Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Očajnički za Leom

    dAVORKO, oli nisi moga spavat kad si se ovako rano probudija pisat post?

    avatar

    28.11.2005. (09:48)    -   -   -   -  

  • Darko

    Doista mi je drago da što će se Sisačka zima iskoristiti za predstavljanje onoga što rade sami Siščani. Da i sam Sisak može proizvesti nešto lijepo, mislim da nam je dokazao i Gradski muzej. Dakle, dragi Siščani, prihvatimo se posla, radimo i nastojmo plodove svoga rada pokazati svojim sugrađanima. Ako sami sebe nećemo cijeniti, tko će onda?

    avatar

    28.11.2005. (09:55)    -   -   -   -  

  • ~~dupinka~~

    Drago mi je da ste se malo trgnuli glede Siska. Zanima me kako izgleda ta prva adventska svijeća pa ću danas kada padne mrak prošetati do tamo da ju vidim. Pozdrav!

    avatar

    28.11.2005. (10:16)    -   -   -   -  

  • kiwi-club zadovoljstvom protiv kila

    Lijepo je voljeti svoj grad, jer tada ti i magla i kiša, sasvim drugačije izgledaju, a još je ljepše za njega nešto učiniti, jer tada je ljepši svima.

    avatar

    28.11.2005. (14:22)    -   -   -   -  

  • Darko

    Kad se već ovdje spominje pogled na Jelačićev trg, čini mi se da se negdje prije govorilo o njegovom uređivanju, ne bi li postao dnevni boravak grada. Postoje li o tome neke malo konkretnije ideje, nešto poput sadržaja koje bi se tamo htjelo smjestiti. A čini mi se da bi uređenje toga trga moralo biti povezano i s osmišljavanjem uloge obližnjega parka s pripadajućim mu paviljonom? Dosad su, naime, pojedini elementi toga prostora samo pojedini elementi i nikad nisu povezani u neku cjelinu. Tako imamo ondje, park, crkvu, prostor ispred crkve s arheološkim iskopinama, Veliki kaptol, šetalište uz obalu, pločnik sa suprotne strane, prostor oko sata. Sve su to u sebi vrijedni elementi koji međusobno kao da ne komuniciraju. Možda bi budućim projektantima trebalo, kao jedan od zadataka, dati upravo taj da povežu pojedine dijelove toga prostora. Usput, želima Vam brzo ozdravljenje!

    avatar

    28.11.2005. (16:33)    -   -   -   -  

  • Dnevnik jednog generala

    Pa dobro zapažanje ima naš gradonačelnik. Stvarno je Sisak lijepo ukrašen i okičen ove godine. Mnogo svjetla. Jelačićev trg je stvarno lijepo uređen da se stvarno osjeti blagdanski duh u gradu. Čak ni ova zima koja vlada u ovom dobu godine te ne može ohladit kad vidiš kakav je Sisak u ovo doba. Kadkad pomislim da je ovo drugi grad jer nije prepoznatljiv. Tek sada se vidi koliko naš komunalac ima posla i koliko oni rade. Neću dužit jer danas nema inspiraciju. Ozdravite brzo da Sisak ne ode u krivom smjeru! :)

    avatar

    28.11.2005. (21:14)    -   -   -   -  

  • ana

    da ste još dali župniku Toplaku da dođe do riječi, bilo bi odlično...no, navikli smo da Vi ne znate kada treba prestati...

    avatar

    28.11.2005. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...