Komentari

tripping.blog.hr

Dodaj komentar (63)

Marketing


  • gavunove pripovisti

    komandosu koludrta, kaj ne opereš sad po bb-u? ugovor te veže? nemoj me razočarat, ali upute su da hoćeš. dokaži mi da sam u krivu!pero fole bi sigurno ima zanimljiv komentara i na ovaj toj b(r)log! ali samo da se zna, prati je bb kad si ti uša!!!

    avatar

    09.12.2005. (00:31)    -   -   -   -  

  • Svratiko & Oftza su umrli

    hm da.čudi me kak nema više groupie-a na ovom tvom blogu.

    avatar

    09.12.2005. (01:00)    -   -   -   -  

  • Advaita

    Hello! Samo sam htjela reći da se ful slažem sa svim tvojim opisima ukućana, jedino što si za Mateu dao prekratak opis, pa ne znam kaj bi o tome mislila. Inače, baš mi je drago da pišeš ovaj blog, mislim da će biti jako posječen kad se pročuje... Mogao bi staviti onaj mali brojač sa strane, čisto iz fore. Šteta da si ispao, bilo bi bolje da si ostao, a da su neke curke izletile...što se tiče negativnih komentara na tebe, tipa da si umišljen ili što god, smatram da je to čista ljubomora na pametne i svestrane ljude. Ti si zagrebački dečko, proputoavo svijet, govoriš nekoliko jezika, svestran si itd. Na te činjenice ljudima prorade njihovi kompleksi i takvu osobu ne žele pored sebe, jer se stalno time podsječaju na loše mišljenje o sebi. A još si uz to lav, a lavovi zrače jaku energiju, koju slabi ne mogu trpjeti.Sve pohavale i podrške tebi. Budi svoj. Pozdrav, Petra :)

    avatar

    09.12.2005. (04:08)    -   -   -   -  

  • Advaita

    p.s. iskoristila sam adresu od svog muža, jer ja nemam blog. Ja samo čitam... pa-pa

    avatar

    09.12.2005. (04:18)    -   -   -   -  

  • Republika Vinkovci

    A da se javiš nekad na hr.rec.tv.bigbrother??

    avatar

    09.12.2005. (09:40)    -   -   -   -  

  • koka

    bez obzira na to što su dnevne emisije izrezuckane, ivek će mi uvijek biti neartikulirani primitivni mužek nedosljednih stavova... neću reći psihopat da se ne nabacujem teškim riječima ;-)

    avatar

    09.12.2005. (13:03)    -   -   -   -  

  • :: bounce zawebancija ::

    Heh, znam da si smatrao iveka dvoličnim, al to ti je neobjašnjiva moć medija, koji svojom silom jednostavno upravljaju našim predodžbama i razmišljanjima... Pa i sam znam kak sam mislil o tebi nakon što su se novine raspisale da si krtica... Svaki tvoj pokret, pa i dok si Željkici uzimal svježe palačinke ( LOL ) gledao sam kao zajebanciju i podjebavanje zbog kojeg si i bio nutra... BTW. Mogel bi nešt napisati i o tom krtičnjaku.. . Ima li u tome što istine ili ? Znam da je tu bil opravo malo detektivsko raspravljanje, od načian govora koji zgleda ko gluma ( govoriš btw. ko onaj Luka iz Ville Marije ) pa sve do dugih rukava na fotku iz Castinga, a svi zanmo da je casting bio u ljeto.... Tipkaj nešt, hehe.. Idem te sad stavit među linkove na svoj blog ( http://bouncedj.blog.hr ) pa da tu i tam vidim kaj pametnog priča Dundo.. ;-) SEE YA

    avatar

    09.12.2005. (13:09)    -   -   -   -  

  • kazzoo

    sad si nas još više upoznao sa stanarima!meni se samo kod kristijana nije to sviđalo što je bio sa lanom a sada s željkom!

    avatar

    09.12.2005. (13:34)    -   -   -   -  

  • Gola Istina

    dragi moj maroje,pokopaj se.matea je odlična ženska koja je jedina iskrena i reće šta misli,a ti ti si obično bijedno govno koje se na nju napalilo.u big brotheru si bio ogavan i pokopaj se majmune.užas,užas p.s.ko da mene zanima tvoje mišljenje,bio si tako dobar da si već nakon 15 dana izletio,kretenčino!!!!!!!!!!

    avatar

    09.12.2005. (14:02)    -   -   -   -  

  • Ozon Mortale

    Nesto me zanima. Zasto si usao u BB?

    avatar

    09.12.2005. (15:25)    -   -   -   -  

  • dado

    ja mislim da je to baš super!

    avatar

    09.12.2005. (17:48)    -   -   -   -  

  • život jedne splicanke...))))

