Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (105)

Marketing


  • JEBEM VAM DJECU OD POLA KILE IZDAJNICKU.

    avatar

    09.12.2005. (10:34)    -   -   -   -  

  • zao mi vas je sto vise necete vladati Hrvatskom....neredi dolaze.Sta ti mislis ko sam ga ko ja Kanader.

    avatar

    09.12.2005. (10:39)    -   -   -   -  

  • q

    Oslobodio je on moj kurac,oslobodio je ono sto su se guzman i slobo dogovorili u Karadordevu.Kakvo je osvajanje kad osvojis koliko danas uspijes prepjesacit a nigdje otpora.Pravi su generali oni koji su imali pravi rat kao sto su Sefer,pasalic naser,dedakovic iz Vukovara to je pravi rat.A ovo Gotovina,Rojs,Norac to su kokosari i generali na baterije koji su ucestvovali u reziranom ratu.Daj da se jednom posteno govori a ne da se zivi i dalje sa zabludama.koji to od tzv.generala ima vojnu akademiju akademiju.Sve su vam to kriminalci i pljackarosi i nikakvi generali.Odakle Rojsu toliko bogastvo je li sam rekao "ko je jamijo jamijo".

    avatar

    09.12.2005. (11:35)    -   -   -   -  

  • Balije vi kao i baba :trla baba lan da joj prode dan!

    avatar

    09.12.2005. (12:11)    -   -   -   -  

  • V.

    Vi muslimani da ste sudjelovali u obrani BiH i njenom oslobađanju, kao što niste, vidjeli bi da su akcije Južni potez i Maestral bile teške, poginuli su mnogi, među njima na Mrkonjiću i legendarni Pauk, ali znalački vođene i vojskom koja je bila puna zanosa, kao što je svaka vojska koja oslobađa domovinu. Međutim, vi osjećaja za domovinu nemate kako ste pokazali u posljednjem ratu. I zato autor je u pravu: Gotovina je najuspješniji general koji je ratovao u BiH u posljednjem ratu. I da nije bilo Amera, banjalučki Banski dvori ponovo bi bili naši!

    avatar

    09.12.2005. (12:43)    -   -   -   -  

  • Hazim

    Slučajno sam na ovoj stranici, povratnik sam u Ključ i mogu reći samo jedno veliko hvala Anti Gotovini i Hrvatskoj vojsci! Oni su mene i ne samo mene, vratili na moje ognjšte. Hvala!

    avatar

    09.12.2005. (12:46)    -   -   -   -  

  • Bogami jest! On je oslobodio više nego svi esdeaovski Alijini generalčići skupa! Ejvala, gazijo!

    avatar

    09.12.2005. (12:49)    -   -   -   -  

  • Drin

    Veliki general, sposoban, vojničina a nadasve čovjek i sve ono dobro što je Hrvatska dala i izbacila među heroje u domovinskom ratu. Generale Ante Gotovina molimo se Bogu da te izbavi od neprijatelja naših. Zbliži sa svojom obitelji. Dovede u domovinu Hrvatsku i među Hrvate koji nemaju podanički mentalitet, a koji te vole i poštuju!

    avatar

    09.12.2005. (14:14)    -   -   -   -  

  • dzeneral draza

    kad je tako dobar koji ce kurac u HAAGU hocete reci da vi saka jada ste pametnije od cijeloga svjeta ZLOCINCI U HAG cuj general a u hagu

    avatar

    09.12.2005. (15:08)    -   -   -   -  

  • jjj

    Za kriminalce je dobar,a za postene Hrvate zna se sta je taj Gotovina.On je obicni kriminalac kojemu i jest mjesto u zatvoru.Pa kada je prav i kada je vodio pravednu borbu zasto je se krio od medunarodnog suda i bjezao.Zasto se nije javio kao Bosnjacki casni generali i dobrovoljno otisao da se brani kao sto je se legendarni Sefer odbranio.Vi hrvatici iz Hercegovine i neki iz Bosne ne zelite da shvatite da ste iskoristeni za potrebe tudmana i njegove politike.Sada ste odbaceni kao dvanaesto prase i gledajte sta se desava.Hrvatska ne zeli da zna za vas,sa komsijama Bosnjacima ste se zavadili jer ste im noz u ledas zabili kad im je bilo najteze,srbi vas ne zele i ostala je samo sjeta za kriminalnim generalima.Znateli da vas po zadnjem nesluzbenom popisu koje je vrsila CIA ima samo 11%.A po svim medunarodnim propisima 10% je nacionalna manjina.Zato vam sretan put u lipu vasu,pa tamo pricajte i placite o vasem Gotovini.

