Komentari

sexigrad.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Kirshna

    nism stigla pročitati post do kraja jer sam toliko rastrešena da ne mogu ni čitati...bolje ću si taj post ostaviti za navečer jer sam ja također sa Dragim u žestokoj svađi...ma katastrofa!pišemo si navečer!pusa i drži se!

    avatar

    03.12.2005. (18:28)    -   -   -   -  

  • Moj život, moja sudbina!

    Draga...ja i dragi se isto koji put posvađamo ok ne ovako kao što ste vi ali mi se uvijek pomirimo nakon nekoliko sati... Neznam šta da ti kažem, nadam se da ceš doci na svoje s njim, a ako imalo sumljaš u njega...hm...ja da sam na tvom mjestu malo bi ga i pratila ono...niš š posebno pogledaj mu mob kada tad dok se on tušira... Ljubav ti je kad tad takva uvijek je sve bajno a na sekundu se sve može preokrenut. Drži mi se i popricaj s njim oszbiljno jer ne vrijedi prekidati vezu zbog svađe...ljudiii volite seeeee...kissss i javi što je bilo!!!

    avatar

    03.12.2005. (20:41)    -   -   -   -  

  • dnevnik jedne plavushe

    ako išta mogu reći,a govorim ti iz osobnog iskustva, ne prwetražuj mobitele-to nije ljubav, ne ljuti se, živciraj i ne plači - jer nitko toga nije vrijedan, živi za dan pun ljubavi prema sebi, jer taj dan ti je nepovratno prošao i nikada više taj dan,ljubav - da, sve je to ljubav, al poslije je to više kompromis, razumijevanje, punooo međusobnih ustupaka.I vjeruj mi, to sam shvatila, a ti ćeš znat zašto to i govorim - ništa od toga nije važno dok si živ i zdrav! Budi svoja, vjeruj sebi, živi za sebe pa ako je uz tebe još netko lijepo,a ako nije - nije tragedija, jer nekada je bolje biti sam, nego slabo praćen!!!A ako i odleprša iz tvog života, doći će neki novi leptirić!

    avatar

    03.12.2005. (21:02)    -   -   -   -  

  • srale

    A sad, sad nesto sasvim drugacije...sere mi se, jako mi se sere... da me bar kombajn srece pobere i nokat turbanski mi se prodere... "sira i octa, nek orah sada nikne!". I tu nasta muk!

    avatar

    03.12.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  • moja virtualna livada

    pa kako bejbe, šta je bilo?? :(( daj nemoj, pliiiz!!! vjeruj da nitko nije savršen... a kad nekog voliš, moraš znati da ćeš voljeti i njegove loše strane... biti spreman na to da ne cvatu ruže svaki dan.. ako si spoznala njegove loše strane i još uvijek ga voliš, a istim takvim tempom trpi i on tvoje loše strane, to je to! važno da se znate nadopunjavati... eto..možda ja i stremim od toga zajedničkog življenja malo, upravo radi takvih situacija..predobro mi je ovako i bojim se suočiti s posljedicama, iako bi to željela, ali vraški se bojim!! bojim se tog stupnja više! hoće li zajednički život zasigurno upropastiti naše sadašnje stanje?? kako ćemo se mi postaviti prema tome? hoćemo li se odjebati brzinom svjetlosti kad se posvađamo radi sitnica, u stilu: idi doma spavati??? uh... skupi hrabrosti, vidi kako dišete, kako je tebi najbolje... moraš sebe znati voljeti na prvom mjestu!!! ... da bi znala druge voljeti... rezimiraj stvari u glavi... ali realno! nema kruha od sanjarenja... ako doista želiš riješiti stvari. pusa... nemojte se svađati :))

    avatar

    04.12.2005. (03:06)    -   -   -   -  

  • lazy daysleeper

    Čuj, ako ti je stalo, a kažeš da je, ti popusti prva. Nije mali nesporazum vrijedan da kvari nešto veliko. Pa bar vi žene imate sredstava i načina da sve izgladite :)

    avatar

    04.12.2005. (10:05)    -   -   -   -  

  • Walk in my shoes

    Zaključana u stanu s potpunim strancem- poznat osjećaj. Moraš nekako riješiti to, ne znam, ako ti je stavrno stalo do njega, porazgovarati otvoreno i nastaviti gdje ste stali! Velika pusa

    avatar

    04.12.2005. (20:33)    -   -   -   -  

  • .:Pijani Anđeo:.

    da, sve je to ljubav...da se ne svađate ne biste ni znali da se volite jer tek kad nekog izgubiš ili ga na kratko ne vidiš ili ne čuješ, tek onda shvatiš koliko ti nedostaje i koliko ti zapravo znači...a i poslije svake svađe slijedi slatko mirenje...pufa

    avatar

    04.12.2005. (20:44)    -   -   -   -  

  • *Mala_Chi*

    To je to, biti u četiri zida, i biti pod pritiskom, on zbog ucenja, i zbopg toga sto ima osjecaj da se mijenja, da odlazi od majcinog krila, a ti zato stomislis da te nikad nece shvatiti ozbiljno...a mozda sam vas krivo procijenila...e pa lijeka nema osim da se malo vise pricate, jer mozda je to glupo da ti govorim nakon 2 godine veze, ali sam si rekla da se ne poznate, nije to nista cudno, a moze vas kostati zajednicke srece u buducnosti...ja bi malo imala takve svadje:-)

    avatar

    04.12.2005. (23:25)    -   -   -   -  

  • buuuubica

    to da nemas razumijevanja... to govore zivci za vrijeme svadje. da tako misli, ne bi bio s tobom toliko dugo. pusti, ohladit cete se, i sve cete rijesiti. znam, nije lako, ali isto tako, da, ja mislim da je i to ljubav. bar po svom primjeru prosudjujem. i isto tako, posumnjas u tog nekog (ne u svoju ljubav), ali dan dva nakon samo ga pogledas i mislis si.. ma sta mi je bilo... :) vjeruj, bit ce sve ok :) javi. pusa

    avatar

    05.12.2005. (01:04)    -   -   -   -  

  • Eryka

    joj...neznam davat savjete za ovakve situacije...drži se...i trijezne glave riješite to...

    avatar

    05.12.2005. (12:34)    -   -   -   -  

  • slaven178

    jebe ti se sele moja što on hoće priznat i što neće. važno je da ti znaš ono što znaš

    avatar

    05.12.2005. (15:31)    -   -   -   -  

  • aibreann

    nadam se iskreno da ste u međuvremenu riješili sve, a ako još niste, drž se samo i pristupi svemu hladne glave i ne daj da te strast ili bijes ponesu u neke krive odluke ili ti natjeraju na usta riječi zbog kojih će ti kasnije biti žao. just keep it cool, baby! svi mi imamo trzavica u vezi, i Dragi i ja nonstop proživljavamo neke nesporazume i svađe... javi nam kako je prošlo, big kiss... ;)

    avatar

    05.12.2005. (15:57)    -   -   -   -  

  • MARE

    MENI JE LJUBAV CRNO BIJELA...ILI VOLIŠ ILI NE VOLIŠ

    avatar

    06.12.2005. (10:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...