Komentari

kookich.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Anjaa..

    Yeaaaaaahh.... Prva sam.... Nego, sviđa mi se ovaj post.... Baš je jak... mmmmm... hehe, kalorijee (baš sada jeedem bombone)...Beba moja, vidimo se sutra i šaljem ti najjjjveću pusu.... Stvarno te ful vojim..

    avatar

    29.11.2005. (14:50)    -   -   -   -  

  • TVOJ VEJJIKI

    da tako je reci cijelom svijetu tko je bio kod tebe, kada i kada su jeli i još ša su jeli! pa da zašto nebi CEO SVET ZNAO tko je bio kod tebe! da eto toliko. . . a što se tiče skidanja kalorija ima dobrih stvari ali me se najviše dojmio onaj sa halterima.. da moram to probatii zubima....ali kad ih NIKAD NEŽELIŠ STAVITI KAKO DA IH SKINEM???!!

    avatar

    30.11.2005. (00:06)    -   -   -   -  

  • koookich

    Jelda?!?!?!A tko će ti to čitati..Daj molim te ako svi mogu znati(znaš što već,JER TO NIJE NEKA STVAR DA SE NE MOŽE SKUŽITI,ali opet svi znaju s tvoje strane,a nemaš se čime tu ponositi),boli nekog kurac da zna tko je Alen,i što ste jeli ili pili!!..Daj molim te misliš da je to nekom to bitno..!!!???Ali dobro,OČITO IMAM NEKU KRIVU PERSPEKTIVU GLEDANJA VAŽNOSTI NEKIH STVARI....Očito je ručak-večera bitnija od hmmmmm-a!!!!!!!! A za haltere zaboravi!!!!Nema ih više-NIKAD!!

    avatar

    30.11.2005. (12:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...