    avatar

    09.12.2005. (15:09)    -   -   -   -  

  • vine

    autor ovde nigdi nije rekao da je gotovina ovakav ili onakav, dobar ili loš, već je rekao da se nada da će od sada biti više govora o činjenicam nego o politici. ali sve to nema uticaja na njega kao generala i on je zaista oslobodio više BiH u koju se zaklinješ nego svi muslimanski generali skupa. zar nije?

    avatar

    09.12.2005. (15:16)    -   -   -   -  

  • Nije to bilo posteno voden rat sve je to izrezirano,koliko je poginulo hrvatskih vojnika u oluji.

    avatar

    09.12.2005. (15:23)    -   -   -   -  

  • Ne znam jeli znaš autore, tekstovi s ovoga bloga već dulje vrijeme se u printanom izdanju pojavljuju po kafićima u Uskoplju, a jučer sam bio u G. Vakufu i isto vidio neke tekstove odavde isprintane ljudi čitaju u kafiću. I mogu reći postoje još jedni komentari o ovim tekstovima osim ovih ovdje napisanih

    avatar

    09.12.2005. (15:29)    -   -   -   -  

  • Oslobodjena Bosna????? Ne znam samo od cega ili od koga je Bosna oslobodjena. Ne ulazim u raspravu o generalu Gotovini, ne poznajem ga. Oslobodjen Glamoc (prije rata 90% bilo srba,) od srba. "obranu Livna i Tomislavgrada od postrojbi Mladićeve Vojske Republike Srpske, dugotrajni puzeći rat u kojem je tijekom desetak mjeseci lomljena srpska obrana u Livanjskom polju, obroncima Dinare i Šator planine, osvajanje Glamoča i Bosanskog Grahova, te opkoljavanje Knina što je stvorilo preduvjete za brzo i uspješno izvršenje Operacije Oluja." ----OVO JE UOPSTE SMIJESNO CITATI. KO GOD JE BIO TAMO U TO VRIJEME ZNA DA SU TO SAMO PROPAGANDNI MATERIJALI. DA JE MLADICEVA VOJSKA ILI VOJSKA JNA TREBALA DA UZME CIJELU TU OBLAST TO BI I URADILI. NEGO SCENARIO JE BIO NESTO SASVIM DRUGO.... ONO U STVARI STO SE DESILO. A VI SITNI MRAVI MRZITE SE I GAZITE SE DOK SE VASI "HEROJI" NESEBICNO BOGATE OSLOBODILI STE SE JEDNI OD DRUGIH U MNOGIM KRAJEVIMA TE J..... ZEMLJE.....!!!!!!

    avatar

    09.12.2005. (15:46)    -   -   -   -  

  • Mladen Naletelić - Tuta

    Samo da javim da je još jedan vitez došao kod nas i da nema potrebe da se brinete. Ih, da nam još navrati samo Zorica Bruno - Zulu, pa to bi bio pravi party. A malo nam je falilo da uđemo u Mahalu, samo još da je bilo 10-tak brigada! hahaha

    avatar

    09.12.2005. (16:07)    -   -   -   -  

  • Srbo

    Ne znam jeste li vec culi da je uhapsen neki general na Kanarskim otocima, he, he

    avatar

    09.12.2005. (16:46)    -   -   -   -  

  • Kazu da ce Gotovina biti Tutina cura u Hagu

    avatar

    09.12.2005. (16:54)    -   -   -   -  

  • Bugojanac

    Ti sto se predstavljas kao Hazim, nemoj da kakis. Hrvati nisu ni usli u Kljuc na svu srecu. Jer da su oni usli prvi bilo bi kao i u Jajcu. Ti bi Hazime dosao na svoje zgariste tek mozda sada. U Kljuc je prva usla 501 brigada 5 Korpusa Armije BiH, za to vrijeme su 'hrvatski vitezovi' na celu sa nekim generalom debelo popusili na Mrkonjicu. U Mrkonjic su usli kada su se Srbi povukli prema B.Luci zato sto se nisu mogli vise braniti jer su bili ostavljeni od Milosevica. A sto se tice ove picke od generala vise muda ima njegova ratna sekretarica Mirela Kolovrat nego on sam. I eto vam ga, neka ga jebu sada i Tuta i Seselj skupa.

    avatar

    09.12.2005. (17:21)    -   -   -   -  

  • Gotovina,Prlic,Tuta,Praljak,Coric,Stojic,Cermak,Pusic,Petkovic,Blaskic,Ade mi:Kakva ekipa samo im trener umro!

