Najbolji brudet sam jela kod prijatelja iz neretvanskog kraja. Uh to je nešto ludo, ali oni su i poznati po tome. Mislim da je unutra bilo i jegulje ali mi nisu htjeli reći. U svakom slučaju za prste polizati, a fiša baš i nisam ljubitelj moram priznati. Najela sam se u životu riječne ribe pa mi baš i nije napeta, al zato morska mmmmmmmmljjaaaaaaaaacccc. Da ne zaboravim pusu :)
06.12.2005. (10:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dobro ti jutro Franc, ma ovako se pravi i brudet od morske ribe...upravo na ovaj nacin, samo sto ja , umjesto octa dodam malo bijelog vina...Podsjetio si me na rodni kraj, a zapravo, za badnji dan kod mene se sprema bakalar, na nas tradicionalni, dalmatinski nacin, a ja sam ga ponijela i donijela i ovdje, u sarajevo i uvijek mi je na stolu za badnji dan. je da je bakalar danas skup, ali, stedi se cijelu godinu za tu prigodu....Samo je jednom u godini Badnji dan i Bozic....Pusa
06.12.2005. (11:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
joj ja ti nisam ljubitelj ribe..ali zato najdraži ju tamani..ja jednostavno ne volim taj miris,a ni okus(moram priznati)..no svakodnevno pravim pašetu od tune jer ju moj cvijetić obožava..kiss veliki
06.12.2005. (11:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
isusek Franc, pa sad sam na pauzi bila, pojela sam toliko da me kolega zezal, i sad bi pak jela, sva sreća kaj nemam niš, ***RUN daj upecaj nešto veliko i onda nas sve pozovite na večeru, mljac
06.12.2005. (13:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Odlični recepti, jedino malo manje te otrovne vegete i super. Ovo u foliji i ja radim ali mećem na rešetku u rernu, umjesto ribe može i lignje, jako fina stvar ;)))
06.12.2005. (16:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
KOKI
hvala ti lijepo Francek moj dragi...samo ja imam jedan mali problem...ne volim ribu..:(
06.12.2005. (08:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
sad ce se tvoji recepti koristiti za Badnju vecer...
06.12.2005. (08:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ana
Hvala, to me uvijek interesiralo! A ja ću zauzvrat uskoro objaviti recept za brudet po neretvanski.....
06.12.2005. (09:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zezalica
aj probaj dodati naribani krumpir - dva komada... pa bude gusto... njami :)
06.12.2005. (09:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trill
Fala za recepte :)) Ja sam sad gladna...
06.12.2005. (09:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
studena
Dobri su ti recepti, ali ja sam ti morsko dite, nema do bakalara :-))
06.12.2005. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TheLittleone
Najbolji brudet sam jela kod prijatelja iz neretvanskog kraja. Uh to je nešto ludo, ali oni su i poznati po tome. Mislim da je unutra bilo i jegulje ali mi nisu htjeli reći. U svakom slučaju za prste polizati, a fiša baš i nisam ljubitelj moram priznati. Najela sam se u životu riječne ribe pa mi baš i nije napeta, al zato morska mmmmmmmmljjaaaaaaaaacccc. Da ne zaboravim pusu :)
06.12.2005. (10:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
neno u sredini
ma dobra je ta riba , jednom na tjedan.
06.12.2005. (10:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Run
riba na rostilju... daj mi to....
06.12.2005. (11:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mirisdunje
Dobro ti jutro Franc, ma ovako se pravi i brudet od morske ribe...upravo na ovaj nacin, samo sto ja , umjesto octa dodam malo bijelog vina...Podsjetio si me na rodni kraj, a zapravo, za badnji dan kod mene se sprema bakalar, na nas tradicionalni, dalmatinski nacin, a ja sam ga ponijela i donijela i ovdje, u sarajevo i uvijek mi je na stolu za badnji dan. je da je bakalar danas skup, ali, stedi se cijelu godinu za tu prigodu....Samo je jednom u godini Badnji dan i Bozic....Pusa
06.12.2005. (11:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bijouxich: dani poslije
Haj Franc! Njam, njam recepeti. Ne bi ih nikad sama spremala, ali volim papati ribu
06.12.2005. (11:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mirisni blog
joj ja ti nisam ljubitelj ribe..ali zato najdraži ju tamani..ja jednostavno ne volim taj miris,a ni okus(moram priznati)..no svakodnevno pravim pašetu od tune jer ju moj cvijetić obožava..kiss veliki
06.12.2005. (11:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
steven- moj svijet
meni je dobra i riba iz konzerve...živio ti meni franc
06.12.2005. (11:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lolina
mrzim čistit ribu, pogotovo slatkovodnu...bljakkk , ali volim fiš....
06.12.2005. (12:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Run
fala na update-u Franc...idem u lov na pastrve
06.12.2005. (12:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xXx Master
hy e odkud si iz d. sela ili iz sesveta..........ajde navrati ponekad praxxx.blog.hr.....bye
06.12.2005. (13:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plava Zvjezdica
isusek Franc, pa sad sam na pauzi bila, pojela sam toliko da me kolega zezal, i sad bi pak jela, sva sreća kaj nemam niš, ***RUN daj upecaj nešto veliko i onda nas sve pozovite na večeru, mljac
06.12.2005. (13:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
divljakuša
znaš da sam ja dite s mora, pa mi slatkovodna riba nikad nije sjela.... ali pohvale za recepte i izlazak u susret mnogim blogerima!! pusaaaaaaaaaa
06.12.2005. (13:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
IMA LI SPRAVA KOJA MOŽE IZMJERITI JAĆINU BOLI,LJUB
Ovo zadnje ću probati...valjda se ne bude zaljepilo za foliju......
06.12.2005. (13:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dah karmina na krajičku opuška
O, pa vrijedni Franc, ti i kuhaš! Bistro ti bilo, a posuđe čisto! :)))
06.12.2005. (14:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
scar
idem zvat mamu da vidi.
06.12.2005. (14:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jana
Mmmm, mljac!
06.12.2005. (15:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Odlični recepti, jedino malo manje te otrovne vegete i super. Ovo u foliji i ja radim ali mećem na rešetku u rernu, umjesto ribe može i lignje, jako fina stvar ;)))
06.12.2005. (16:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
welcome to my blog
ovaj put ja printam ;) pozdrav...
06.12.2005. (16:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slatka Žvakica
Dobro da sam jela, sad bi se sva zapljuvala!
06.12.2005. (17:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...