Komentari

llp.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    bilo je nikih ideja da će beštije u žrnovnicu i da bi tamo jemale više mista i tako, ali eto još uvik sve po staron... a klizaliste, a sta rec, ja ne znan klizat i narafski ne znan nikoga ko zna, ali more bit da jema i takvih, e... :o))))) ne reče se bezveze da je split najluđi grad na svitu ;)

    avatar

    07.12.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • -Scarlett-

    uf, trebaš vidjeti gdje ja svog psa šećem...2m trave posađeno usred grada i oni to zovu parkom.....zato ja psa šećem ispred općine;)

    avatar

    08.12.2005. (01:44)    -   -   -   -  

  • ordinarylove

    e ovo mi je došlo ka melem na ranu...al da se ne bi ja sad razvezala o tome kakva bi moja verzija st-infrastrukture bila (i time potvrdila tezu o tome kako splićani "uvik znaju najboje" - u priči..:), mogla bi samo pobrojat par tzv. parkova koji služe ka ruglo gradu, ka naprimjer oni poviše Prime - ispod škole Dobri, pa stari dobri Đardin (pari svemirski brod s kurvama ka posadom...), pa na Bačama kraj hotela "Park" itd. itb. Matejušku su ka nešto sredili, al to sve pari ka neki diletantski pokušaj više nego nešto za zapravo...recite vi meni, možda san ja stvarno u k****...

    avatar

    13.12.2005. (16:19)    -   -   -   -  

  • luda_krava

    @ordinary... možeš ovdje slobodno beštimat. splitska infrastruktura više izgleda kao fraktura posrnulog motoriste.

    avatar

    13.12.2005. (20:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...