Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Optionmaster

    Sve naravno ovisi i o tome kakav ti je VREMENSKI HORIZONT TREJDANJA! Mi u opcijama trejdamo uglavnom tekuci mjesec i to nekoliko tjedana prije expiracije. Ta karta npr ne bi donijela nikakvo posebno uzbudjenje za onoga koji je kupio CALLove za Jun-July i July-Aug jer su pomaci bili premali za Nvidijine strikeove udaljene 2.5 pointa jedan od drugog! Ne znaci da se u tim periodima nije MOGLO zaraditi nista na callovima (vjerojatno je) samo se trebalo trejdati na male pomake sa vecim leverageom samo hocu naglasiti kako neki oblici tehnicke analize nisu od previse koristi ako trejdate npr opcije na "kratke pruge" ili cak ako daytradate dionice (trebate karte sa puno manjim vremenskim rasponom od godine dana jer vam je horizont ulaza i izlaza iz Marketa sadrzan u satima ili danima)!

    avatar

    29.11.2005. (10:22)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Slažem se, u ovom primjeru koji sluzi za prezentacijske svrhe je uzet period od godine dana. Prvi tren sam odabrao period od 3 mjeseca, ali je ovako mnogo preglednije tj. lakse je na karti prikazati ono što pise u tekstu.

    avatar

    29.11.2005. (10:57)    -   -   -   -  

  • ewan

    trebao bi spomenuti i divergenciju kao važan segment trejdanja prema oscilatorima. a treba i reći da su oscilatori bezvrijedni u trend marketu, ali su dobri za vrijeme konsolidacije cijena

    avatar

    29.11.2005. (21:12)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Tnnx Ewan. Inace preferiram FA, tako sa mi je znanje o TA poprilicno siromasno, ovaj clanak je vise "informativni izlet", ako bude vremena kasnije (par mjeseci) cu detaljnije pisati o TA.

    avatar

    30.11.2005. (14:55)    -   -   -   -  

  • coloseum

    Plava slova na sivoj podlozi?!Totalno nečitljivo,preslabi kontrast premali font...katastrofa!.Posjeti tutor blog

    avatar

    30.11.2005. (19:59)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Los kontrast je tu s ciljem da komentari ne "bodu" oci, odnosno da se stvori dojam kako su "u pozadini". A mozda je krivo i to sto drzim 1024*768 na "19. :) Ali, i na 1280x1024 "19 takodjer sasvim fino mogu citat komentare, a mozes ih i selektirat (treba drzat lijevu tipku na misu i prec preko komentara), tad ce bit bijela slova na modroj podlozi, dosta bolji kontrast.

    avatar

    30.11.2005. (22:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...