Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • pegy

    Slatkice, nasljedila si dar pisanja od mame. Štoviše, mislim da je učenik nadmašio učitelja, jer ovaj mi je jedan od boljih na ovom blogu. A znaš i sama da je teško odabrati bolje od boljega. :) To ti je kao kad staneš pred one silne Barbie pa trebaš izabrati najljepšu, a sve su lijepe. :) O ovom barbi koji je ulovljen na nekim superkul otocima i ja sam čula. Istina, malo mi je čudno da je netko tko se skriva, večerao usred Evrope potpuno nezamasikran, ali o tome ću neki drugi put. Što se poznatih ovdje na blogu tiče, vidim da te mama dobro naučila,važno je biti ime, jer onda se jako brzo napreduje. Ako pak nemaš ime onda moraš puno pisati o ljubavi, ali ne onoj koja se ne da vidjeti očima, nego o onoj koju ti mama još ne da da gledaš na televiziji. To ti je ono što odrasli zovu seks. :) Ako ni toga nema, onda je dobro o cicama i guzicama. To je ono što još nemaš, ali ako Bog da, imat ćeš. :))) Ponekad, a da ne znaš kako, dospiješ na te liste i bez svega toga, ali ne znam ti reći zašto netko da, a netko ne. Uglavnom, ne zamaraj se tim maminim (i tatinim) pričama, puno je ljepše gledati Bambija, Toma i Jerryja i sve drugo što voliš. Napisat ćeš nam što si sve dobila od Djeda Mraza? :) Ili će to barem mama učiniti? :)

    avatar

    10.12.2005. (13:43)    -   -   -   -  

  • salt and pepa

    prvi put sam ovdje, jaako lijepa pričica, i super ideja.. ovaj blog pristup... :)

    avatar

    10.12.2005. (13:49)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Sanjke veliš? Pa to bi trebala mama kupiti tak i tak, kakav mi je to poklon za malu curicu? Ta tvoja mama je stvarno opasna i ćudno razmišlja, a oped sa druge strane je možda i u pravu, hm, moram o tome još malo razmisliti. Moji dečki su dobili sanjke još lani, kod nas je bila duga i bijela zima, a izgleda da će i ova biti takva. :)))

    avatar

    10.12.2005. (14:07)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Pa zafaljujem teti Pegy...mama kaže da slušam takve kao ti ako hoću postati jednoga dana pravi PIONIR iliti pošten, iskren, odan...Naravno da će mama javiti što sam dobila))) Hvala i saltyju, mama je sada otkrila i tvoj blog))) Teta Bugi, kaže mama da si ti već kod jedne druge tete-blogerice spomenula isto jednom nešto kao "kakav je to poklon za dijete" i kaže moja mama da je svaki poklon od srca pravi poklon. A mama smatra da previše skupih i ne jako korisnih pokona za djecu nisu dobri. Istina je da bih ja to sve htjela imati, ali ja bih svaki dan htjela papati u mekdonaldsu i svaki dan hodati bosa i bez kaputa po vani, pa mi mama ne da. Jer svako ispunjavanje svih želja nije dobro. Kaže mama da prvo krene sa skupim i prekobrojnim poklonima od malena, pa za koju godinu ni to ne valja, svi moraju imati mobitele, pa motore, pa malo kasnije hoeć studirati po svijetu...kaže mama da mogu ja to sve ako ću si sama zaraditi kao što je i ona. A sanjke smo posudili prošlu zimu od uje, jer su tata i deda proučavali kvalitetu i pronašli najbolje koje će donijeti Djed Mraz i koje ću onda ja imati dugo (a možda i moja djeca) . Jer kaže mama da i stvari treba naučti čuvati i cijeniti, a ako se kupuje sve što se poželi onda ih djeca ne znaju više cijeniti. Čudna ta moja mama. ha? Pusa svima- djevojčica

    avatar

    11.12.2005. (21:02)    -   -   -   -  

  • DsK

    Ha- odličan tekst! Nemam što dodati. I hvala na prelijepom komentaru na mom blogu- ne znaš koliko mi to znači. Okice zasjaje, osmijeh se razlije licem. Pusa! :)

    avatar

    12.12.2005. (11:21)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Drago dijete bila si dobra,i donijet ću ti sanjke.I još podosta darova.I slatkiša,i nove rukavice.I filmeke za tebe,a ne za mamu.Pusa tebi i mami...DEDA FRANC

    avatar

    12.12.2005. (16:42)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    O, ti slatkice jedna mala!! Nadam se da će te mama opet koji put pustiti da nam štogod napišeš. :)) I usput, mamo, sve je u W. prošlo ok, malo naporno, ali sad čekamo rezultate, tj. radimo na tome da nam se ukažu, nemam vremena za niš, ne zamjeri što se nakon svega nisam još javila, ubacili smo odmah u 5.brzinu. Tnx još jednom :))

    avatar

    12.12.2005. (22:43)    -   -   -   -  

  • more~snova

    veliki pozdrav sa sjevera saljemo ovoj maloj klincezi

    avatar

    13.12.2005. (15:07)    -   -   -   -  

  • Vizontela

    :))) ma kad si tako slatka ko će ti odbit sanjke??? :)))

    avatar

    14.12.2005. (03:43)    -   -   -   -  

  • dva

    za sada samo jedan velikii pozdrav :)))))))))))

    avatar

    14.12.2005. (15:43)    -   -   -   -  

  • siščanka

    ma i ja se sad idem ušuškat pod moju dekicu, al neću gledat crtiće nego ću slušat Mozarta

    avatar

    14.12.2005. (22:00)    -   -   -   -  

  • dva

    znači i vi ste gledali Kontraplan, i ja sam! i nervirala se, bolje bi mi bilo da sam učila ;) nemam prilike gledati malnara, al iz onog što vidim, zaključujem da bi ga mama baš ponekad trebala klepnuti po riti ;)) i molim te, pusti nekad djevojčicu na blog - baš je simpa :))))))))))))))

    avatar

    15.12.2005. (09:43)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Hvala ti na podršci...Franc

    avatar

    16.12.2005. (01:33)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Sreću,mir i Blagoslovljen Božić tebi i tvojim najdražima od srca želi Franc

    avatar

    22.12.2005. (20:58)    -   -   -   -  

  • jagode

    Čestit Božić cijeloj obitelji... 5:-)

    avatar

    25.12.2005. (00:56)    -   -   -   -  

  • Vizontela

    Sretan Božić tebi i tvojima!

    avatar

    25.12.2005. (01:40)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Sretan ti Božić draga :))

    avatar

    25.12.2005. (19:05)    -   -   -   -  

  • pegy

    Svima iz obitelji Monoperajkice sretan Božić. :)

    avatar

    25.12.2005. (20:11)    -   -   -   -  

  • dva

    sretno i blagoslovljeno vam bilo...uživaj u božićnom bečkom ugođaju :))))

    avatar

    27.12.2005. (13:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...