Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Prisluskivac

    "...Franjo Tuđman telefonom priopćio Smiljanu Reljiću..." - FT nikada, ama bas nikada, nije nazvao Reljica i trazio ista od njega, a kamoli da nekoga prisluskuje. A zanimljiv je i "novi" popis prisluskivanih novinara, tko bi rekao da Feral ima cak 27 novinara, u svakom slucaju kapaciteti prislusnog centra ne bi mogli istovremeno sve te novinare mogli prisluskivati. Ali, jebes novinara koji nije prisluskivan, zar ne ? Koja ste vi novinari umisljena i frustirana grupacija ovog drustva, to vise nije za vjerovati. Tko da nije dosta sto lupetate po medijima, nego da se vase idiotarije, gluposti i lazi jos i prisluskuju ? Stvarno svasta !

    avatar

    05.12.2005. (08:38)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    @Prisluskivac Hmmm, kao da imas problema s novinarima? Netko te pitao nezgodna pitanja ili sto da si tako ogorcen? A vidim, i znanje ti je tu...znas koga je Francika zvao a koga nije...Pa ti si Bog, moj idol! Da tu nesto ne smrdi jos bi se ponudila da ti noge operem!

    avatar

    05.12.2005. (19:06)    -   -   -   -  

  • Prisluskivac

    Itekako dobro znam koga je FT zvao, a koga nije, iako nisam Bog. I budi sigurna da Reljica nikada nije zvao! O novinarima, ne svima, ne bih, nema dovoljno prostora da sve napisem sto mislim i sto znam (bez prisluskivanja). A ti kako hoces ! No jos uvijek u ovoj zemlji ima ljudi koji znaju puno vise od novinara. Ustvari i Peratovic za kojeg sam mislio da vise zna i da je objektivniji, pocinje sve vise lupetati i upustati se u tumacenja nekih dogadjaja o kojima nema pojma.

    avatar

    05.12.2005. (22:52)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    @Prisluskivac O boze moj prisluskivacki sveznajuci! Molim te, prosvijetli me, pisi...stvaraj knjigu,tekst,blog koji ce nama malenima koji ti hrlimo biti sveta knjiga! Obznani se! Nemoj biti anoniman-obznani se, podastri istinu i svijetlo!!! E btw,daj mi sam reci kak je Francika psovao? Mislim, inace, ne ono kaj smo culi na Jastrebovim snimkama sa klasicnim "Jebo te bog!"...Vidim da si mu jako blizak (BIO) pa je valjda i tebe zakacila koja? I jos nesto-kaj tebe boli kiki kaj ja citam i koga citam? Ak mislis da nekaj nije istina, izvoli, punim imenom i prezimenom, pokojom tuzbom i sl. demantiraj i stvar gotova. Ovako, nisi nista bolji od Peratovica kojeg tu prozivas, a za razliku od tebe on ipak ima MUDA za potpisat se. Osim toga, daj nauci linkove popratit. I samo jos nesto-dosadan si... Mozda ti je i zivot dosadan, mozda i zena...Mozda si spolno disfunkcionalan? Puno mozda...a odgovora niotkud....I nemoj se preko komentatora obracunavati za Peratovicem, ili pisati u mnozini obracajuci se novinarima jer je ovdje samo 1 (dakle sg., ne pl.)-imaj i ti pokoju pikulicu gdje obicno stoje testisi pa reci nesto konkretno... a mi cemo,citatelji dakle, sami donijeti odluku LAZES li ti ili ne, a nece nam trebati neki anonimus da nam to kaze...Zar ne mislis tako?