    avatar

    09.12.2005. (17:27)    -   -   -   -  

  • Željo

    Naravno da Hrvati nisu ušli u Ključ kao što nisu ušli ni u Donji Vakuf, ali ne zato što nisu mogli nego zato što nisu htjeli. Svi vi to jako dobro znate! Vi muslimani ste u proteklom ratu bili samo jedno: STRVINARI HRVATSKIH POBJEDA!!!

    avatar

    09.12.2005. (17:52)    -   -   -   -  

  • Željo

    I zaboravih: Hrvati nisu ušli u te gradove zato što nisu htjeli, a znate li kada bi muslimani sami ušli u njih? NIKADA!!! Kao što nisu oslobodili niti jedno značajnije mjesto u BiH.

    avatar

    09.12.2005. (17:54)    -   -   -   -  

  • Bugojanac

    Zeljo ti si obicna taraba. Ti nemas pojma sta pricas. "Naravno da Hrvati nisu ušli u Ključ kao što nisu ušli ni u Donji Vakuf, ali ne zato što nisu mogli nego zato što nisu htjeli." Ma nemoj mi reci. Vise ti pokojna baba zna o ratu nego ti. Hrvati su se ponasali kao i Srbi, i isli su istom logikom, sto se vojnicki osvoji to je nase pa cemo kasnije pregovarati. I sta ti pricas o osvajanju. Sa kakvom ste tehnikom i MTS raspolagali, plus sa ljudstvom iz "lijepe vase" i niste mogli da uzmete Gornji Vakuf. Suti fukaro jedna, i nemoj da pises vise kada nemas sta reci. Jasno!!

    avatar

    09.12.2005. (18:12)    -   -   -   -  

  • Bugojanac, ako to uopste jesi, vidim kako si se borio a razgulio si iz Bugojna kao i vecina hrvata i srba. Da mi je znati kako razmisljaju bugojanci koji su bili u ratu i koji su danas u Bugojnu obespravljeni (mislim samo na muslimane, jer hrvata i srba nema u Bugojnu bar nema onih koji su se borili.) Bugojnom haraju i vladaju bradate spodobe koje su dosle iz p... materine i ni jedan bugojanac ne smije da pisne od njih.

    avatar

    09.12.2005. (18:25)    -   -   -   -  

  • Zdrimacka crvenkapica

    Da rezimiramo: Gotovina za neke zlocinac, za neke heroj. Za mene definitivno ovo drugo. 1998 Anti Gotovini je bilo onemoguceno da da svoju izjavu na Hasku optuznicu. Optuznica je izmjenjena, nakon sto su mrtvi Srbi, koje je Gotovina dao ubiti, pronadjeni zivi i zdravi!!! Ozbiljan sud, koji detaljno istraziva sve okolnosti. Ova (krvnicki ubijena) gospoda ce biti svjedoci na sudjenju naseg Ante. Bas me zanima kako ce to ispitivanje izgledati, mozda ovako: cijenjena gospodo, recite nam na koji nacin vas je ubila vojska, koja je bila pod zapovjednistvom optuzenog?Ante Gotovina se za vrijeme zlocina, za koje je takodjer optuzen, uziva u svom medenom mjesecu. Za kraj ne zaboravimo na onu snimku, koja je devet godina bila skrivena od ociju javnosti. Cudno kad se uzme u obzir da su sastanak snimale dvije kamere (HRT-ova i privatna). Na toj snimci se vidi kako Gotovina vice na svoje zapovjednike, jer je poslije oluje doslo do pljacki i divljanja pojedinih vojnika. Zato se gospodo upitajte ako je na takve akcije poludio, kakve je mogao naredjivati?? Zivio nas Ante Gotovina. Duboko postovanje njemu kao i svim ostalim braniteljima.

    avatar

    09.12.2005. (19:07)    -   -   -   -  

  • ANTINA NAS JE VOJSKA ZAROBILA KOD SIPOVA ,MENE I CJELU JEDNU BRIGADU SRBA,ODVEDENI SMO U MOSTAR I NAKON TOGA RAZMJENJENI,NIKOM NI DLAKA ZGLAVE NIJE FALILA....SADA KADA SAM PUSTAN UVJEK CU SVJEDOCIT KAKO NAS JE ANTINA VOJSKA KLALA JER NEVOLIM HRVATE,NEVOLIM HRVATSKU,JUGOSLAVIJA U MENI.JA SAM SAMO JEDAN SRBIN KOJI JE GLUP I KOJI MRZI HRVATA.

    avatar

    09.12.2005. (19:39)    -   -   -   -  

učitavam...