    matko je car..najluđi...SVI SMO MI MATKO....

    avatar

    09.12.2005. (18:08)    -   -   -   -  

  • mićo

    matko seljo...dvoličan,ulizuje se,željka i matea glupe ko sajle,ivek,hamdija,tatjana su ok,daca je malo zbunjola ali ženska je baš fora

    avatar

    09.12.2005. (18:12)    -   -   -   -  

  • Up's and Down's

    iako ne gledam BB redovito totalno se slažem s tobom u vezi s Hamdijom. Zaslužuje taj milijun jer je dobar čovjek, a ako ga izgubi samo zato jer je Rom onda je stvarno nešto trulo u državi Hrvatskoj. by the way, super ti je orginalni blog (trag u beskraju). onaj post "The bright and the dark side of the moon - Salar de Uyuni" je sjajan (kao i svi). pozz

    avatar

    09.12.2005. (18:58)    -   -   -   -  

  • Nara

    kaj je maroje sad ti je žal kaj si ispal..a!

    avatar

    09.12.2005. (19:11)    -   -   -   -  

  • Welcome to holodeck

    Imam osječaj da si ti puno više izgubio nego dobio pojavljivanjem u showu. Cijenim tvoju hrabrost (blog, izjave..),što si dao sve od sebe, (npr. vremenska prognoza) te nisi glumatao- realno stanari nisu ni pokušali te prihvatiti. Bez obzira na to- zaključak..."to je meni ovo trebalo"..Sretno u privatnom bussinesu.

    avatar

    09.12.2005. (19:39)    -   -   -   -  

  • galerije, priroda, kretanje...

    Dobar opis ukućana. Inače, ja baš nebi bio zadovoljan na tvom mjestu, iako najstariji i najiskusniji, uspio si prvi izletit. I to samo po sebi ne bi bilo tako loše da si izletio na normalan način, nego tako da su te svi nominirali. Koma. Uspio si svih iziritirati. Katastrofa.

    avatar

    09.12.2005. (20:47)    -   -   -   -  

  • This territory is dangerous,i'll probably end up a

    ej slazem se s tobom oko opisa ukucana mislim ti ih osobno znas....bila bi mi cast kad mi mi odgovorio na moj blog znas ipak si ti sad poznat i zao mi je sto si ispao,ako neboudes odgovorio svejedno cu te i dalje citati pozdraffff

    avatar

    09.12.2005. (20:54)    -   -   -   -  

  • Omnia mea mecum porto

    Žao mi je što si ispao. Ne gledam redovito BB, ali od svih ti si mi se najviše svidio. Zgodno je ovako čitati komentare nekoga tko je sve to vidio iz drugog kuta gledanja. Nastavi tako i dalje!

    avatar

    09.12.2005. (21:12)    -   -   -   -  

  • dexterious

    da, uistinu zanimljivi opisi ukućana, ipak imao si ih priliku upoznati u drugom svjetlu nego ono što pokažu na TVu, ili u mojoj varijanti što pročitam na netu. Nadam se da ćeš nastaviti sa putopisima i sličicama na drugom blogu :)

    avatar

    09.12.2005. (21:41)    -   -   -   -  

  • dah karmina na krajičku opuška

    Znaš kaj je kod tebe bilo jebeno iritantno? "Ja sam poslovni čovjek, faca, bog i batina, nenadjebivi šarmer" pa kurčenje s tim kaj si bio u Kanadi (bila sam i ja 5x i ne pamtim kad sam takvu trivijalnu stvar spomenula). Beskrajno se preseravaš, a to ti ne treba. Evo, čitajući ovaj blog imam feeling da si OK čovjek, ali da ga jebeš, mislim da si previše nadut. Prdni. Pozdrav

    avatar

    09.12.2005. (22:19)    -   -   -   -  

  • [=...You can´t touch this...=]

    ooo....kako broj komentara raste nakon šta izađeš iz bb kuće...haha..mogla bi i ja uskočit unutra..hhahahahha..zajebavam se....ma hamdija i daca su legende ko i matko...svaka im čast....a ivek..a n mi pomalo ide na živce...hehe..ae uživaj bye bye

    avatar

    09.12.2005. (22:50)    -   -   -   -  

  • [=...You can´t touch this...=]

    btw šteta kaj si izašo..bilo te zanimljivo gledat...e daaaa..kak je to budit se uz muziku,ha?:))

    avatar

    09.12.2005. (22:52)    -   -   -   -  

  • niskoristi

    maroje, dobar si bio, zao mi je sto si izasao...xoxo

    avatar

    09.12.2005. (22:59)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Dobar prikaz Željke.:)))

    avatar

    09.12.2005. (23:21)    -   -   -   -  

učitavam...