Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nocnivuk

    vauuu kako su rusi bili pametni,pa da tako ucinkovita obrana je i razlog zasto je njih najvise poginulo u 2 svj ratu.previse je hvalis a vecina Njemackih tenkova je mogla da primi na sebe pogotke koji su dobivali,a sto se tice sta su to rusi unistavali pa sigurno nisu Tigrove prije ce biti Panzer III i IV nes ti unistavanja TENKA koji ima mali oklop.Ajd da vidim Ruski top koji ce unistiti JagdTigra sprijeda,joj da pa nije postojao a koliko je JagdTigrova bilo pa znas i sam uglavnom OPET prikazivas jednu stranu price.---i jos jedna stvar,uvjek je teze napadati nego se braniti,treba hvaliti onoga koji uspije dobro napasti a ne onoga koji se uspije obraniti.

    avatar

    29.11.2005. (19:01)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    RommeL, opet ti trčiš pred rudo, zar se opet moram tebi opravdavati i po tko zna koji put ti pisati da ja nikoga ne hvalim! Čovječe, pišem ti taktiku koju su primjenili Sovjeti tijekom bitke kod Kurska, nisam je ja izmislio! Tražio sam pola dana u debelim i starim knjigama to za tebe, a ti me sada kudiš i opet me gađaš s Panzerima III i IV, nije mi jasno u čemu je nastao naš problem?! Pokušam ti nešto napisati o nečem, a ti me onda opet poklopiš nečim trećim. (Tko je uopće pisao o JagdTigrovima, kada sam to ja napisao da tenk treba gađati u čelni dio kupole gdje je tenk najjači?) Čovječe trudim se napisati ti povjesne činjenice, nisam ja kriv što su Nijemci izgubili II. Svijetski rat, pobogu nisam se tada ni rodio, niti sam sudjelovao u pisanju 'pobjedničke' povijesti, kako si je ti prije nazvao. Sada sam čak i zbunjen i pomalo iritiran tim tvojim stalnim optužbama da prikazujem samo jednu stranu! Više ti ni na jednu tvoju primjedbu neću odgovoriti. Na kraju ne trebaš ti mene učiti što je teže napadati ili se braniti, tu demagogiju ostavi za sebe!

    avatar

    29.11.2005. (23:16)    -   -   -   -  

  • dik

    svaka čast Athumanunh i na postu, a i na odgovoru tom rommelu. taj dečko je toliko opsjednut superiornošću nijemaca da je zbilja žalosno čitati te njegove komentare. još samo da počne navlačiti kao i da su i kao rasa nadmoćni svim drugim stranama u ratu.

    avatar

    01.12.2005. (12:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...