    avatar

    06.12.2005. (02:25)    -   -   -   -  

  • Mlinara Starog Kći

    Da, nevjerojatno kako te je klinka sasvim logično odj***: jer, ako zaista znaš da Tuki nije zvao Smiljana, mora da si ili Ivić ili Pašalić ili Šarinić ili si prisluškivao Tuđmana, pa si moćniji od svih njih zajedno. Zaista, argument ti nema ama baš nikakvu snagu: Znaš ti dobro koga je Tuđman zvao a koga ne! A sinek kak ti to znaš? Otkud to ti znaš? Dakle, ti to ne znaš. Što se pak tiče popisa opet je to puštanje magle: glavni urednik 'Slobodne' ima kodno ime Pilaš, godinama je Pleše predmet podsmjeha grada, i kad njegova novina objavljuje popis prisluškivanih novina, onda tu obavještajne službe imaju itekako svoje prste! Zaista je zanimljivo tko je sve na popisu, a još zanimljivije koga sve tu nema. Onih koji su s takvih popisa nestali nema dakle u democratic hall of fame, pa su vjerojatno HDZ-ovski kolaboranti. Nabrojani su pak lijevi intelektualci, građani, proeuropske orjentacije, uljuđeni kozmopoliti etc.! Shit on my foot! Drek su to oni! Ima tu rezidenata, konfidenata, usefull idiotsa i inih za cijelu jednu malu službicu! Konačno, Prisluškivaču, što ti to znaš o hrvatskoj povijesti a što recimo Peratović ne zna? Znaš li možda nešto više o tome što je gospođa Tuđman radila pedesetih i u kojoj službi? Ili možda znaš zašto je Bobetko senior smijenjen tik pred Oluju? Ili nešto želiš kazati o zaustavljanju pohoda na Banju Luku? Stari, pojma ti nemaš ni o čemu, a ako imaš, pa još k tome te sili da to izbaciš iz sebe, imaš dva izlaza: svoj blog ili toalet! Ja ti toplo preporučam ovo drugo. Zbog svih nas, ali, konačno, da pokažem i malo samilosti, i zbog tebe.

    avatar

    06.12.2005. (19:23)    -   -   -   -  

  • Prisluskivac

    Hvala postenim blogericama na komentarima i kritikama! Mlinara staroga kcerci odgovaram na zadnju trecinu pitanja : ZNAM ! A za razliku od Peratovica o hrvatskoj povijesti (ako mislite od 1990. godine) znam ako ne vise, a onda isto, ali o vecini dogadjaja iz prve ruke za razliku od njega. Toliko o tome, ali da naivci poput Vas dve ne postoje, Peratovic i slicni ne bi imali publike. A ja cu sada na toalet, kako ste mi preporucila, ali ne radi onoga sto ste mislila da bih trebao raditi, nego mi se povraca od Vasih kritika. I najbolja primjedba je od cijenjene BlogistiKa-e da ja napisem o dogadjajima sto znam pa da ce ona i drugi ocijeniti da li je i sto je istina - sto bi znacilo da se doticna nalazila negdje u zizi zbivanja, na bojistima i sl. ??? A ako je onda se i poznamo ! No medjutim za nju je istina ono sto Peratovic pise, iako ne znam zasto. No, ovo je Peratovicev blog i nije OK da se mi na njemu prepucavamo. I jos mala napomena: Peratovic i ja se dosta dobro znamo i nije mi jasno kako jos nije prokuzio o kome se radi ? Svako dobro Vam zelim iako mi je zlo kada citam ili slusam komentare od osoba koje misle da "misle svojom glavom", pa se pitam gdje i za koga izgubih 10 godina zivota. A sto se tice Pilasa (Mladenceka) poznanstvo nam datira jos iz lijepih vremena "Starta" i Centra SDS Zagreb, ako znate o cemu se radi ili ste u to vrijeme jos piskile i pijesak u radile kolacice ?

    avatar

    07.12.2005. (15:44)    -   -   -   -  

  • Prisluskivac

    Zaboravio sam jedan detalj, a tice se gdje A.T. Veceras sam s njom u drustvu na promociji jedne knjige (ne navodim koje i gdje da ne bi nikoga reklamirao), pa ako znas o kojoj se promociji radi dodji pa se mozda i upoznamo, a onda cu ti prisapnuti gdje je to (u kojem sekretarijatu i u kojem odjelu) i sto doticna gdja radila pedesetih godina, a i gdje je i sto radila nakon povratka u Zagreb !

    avatar

    07.12.2005. (15:49)    -   -   -   -  

  • Mlinara Starog Kći

    Ma bravo, stari moj! Bravo Prisluškivaću! Cijeli jedan život ti si proveo savršeno i potpuno nepismen, a unatoč tome uspio si upoznati Plešea Pilaša u "Startu", biti na bojištima diljem Hrvatske, i, naravno, usput kontrolirati telefonske pozive pokojnog diktatora! Kako bi kazao Bašić: Mijenjaj ti sinko ili terapiju ili doktora, a da ti razrješim nedoumicu, prije doktora, jer terapija ti, očito je, ne valja! Inače, Pilaš je k'o Bog - žuvući dokaz postojanja hrvatskog obavještajnog potkrovlja (za razliku od suterena)! Najprije je od Pukice otišao za 8000 eura u 'Globus', a sada je i glavni urednik 'Slobodne D.'! I sve to jadni Nino - po komandi - mora trpit i plaćat! Kao što je Peratović upozorio na slučaj Jasne Babić, koja je oprala Pavića ne samo u novini veći i ukoričeno, u svojoj kriminalnoj knjizi, Pavić zapošljava i one koji su mu izravno radili o glavi i ugledu; što čovjek može, takav mu je zanat i pos'o! Zaposlio bi on i Pukija, ako potkrovlje tako naredi.

