Komentari

sagitta.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • My So-Called Gay Life

    Pridruzi se rodjendanskom partiju...

    avatar

    08.12.2005. (18:48)    -   -   -   -  

  • Slatka Žvakica

    Moje skromno mišljenje je da muškarci koji njuškaju po mojem "starocurskom životu" žele od mene isključivo organe, zato se i "brinu" za mene, jel, a žene koje mi tako nešto govore su glupače koje su svjesne toga da im je život usran pa misle da se mogu utješiti činjenicom da je meni gore nego njima jer sam "stara cura". A moj odgovor je " Samo se ti tješi, glupačo! Što si tražila, to si dobila!".

    avatar

    08.12.2005. (19:05)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Naslušala sm se toga i svakakvih primjedbi, osobito onih "dobronamjernih" i naravno da mi takvi nisu vjerovali da je to stvar izbora. I nevjerojatno je kako te počnu drugačije tretirati kad se "napokon" udaš. I to u 90% slučajeva upravo onih koji žive u lošim brakovima. Brak sam po sebi je previše složen da bi se u njega ušlo iz bilo kojeg drugog razloga osim velike ljubavi . Možda sam ja samo velik idealist ali nikad se ne bih udala da jednostavno nisam znala da je on - taj. I zato svakome kažem da ne srlja u bračne vode iz pogrešnih razloga.

    avatar

    09.12.2005. (10:01)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Kao prvo AMEN na ovo što je napisala Champs... A kao drugo evo i mene u klub...Pa ja sam starija od tebe mjesec dana! Sad sam to skužila... Slažem se s tobom, upravo to da je to stvar izbora, a znaš što još, sve više cura poznajem koje rade takav izbor...Moja starija sestra i puno njenih prijateljica, dosta mojih poznanica i prijateljica. Ok ja trenutno nisam baš sama ali ne mogu reći ni da je to ozbiljna veza...al to su neke druge stvari...Moje iskustvo je sljedeće, kad mi muški postavljaju to pitanje isključivo je iz ovog razloga koji si ti navela ili su meni bliski muškarci koji znaju moje kvalitete i nije im jasno zašto se nije našao netko tko bi to cijenio, a žene, one su druga priča. Što su nesretnije udane to si im veći trn u oku...Znaš zašto? Zato što ti zavide na tvojoj slobodi! Hoćemo osnovati stranku Stare cure, pa pravac u sabor???

    avatar

    09.12.2005. (10:19)    -   -   -   -  

  • Kljun

    Uvijek sam pobornik teorije da je bolje biti kvalitetno sam nego nesretno ili neispunjeno s nekim. Budite svoje i neka pati koga smeta.

    avatar

    09.12.2005. (10:33)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Ajde adje...i Sagitta, i Mala, i Žvaketa...manje visit po blogovima i manje čoporativnih ćevapa i manje luka pa se nećete tješiti da je samoća izbor već ćete shvatiti da je to najpametnije što možete s obzirom na to kako je svijet otišao u PM :DDDD Šalalala :*

    avatar

    09.12.2005. (11:18)    -   -   -   -  

  • Sagitta odapinje svoje str(j)elice visoko, visoko.

    @Jedini: Zašto se ja ne mogu linkati na tvoj blog? Rado bih pogledala tvoju koncepciju, nemam uvid u tvoj kult ličnosti. Živio! @Žvakica: Bravo, mala, odriješita k'o i uvijek, s gebisom il' bez njega! Pusa, javi se!@Champs: Slažem se po pitanju braka, ti si moj idol! Vidim da iskreno voliš 'svog čovika' Dalmatinca, to i ja sebi želim (može bit' i purger, nemam ništa protiv. @TLO: Super ideja za Sabor! No bojim se da bi nas ostali zastupnici opet gledali k'o gomilu starih cura, ne mo'š pobjeći od balkanskog mentaliteta! @Kljun: Bravo, veterane, biti svoj je i moja maksima! @ddadd: Vidi tko mi priča, netko tko bez svoje ddaddrage ne ide ni na blog, he, he! Pusica, slažem se. Super mi je u životu i voljela bih kad bi svima bilo ovako! A dok ne dočekam svog čovika, bit ću singl! My choice and decision.

    avatar

    09.12.2005. (13:44)    -   -   -   -  

  • trill

    Dobro je kad je to stvar izbora, ali ima ih mnogo koji su nesretni zbog toga. Međutim, puno je gore udati se /oženiti tek toliko, zbog pogrešnih razloga, nego biti sam. A takvih ima i previše... I više cijenim one koji su sami, nego ove druge :)

    avatar

    09.12.2005. (14:06)    -   -   -   -  

  • sklblz

    Dobar dan!

    avatar

    09.12.2005. (16:45)    -   -   -   -  

  • samo za nas...

    čuj mene pitaju isto,pa dobro kaj si ti još uvijek solo,uvijek sam bio solo u svemu,vuk samotnjak,a čuj nisu čak u pitanju kriteriji i neš nego....stvarno bi trebo poduži elaborat

    avatar

    09.12.2005. (21:47)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    Ne postoji idealan uškarac za dvije osobe. Svako ima svoj ukus i svoje potrebe koje jedna osoba može više ili manje dopuniti, pa se prema tome i idealizira nečiji pravi muškarac. Uostalom, to i sama znaš, nisam ti ništa novo rekla. Sretno u pronalasku Tvog muškarca ;-)

    avatar

    10.12.2005. (13:54)    -   -   -   -  

  • Slatka Žvakica

    DDADDONJO; ja uopće ne razumijem što si htio reći, ali PM ne spominji! Ja ti branim!

    avatar

    10.12.2005. (17:18)    -   -   -   -  

  • ddadd

    žvakonjo, htjedoh reći da je svijet otišao u Private Message (PM) izopačene manjinje što žari i pali :D

    avatar

    13.12.2005. (17:23)    -   -   -   -  

  • aj em lukin jour tetovaz

    Hmmm, javlja ti se jedan stanovnik 29 godine vec puna 4 dana. Nije tako strasno kak ti izgleda dok ih nisi napunila... Sve ce to narod pozlatiti, a bogami i ispjevati

    avatar

    14.12.2005. (12:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...