Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • U jebemti koji blog

    Htio sam napisat baš ovakav post kad dođem doma al si me preduhitrio.

    avatar

    01.12.2005. (18:40)    -   -   -   -  

  • macketina

    a ja sam jutros vodila velku debatu sama sa sobom ici autom ili busom i onda sam skuzila da nisam kupila pokaz za 12mj, i sjela u auto uz molitve da nadjem parking. I eto danas u 17 kad smo konacno moje dupe i ja krenuli prema doma kako li sam samo bila zahvalna svojoj senilnosti i nemaru. jerbo da sam se sjetila na vrijeme kupit markicu za 12 mj, isla bi busom, u plavim cipelicama svakako ne primjerenim icem doli suncu, bez kisobrana i vratila bi se doma u obliku lokve.. zivjela senilnost i lijenost!

    avatar

    01.12.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  • macketina

    e da i predobar post, sasvim prigodan i da ne zezam te i ne nije neka ironija u igri..tek tolko da ne bi bilo nismo znali;)

    avatar

    01.12.2005. (19:52)    -   -   -   -  

  • Dozvola za disanje

    kiša=kuga=rak=tumor;snijeg=tumor=rak=kuga.ko je izmislio usrano vrijeme nek si ju istovremeno nabije na šupak jer svaki dan mi se događaju iste stvari koje si upravo naveo u ovom postu!pas mater...........

    avatar

    01.12.2005. (20:39)    -   -   -   -  

  • plave tangice

    Jel znaš di se može kupit vibrator, moj doma mi šteka, a još nisam kupila ni jedan u Zagrebu.

    avatar

    02.12.2005. (00:13)    -   -   -   -  

  • CHAD

    gle, sve je vrlo jednostavno-kupiš si perletija za 400 naksa(slovima: četiristotine kuna) sa aktivnom elektronikom, koj se sam otvara i zatvara, grije te kad je hladno, a hladi kad je toplo, i povrh svega toga ti izdrka kad si ander stres, i sadnli će ti kišobran postati odličan i praktičan, skoro ko pravi prijatelj, a nekad ćeš mu zabunom reći:"mama, volim te"!al da je vrijeme sjebano, to je, a pogotovo me ova zima ubija(a poznato je da ja imam fobije od zime, čak se više bojim zime nego egzorcizma emily rose)tak da mi nije fino, i još me uvijek ulovi neka alergija zimi, tak da mi je pol face crveno ko da ločem po cijele dane(inače su mi sam uši crvene)!al naš kaj, svake se godine tješim s tim kak će ovo globalno zatopljenje doći što prije, i da će kod nas biti ko na kalifornijskim bič(pogotovo u sesvetama, pošto imamo obalu vugera), a zimu ćemo gledati samo na telki kad se janica skija na nekom glečeru nadmorske visine stratosfere.nije da ikoga potičem na nešto, al valjda je svima u interesu da nam bude toplo, pa dajte malo u tu svrhu podebljajte to zagađenje i efekt staklenika!već sam išo prosvjedovat i u kyoto da kaj imaju potpisivat onaj sporazum, al su me debilni grinpisovci stukli i sterali natrag u sesvete(jeboimpasmater), tak da se svim ljudima dobre volje mogu obraćati jedino ovim putem!pak sam se previše zaneso, pa bolje da idem, da ti stane još koj komentar poslije mene- bok mali papčiću, čujemo se večeras da se zgrijemo uz nekakav alkohol!bog...(mater, i hrvati,...)

    avatar

    02.12.2005. (09:11)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Ja bi ovaj kišobran o kojem piše chad!:))Jedino me brine onaj dio o drkanju..jel vrijedi suprotno ako si žensko?;))

    avatar

    02.12.2005. (15:03)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ...e Domi, koji si ti rasist, pa ne mogu vjerovat!! sad si me totalno razočaro, mislim da nikad više neću doći na tvoj blog i sad idem napisat post o tebi i sličnima...pa kak možeš? srami se...btw. kaj lažeš, kad si ti zadnji put ušo u trajvan?..:))

    avatar

    02.12.2005. (17:42)    -   -   -   -  

  • CHAD

    e penellope draga, ne znam kak funkcionira na curkama, al sam voljan posuditi ti ga na tjedan dana da ga probaš, pa ak su dojmovi povoljni, možemo se dogovoriti za daljnju suradnju...oko kišobrana naravno(hahaha)

    avatar

    02.12.2005. (18:54)    -   -   -   -  

  • scar

    zato imam 8 silterica od koji samo jednu ne nosim.legiciiiiiiiiiiiiiiiiiiweeeeeeeeeeeee tako dugo nisam pomislio na legiche, a stoje mi gore u vreci.mozda sam jako lud, al imam jakio poriv da odem po vrecu i slazem.ima unutra i technicsa.

