Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Juliere

    ajme oprosti na neznanju, al ja van svega stvarno ne znam tko je ovaj faca!

    avatar

    28.11.2005. (22:29)    -   -   -   -  

  • gawrun

    to smo svi mi

    avatar

    28.11.2005. (22:42)    -   -   -   -  

  • Sam

    Sretan ti Dan republike drugarice ;)

    avatar

    29.11.2005. (11:04)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @hi juli, iako je gawrun dovitljivo uskočio, ne želim da mi u zbunjenosti i dalje vrludaš, ovo ti je lipa moja niko drugi doli glavon i bradon Dr. Ivo Tito - Ribar ;)) on fakat lovi u mutnom. jel´ti sad jasnije? ;) @druže Sam, sjetio si se! o srce moje ne lupaj tako jako! i tebi druže Sam - i tebi! SFSN! ;)

    avatar

    30.11.2005. (19:23)    -   -   -   -  

  • joe_pellena

    žito...

    avatar

    01.12.2005. (00:24)    -   -   -   -  

  • Obe

    ovo je SRANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    05.12.2005. (19:35)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Obe, ne znam ko je ´ovo´ ali nije u redu da tako crniš čovjeka. da si to recimo primijenio na Dr.uga T-a od gorika (sliju mu ljubim) možda bih ti i oprostila.

    avatar

    05.12.2005. (23:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...