Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • M.H.Švabica

    Pitanje koje se nama skoro svima jednom (ili i cesce) nametne... Ima li smisla... hocu li ikome uopce nedostajati... Ne vrijedi ni razmisljati o tome, jer ce Ti jos teze biti... Pokusaj si spasiti s time da pozivas u sebi neka lijepa sjecanja.. ili pogledaj malo vijesti o trecem svijetu... ili drzi si sliku pred ocima kako hrabro se cesto bas ljude nakon teskih oslijede, bolesti bore za zivot... I onda shvatis, iako mozda Te tuga ogoromno tisti, boli, da zapravo zivot sam i jeste lije, samo mi ljudi jedni drugima cesto s nasim mislima, rijecima i osjecajima zadajemo toliko boli i tuge... Ne daj se, vec nadaj se! Srdacni Ti voooZdric :))))

    avatar

    09.12.2005. (22:50)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Ne treba se opterecivati tim mislima...tim pitanjima. Na njih obicno nit ine nadjemo odgovor. Joj, ja ti to objasnjavam, a i sama ovako nesto piisem... Dobro ti jutro i ugodan vikend zelim...

    avatar

    10.12.2005. (08:54)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Ti si jedna i jedinstvena na cijelom svijetu i kao takva potrebna kako bi svijet uopće postojao. Tu si, među nama znanima i neznanima, da nas usrećiš, rastužiš, naljutiš, da te okrznemo pogledom u prolazu, da pročitamo tvoje misli na ekranu. Postojiš čak i zbog toga da te netko uopće ne upozna u životu. I neprekidno ostavljaš svoje otiske. Vrijedi li živjeti? O, da, itekako.

    avatar

    10.12.2005. (09:34)    -   -   -   -  

  • ...ne tiče me se......

    ah nema opterecenja ovako rano, :)) pije se prva kavica a post je super! pusa

    avatar

    10.12.2005. (10:14)    -   -   -   -  

  • jahač oluje

    moj post danas se nekako uklapa s ovim tu...pusa ti

    avatar

    10.12.2005. (13:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...