    avatar

    07.12.2005. (20:59)    -   -   -   -  

  • Zlaja

    Jesu li Prisluskivac i Milnara Starog Kći aka Gjuro jedna te ista osoba?

    avatar

    07.12.2005. (21:58)    -   -   -   -  

  • TAFK as Gjuro

    Zlaja, nisu. Gjuro se potpisuje i kao Mlinara starog kći i kao Majstor Mlinar Korenjak jedino zato jer ga zabavlja izmišljanje bedastih nadimaka. Ipak, dragi Zlaja, biti Prisluškivać bilo bi previše, daleko iznad moći normalne osobe: trebalo bi biti Dostojevski a da se čovijek uživi u tako složen lik kakav je Prisluškivać! Tko bi, recimo samo to, mogao fingirati tu osobenu intonaciju, tu raspusnu sintaksu, tako nesputanu semantiku kakvima se služi Prisluškivać!? Skrušeno priznajem da bih volio kad bih mogao oponašati takvo što, no, još bogobojaznije tvrdim da to daleko nadmašuje moje skromne sposobnosti. Uostalom, odtkud ti takva pomisao, ako nisi zlurad? Ako pak želiš puštati maglu, kako bi to kazao Željko, bolje nemoj! Rađe se pošteno pridruži razgovorum, ako ti je do hardcore stvarnosti. Ovo nije blog za male dečke: tu jedva da ima mjesta za poneku djevojčicu, kakva je Blogistika! A kao što vidiš, ona je pametnija od svih prisluškivača zajedno! Puno te sumnjičavog voli i u potne vjeđe cjeliva tvoj,

    avatar

    08.12.2005. (00:01)    -   -   -   -  

  • AKA aka TAFKG

    Željko, molim te da Zlaji potvrdiš da Gjuro nije Prisluškivać. Za zahvalu i jednom i drugom, kao i svim našim čitateljima, darujem pričicu o Sobi 101: U sobi 101 studija psihologije na UCLA, desetak je osoba čekalo predavanje. Akademska je četvrt dobrano prošla i nazočni su se vrpoljili, pogledavajući se preko svake mjere ljubopitno, pače sumnjičavo. Čudilo bi to samo onoga tko na ploči u dnu amfiteatra ne bi pročitao: Jedna od osoba u ovoj sobi je profesor! Priča je sjajna. Štoviše, za naš mali kružok vrlo i nadasve poučna. Tako nastaj paranoja, kad moram biti vulgaran. Samo, tko je profešur? I, ako smijem dodati, je li on uopće prisutan? I, da nastavim, ako jest, je li možda prisutan kao deus absconditus, kao odutan? Ili nas takva pitanja nadmašuju? Ha, tko bi znao? Oni koji su online? Možda. A možda bi to mogao znati ipak jedan od nas!? Pa sad recite da vam nisam uljepšao noć/dan! Aplauz, molim!

    avatar

    08.12.2005. (00:10)    -   -   -   -  

  • Palagruža Pospišmevrit

    Željko, ajde pripusti Matu da barem lektorira tekstove. Ja se trudim izazivati koliko mogu, čak sam pokušao i s ovim čovijekom, ali Mate nema pa nema. Tko zna gdje li ga se denu taj Mata da bi li Bata Mašić!?

    avatar

    08.12.2005. (00:14)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    @Prisluskovac aka Sunce moje malo (?!?) Nemoj ni pod koju cijenu ni pokusati pretpostaviti da ti znas sto je za mene istina. I nemoj mi se sa visoka obracati jer ni ne znas moje godine. Ne ulazi u to da Peratovica nema, da nas par ne bi imalo sto citati, jer smo rijetki koji ostavljaju komentare a brojac ide dalje...Drago mi je sto je tvoj posjet wc-u urodio plodom i drago mi je sto si prihvatio kritiku (iako s dozom sprdnje) i pozdravljam te s pitanjem: "Sto jos cekas?". Meni se sad vise ne da tu hranit tudje niske strasti, a novi tekstovi dolaze...

    avatar

    08.12.2005. (14:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...