida ovo sto mogu stobom komunicirat na javi,da svi vide moju otvorenost a najsretniji bi bio jod da ti otvoreno pruzam ljubav preko jave.

    avatar

    11.12.2005. (22:06)    -   -   -   -  

  • Sta ti znaci prisebosti? Mislis prisebnosti? Ako neko nije prisebi onda je to on? On je obicna seljacina i tu mu ni diaspora nije pomogla.

    avatar

    11.12.2005. (22:12)    -   -   -   -  

  • Jarane neznam na sto hoces izici ali ja jos u pedere nisam otisao niti mislim. Kao prvo nauci pravopis pa tako da nemoram svaku tvoju rijec traziti u leksikonu a sta se tice ostalog nemislim da se ti trebas bojati okupiranja a i tvoj jaran (S.C.) ne.

    avatar

    11.12.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • znas asta je dijaspora.To je obicni k...c da se tako izrazim.Prilikom mog dolaska sam iso na to da se uklopim u krug strai emigrana,ne samo da bi bilo od interesa vec jednostavno biti u dobrim odnosima sa onim ljudima o kojima sam samo cuo ili citao u knjigama,misleci sve jedno je sta sam ja sve prosao,rat i ranjavanja i sta ti ja znam,da su oni opet malo veci od mene,ali sam grdno nasjeo.Prvo sto mi se dogodilo je da me covjek za koga sam radio(hrvat)jednostavno izdigo kad mi je tribalo da mi se plati za moj rad.Od tada se nesto promjenilo u mom zivotu.Poceo sam da razlikujem ljude tj.i po naciji i po vjeri i dobroti i svemu onome sta bi bilo za mene bolje.Danas se vi natjecete ko ce prvi da napusti zemlju i doje ovde u australiju na sljaku.Mozda cete naletit na mene koji je sasvim drugaciji tip od ostali koji ce vam poklonit i auto za prvu pomoc ali cete naletit vise na one tipove koji ce vas na prvi mah privarit,a sto ce biti svama,ja koji sam vam darovao auto ,mene vise necete ni pozdravit na ulici posli toga.

    avatar

    11.12.2005. (22:27)    -   -   -   -  

  • Ima ih takvi o kojima pricas ali ima i takvi koji ce ti pruziti ruku i sto puta ti se zahvaliti za pomoc a ne da ih moras ganjati za svoje kao gore spomenutu osobu. Bas je ruzno traziti svoje a imati losu savjest. Ali je pak bolje i imat savjest nego zivjeti bez nje.

    avatar

    11.12.2005. (22:33)    -   -   -   -  

  • ko prica o pederluku...cojk misli da si ti zensko hehe pa je kreno metodom osvajanja.

    avatar

    11.12.2005. (22:34)    -   -   -   -  

  • Na ovoj stranici mozete naci sta je bilo u splitu itd:http://www.iskon.hr/forum/thread.jspa?messageID=10874050�

    avatar

    11.12.2005. (22:36)    -   -   -   -  

  • Dabe bi ti bilo i osvajanje jer si u losem drustvu pa i da jesam zensko. Ako ti je on heroj pucanja p...a onda bi stvarno trebo razmisliti o sebi i svom stavu prema zenskom svijetu.

    avatar

    11.12.2005. (22:37)    -   -   -   -  

  • Ja cu se isto polako iskljuciti iz razgovora iako je bilo jako zanimljivo stobom tako u "javnosti" razgovarati o tvom jaranu i o vasem misljenu o trebama. Nastavak sljedi.......................

    avatar

    11.12.2005. (22:53)    -   -   -   -  

  • sta je oceli pisat ovi ili nece .....ja sam posto ovisan o ovom blogu,sta je sve utrnulo.

    avatar

    12.12.2005. (07:14)    -   -   -   -  

  • Dobro si uranio. A ovisnost svoju bi trebao lijeciti

    avatar

    12.12.2005. (07:16)    -   -   -   -  

  • znas sta e najbolji blogovi se pisu negdi tek u zoru 3-4 ujutro.Samo je velika rjetkost da jedan pisac bloga,pronade odgovarajucu osobu,kako da recem,kad je ovaj u fori da ovaj drugi kad nista odglumi na ono njegovo sta on pise.Ne samo da se to desilo sada,to se desava neprekidno sirom svih blogova,govorim vam iz osobnog iskustva.Blogeru treba inspiracije,kako da recem ,od blogera koji je sa druge stane mreze i koji ce mu je davat za sve ono o cemu bi on pisao.Ja mogu pohvalt ovaj Uskopaljski blog cisto iz jednog razloga ato je sto je i sam autor bloga napravio dobru stvar pa je omogucio da komentare ostavljaju i neregitrirane osobe.hm?a ne kao Vesna Pusic ,onda ga radije zatvori!Sto zelim reci za Vesnu Pusic.Po mom misljenju je zena dostavila mogucnost samo registriranim osobama,sto bi za nju znacilo da su svi neregistrirani nepismeni.Sto ako neko ne zeli imat svoj blog pa mu je sladje onako pisat po necijem blogu,pitam se samo.

    avatar

    12.12.2005. (07:29)    -   -   -   -  

učitavam...