Komentari

queenfrommars.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • DsK

    Da, znam na što misliš... ja se uvijek dignem u busu, osim ako nema još praznih stolica oko mene- ako će stajat uz prazna mjesta neka stoje. :) Ma što se tiče te teme, mislim da je već sve rečeno... hvala na komplimentima za blog (ako je 'prođu me trnci' bio pozitivan komentar :)

    avatar

    01.12.2005. (20:12)    -   -   -   -  

  • Message In A Bottle

    joj i ja bih htjela posudit ili kupit neku knjigu i čitat do mile volje ali nema se vremena... samo mi se ti načitaj i na kraju iskomentiraj knjigu kada je pročitaš...

    avatar

    01.12.2005. (23:13)    -   -   -   -  

  • Message In A Bottle

    i još da se nadovežem na te neodgojene, današnje klince... ne mogu vjerovat kako se mali ponašao... ma zapravo ne mogu vjerovati s kim ću ja imat posla ako završim ovaj fax na koji idem (za tetu)...

    avatar

    01.12.2005. (23:16)    -   -   -   -  

  • +5*>

    ma gle. neodgojenih klinaca uvijek je bilo i bit će. vidiš i sama gdje i s kim odrastaju. ne opravdavam ih nedajbože, nego hoću reć da me to nije začudilo. Nego ima druga stvar- mislim da si trebala reagirat. ja živim evo petu godinu u Zg-u, stalno sam po gradu i među ljudima. vidio sam dosta sličnih situacija, mogu reći da niti jednom do sada nitko nije reagirao na neprimjereno ponašanje u tramvaju ioi bilo gdje na uloci. A bilo je i pijanaca i lopova i blalvaca i drogeraša...svi spuste pogled i šute ko...da ne kažem šta. Kao, to se mene ne tiče. A koga se tiče, alo???tvoj je grad, njega ne čine visoke zgrade, ofucani tramvaji i loše ceste. činiš ga ti i tvoja obitelj, baba,did, prijatelji. čine ga ti ljudi u tramvaju.a svi šute i "gledaju svoja posla". jebote da sam bio u tramvaju izbacio bi malog naglavačke van i naredio mu da hoda pješke do sopota, utrina il gdje već je krenuo tom četrnaesticom. pa bi idući put kad uđe u tram. prvo dobro pogledao u jel Dobri Vojak Švejk prisutan prije nego bi glumio facu.

    avatar

    01.12.2005. (23:41)    -   -   -   -  

  • aibreann

    hvala na komentaru, super ti je blog i dobrodošla nam... ;) a ovim sam postom šokirana... mislim, znam da su današnje generacije klinaca sve gore i gore, ali ovako nešto nisam nikad zamišljala. i bolje da se nisam našla u tom tramvaju, tko zna što bi se dogodilo klincu... užasss! pitam se samo, tko odgaja te mlađe generacije? nismo ni mi '85. godište baš bili neki anđeli, ali ovo...?!?

    avatar

    02.12.2005. (00:55)    -   -   -   -  

  • urban_princess

    to je nažalost slika svakodnevice u tramvajima i autobusima, na ulicama i parkovima. neodgojena mladež bez srama. u ž a s.

    avatar

    02.12.2005. (01:38)    -   -   -   -  

  • lazy daysleeper

    Doista je tužno kad je netko tako bešćutno bezobrazan. Nadam se da ga je kasnije makar malo pekla savjest. Jer znaš, kad smo u čoporu, onda bi svatko htio ispasti velika frajerčina, ali naknadno, suočeni sa samima sobom najčešće ipak osjetimo nelagodu i žaljenje zbog takva ponašanja. Ali, te 14-ice, pa nisu one tako jako oronule. To su oni češki, u kojima griju stolice :)

    avatar

    02.12.2005. (13:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...