    avatar

    02.12.2005. (19:12)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    MICMIC: ma znam da nije ironija. ja sam kralj postova! pa kad ti mene zezaš?! :) SANYA: kišu ne volim, al snijeg obožavam, tak da nije to kuga. ne budi ljuta :) PLAVE TANGICE: hm, zanimljivo pitanje. jako vezano za ovaj post :) CHAD: ma ti si idijot. ja obožavam snijeg i zimu, za razliku od tebe, čmara zimogroznog. al to je problem kaj sam ja na energetici koja razmišlja o budućnosti, a ne ti na toj šupčinskoj automatizaciji (miliAmperi, ko je to još vidio?!) PENELLOPE: taj kišobran je bacanje para i čak ni drkicu nemre dobro obavit. vjeruj mi. SMILE: panjino, zadnje vrijeme se vozim u tramvajima redovito. jer, znaš, nemamo ti mi fax u našem kvartu. al valjda nisi primijetila SCAR: legići su najlegendarnija stvar na svijetu a s technics-om možeš čuda radit. i moji su negdje spremljeni i uvijek ih se s nostalgijom sjetim

    avatar

    02.12.2005. (20:41)    -   -   -   -  

  • anamarie

    ja baš volim snijeg, al je baš hladno vani brrrrrrrrr. :)

    avatar

    02.12.2005. (21:31)    -   -   -   -  

  • ***daleka***

    hahahahah- dodji u rijeku pa ces vidjeti sto je kisa u zadnje vrijeme :)) hehehe pozzzzzzzzzzz

    avatar

    02.12.2005. (23:51)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Pa ti imaš auto, kaj ne? Šta te ona brine snijeg... stavi savu eskimo s3 i peri!

    avatar

    03.12.2005. (02:39)    -   -   -   -  

  • CHAD

    a zakaj na ovim legičima bijelac hoda sa ženom i bičem u ruci, dok crnci beru pamuk(hahaha, koja si ti blesava toljaga)?ja to vidim kao atak na crne ljude(ne crnčuge)i u tu svrhu ti želim uputiti prosvjednu notu, a siguran sam da ne voliš ni homoseksualce(ne pederčine)!?joj, joj, ti si rak-rana ovog idealnog multikulturalnog društva

    avatar

    03.12.2005. (11:27)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ...napokon netko staje na moju stranu! CHAD, svaka čast! već sam mislila da će ovo homofobično ponašanje našeg dragog predsjednika Domija proći neopaženo i nekažnjeno...predsjedniče, slažete li se sa politikom Irana, hoće li i u vašoj državi kazna za homoseksualnu vezu biti vješanje? ili možda kamenovanje ili rezanje na pola?...:)))

    avatar

    03.12.2005. (13:01)    -   -   -   -  

  • ripper_girls

    da ajde i kod nas u ri non stop pada....uzas..ne mozes nivan a da ne dodes mokar ili mokra do koze...i skafic mi promocilo..smece.........

    avatar

    03.12.2005. (13:07)    -   -   -   -  

  • * f a j r u n t *

    a ja se baš veselim ljigavom "bijelom Božiću"! Kiša u zagrebu je mala beba sa mamine sise naspram kiše u Rijeci koja obično ne pada nego lijeva popraćena burom ili jugom pa ti onda kišobran i ne pomaže previše jer sve zalijeva od ispod.

    avatar

    05.12.2005. (00:45)    -   -   -   -  

  • * f a j r u n t *

    ps: bitno da se crnčići smješkaju dok beru pamuk... sigurno razmišljaju o Božićnici :)

    avatar

    05.12.2005. (00:46)    -   -   -   -  

  • RuNaWaY

    Ja sam dobila od strica kisobran kojise zatakne za glavu pomoću neke trake i tak ti stoji, da ga ne moraš držati. Skroz fora, ali nisam, jebiga, dovoljno faca da ga nosim po gradu. :(

    avatar

    05.12.2005. (15:56)    -   -   -   -  

  • magmel

    jooj i ja ih mrzim...

    avatar

    05.12.2005. (23:09)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Ovo zbilja ne kontam. Na Halovoj listi mi piše da si objavio novi post, međutim kad dođem ovdje, sve je po starom.

    avatar

    06.12.2005. (20:04)    -   -   -   -  

  • Barikada

    Nisam navikao na snijeg, kad vidim ovu zagrebacku bljuzgu pamet mi stane...govno mi se stisne haha. užas

    avatar

    07.12.2005. (01:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...