Komentari

punknihin.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • vastab

    Jaz bi dodal še eno, meni primerno trenutku in brezčasno: Radost prvog žita Album: Dok čekaš sabah sa šejtanom (1985) "Eto, s jeseni nam je stiglo i prvo žito A nije s proljećem, kao što to neki tvrde, nije Jer, ko drugome jamu kopa, ne čini proljeće I da vam kažem, nikad ga neće činit, nikad A žito nama teba da narod ima 'ljeba ili ko što je to divno jedan naš pjesnik rekao Ajd' živio Šta se žuti na beskrajnom polju A ako te 'ko bude pit'o S ponosom mu odgovori: To je naše žito Jer mi budućnost ne zacrtavamo planovima Nego brazdama traktora A ako imaš traktor, vrati kombajn A ne ko neki koji imaju i traktor i kombajn I onaj, onaj, kako se zove? Cirkulator! A još imaju vremena da se bave horom u kulturno umjetničkom društvu Jel' tako? Pa jasno, jasno da jeste I zato, što možemo požel'ti Mozemo požel'ti da nam rodi žito I nek nam rodi žito i iduće godine I nek nam uvijek rodi žito Hvala!"

    avatar

    04.12.2005. (19:12)    -   -   -   -  

  • MALI GAN

    ODLIČNA ! BIS !

    avatar

    05.12.2005. (11:38)    -   -   -   -  

  • vastab

    Pa ajde, če že tak neumorno vstrajaš! Necu da budem Švabo u dotiranom filmu Album: Das ist Walter (1984) Slavni režiser je u našem gradu Snima novi film, kažu bit' će dobar Strani glumci, prijemi i lova Nema sumnje, smiješi mu se Oskar Trebat će on i mnogo statista Za masovne i grandiozne scene Iako kažu da on dobro plaća Tamo neće, neće biti mene Neću da budem Švabo U dotiranom filmu Neću da budem statist U životu i u kinu Neću da budem Švabo Švabo da budem neću Slavni režiser je u našem gradu Snima novi film, kažu bit će dobar Strani glumci, prijemi i lova Nema sumnje, smiješi mu se Oskar Trebat će on i mnogo statista Za masovne i grandiozne scene Iako kažu da on dobro plaća Tamo neće, neće biti mene Neću da budem okupator Ima neki đavo u mojoj psihi Neću da budem Švabo Kad ne mogu biti Prle niti Tihi Neću da budem Švabo Švabo da budem neću, nema Boga! Glavni glumci bi htjeli Da su na pravoj strani Ja da budem Švabo A oni partizani

    avatar

    05.12.2005. (22:01)    -   -   -   -  

  • MALI GAN

    AHA, SUTJESKO JE REŠIL RICHARD BURTON, NERETVO PA YUL BRYNNER. A KO JE ONO IGRAO LEGENDARNOG SAVU KOVAČEVIČA ?

    avatar

    06.12.2005. (11:52)    -   -   -   -  

  • vastab

    Savu je igrao Ibro dirka.

    avatar

    06.12.2005. (13:57)    -   -   -   -  

  • MALI GAN

    NEEEEEEEEE! IBRO JE SVIRAO `ARMONIKU KO ĐIMI HENDIRKS, A SAVU KOVAČEVIČA JE NA PUTU ZA MORE NA ŠTOP UZEO U AUTOBUS ONAJ BLESAVI PIŠONJA I UMJESTO ŽUGE OSTAVIO JADNOG SAVU NA LJUBINOM GROBU, DOK JE IZAŠ`O DA PIŠA! OSTALO JE LEGENDA !

    avatar

    06.12.2005. (14:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...